Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zakup i Chin lib USA

Witam chcialem zakupić części do drukarek u sprzedawcy z Chin lub Stanów Zjednoczonych nie wiem jak sfinalizować aukcję na co mam zwrócić uwagę czy jakieś dodatkowe opłaty mnie czekają i czy paczke dostanę do domu czy do odbioru w urzęcdzie celnym li...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłata nie PayPalem ale bezpośrednio kartą.

Witam. Tak się zastanawiam bo za towar w USA nigdy nie płaciłem kartą bezpośrednio. To znaczy tak: jak płacę PayPalem za jakiś towar ze sklepu w USA to oczywiście jeżeli jest kurs dolara 2.9, to w PayPalu jest 2.98. Do tego jeszcze być może dojdzie 4...

• 96 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot niezgodnego z opisem towaru USA oraz walka o odzyskanie kasy

1.Kupiłem zegarek na USA ebay ,przyszedł po miesiącu i okazało się że zamiast chronografu jak był opisany w aukcji dostałem 1-kamieniowy mechanizm nie wart 1zł.Sprytny sprzedający nie zamieścił zdjęcia mechanizmu ale dokładnie opisał że jest to chron...

• 745 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak czesto gina zwykle przesylki

Chodzi mi konkretnie o Anglie. Masz zamiar kupic cos za 1-2 funtow, w tym wypadku srednio oplaca mi sie wysylka signed for za 6 funtow dlatego zastanawiam sie czy nie zaryzykowac i nie wyslac zwykla. Czy zawsze wyylacie signed for? a moze sa smialkow...

• 172 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ile czasu idzie przesylka DHLem na terenie Niemiec ?

Witam! Mam taki problem , otoz zaplacilem paru ludiom , za roznegotypu przedmioty , w ten poniedzialek do wszystkich doszla kasa i rzekomo , kazdy z nich wyslal mi te przesylki czekam juz 4 dni i nic nie dostale , jutro wracam do Polski i chcialem to...

• 288 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwny sprzedawca, nie wiem, co robić:(((

Jestem autorką poprzedniego wątku: http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500008561&tstart=0&mod=1264891153517 Sprzedawca nie odzywał się ponad 5 dni od daty zakupu. Nie odpowiadał na żadne z licznych maili, które mu wysłałam. NA stronie aukcji n...

• 105 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak znaleźć przesyłkę po numerze??

Czekam prawie miesiąc na paczkę z UK. Sprzedająca od początku kombinowała, nie wysłała towaru po wplacie podajac uzasadnienie " bo w Anglii spadł śnieg i nie mogła się wydostać z domu" .. bez komentarza.. Wreszcie po założeniu sporu w pay pal odpowie...

• 2664 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedający się nie odzywa... Co robić

Hej, wczoraj wylicytowałam za 3,50 Euro buty. Na swojej stronie sprzedający napisał,że w ciągu 12 godzin od zakupu dostanę maila z jego danymi potrzebnymi do przelewu. Niestety, minęło już o wiele więcej godzin, pisałam mu maile, że nie mam jego nume...

• 207 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak najlepiej i najtaniej zapłacić za zakupy w Anglii ? NOCHEX

Witam, to moje pierwsze zakupy za granicą, dogadałem się ze sprzedawcą co do ceny i kosztów transportu. Mam mu zapłacić £123.97. Sprzedawca przysłał mi link do strony https://secure.nochex.com Tam wyświetlają się metody płatności Visa MasterCard itp....

• 1421 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z przesyłką

Witam. Kupuję na serwisie Ebay pierwszy raz i mam pewien problem. Chcialem kupic pewną płytę, której koszt wysyłki do europy wynosi 2 euro. Gdy naciskam "kup teraz" i mam potwierdzic zakup w okienku "przesylka i obsluga" pisze ze przesylka jest darmo...

• 72 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania