Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Przesyłka z Irlandii...

Witam. Czy kupując na ebay.co.uk przedmiot z Irlandii będę musiał płacić cło i VAT ? Chodzi konkretnie o to: http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-i7-920-SLBEJ-2-66-GHz-Quad-Core-Processor-Excellent-Superfast-/130679690779?pt=UK_Motherboards_CPUs&hash...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 452 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Status przesylki USPS first class

Drodzy uzytkownicy Pare razy juz zamawialem przesylki z USA w tej formie, jednak zawsze mialem ciut wiecej statusow na danej przesylce (jakies przejscia przez punkty sortujace i ze 2 lub 3 miasta po drodze) Tym razem dosyc dlugo mam tylko status acce...

• 78 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup w UK, jak zapłacić?

Witajcie Jestem tutaj nowy. Kupiłem http://www.ebay.pl/itm/190504554768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 i w żaden sposób nie mogę za to zapłacić przelewem paypal, tylko jakieś czeki itd. Tak jakby nie było opcji przelewu, ale wydaj...

• 6357 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesylka z USA

Witam, Kupilam droga kurtke z USA, zaplacilam 40USD za wysylke....babka wyslala ja jako international letter....przsylka zaczyna sie na LJ...jak sledze ja to nie wyszla jeszcze z USA! 2dni po tym zakupie kupilam cos od innego sprzedawcy i paczka byla...

• 365 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno CD na ebay.fr (CD Piracka)

Zakupiłem CD na ebay.fr ale okazuje się że do pirat bo ten użytkowink ma strone i na niej pisze: Unauthorized item.In China, it is common practice to illegally reproduce official albums. These pirates are easily recognized by the very poor reproducti...

Cło na buty NIKE

Witam, zakupiłem buty nike o wartosci 85 $ do tego dochodzi przesyłka 35$ USPS czyli 120 $ z przesyłka, poprosilem sprzedawce zeby wysłał buty jako gift. Czy moze zostac doliczone cło albo vat do tych butów? Pozdrawiam

• 628 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłki z Hongkongu i USA

Witam, Pytania mam dwa, o dwie rożne transakcje. Chciałabym zakupić lampę UV LED (kosmetyczną jak tu http://www.ebay.pl/itm/200718431193?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649) o wartości około 80$ (z przesyłką) z Hongkongu i lakiery do p...

• 258 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Numer listu przewozowego

Cześć, sprawa wygląda tak: 1. Dwa dni temu wygrałem aukcję na pakiet książek o wartości $177,50 (razem z przesyłką z USA). 2. Wczoraj zapłaciłem via PayPal. 3. Dziś dzwoniłem do Fedexu (w opisie aukcji napisane było, że paczka pójdzie Fedex Internati...

• 1981 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wiadomość Po Zakupie Przedmiotu na Ebay.de

Własnie kupilem przedmiot ebay.de i nie otrzymałem żadnej informacji na skrzynke pocztowa. Nic nie ma w wiadomościach po zalogowaniu do serwisu i dokładnie to samo w skrzynce pocztowej przypisanej do konta - zadnej informacji. Wiecie może o co chodzi...

• 55 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Towar niezgodny z opisem

Bardzo proszę o pomoc! Jakieś 10 dni temu wylicytowałem w USA ramkę cyfrową Samsung 8" SPF-83H, a w paczce była ramka Samsunga, ale najtańszy model SPF-71E (7", pozbawiony większości funkcji). Na stronie aukcji sprzedawca zapewnił możliwość zwrotu w ...

• 77 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

1 raz kupno na ebay. Potrzebuje pomocy ;)

Witam wszystkich...Jestem nowy na ebay. Paypal duży razy używalem i allegro.Czas na nastepny krok.Chcę kupić zegarek:http://www.ebay.pl/itm/New-EMPORIO-ARMANI-Mens-Black-Dial-Watch-AR0455-/180837315611?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&ha...

• 55 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka DHL z Niemiec do Polski

Moje pytanie brzmi -kiedy mogę się spodziewać przesyłki i jak mogę sprawdzić gdzie się znajduję ? Mianowicie sytuacja jest taka ,sprzedający twierdzi ,że przesyłkę wysłał w sobotę 25 lutego DHL-em takim rodzajem :"The online Parcel via DHL to Poland ...

• 564 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.de - sprzedawca nie wysyła do Polski, ale ja chcę... :)

no właśnie, dosyć mi zależy na licytowanym przedmiocie tylko sprzedający nie wysyła do Polski i nie chce zmienić zdania mimo że pytałem 2x i zapewniałem że dostanie $ przed wysyłką albo że sam wyszukam sobie kuriera itd po prostu zdawkowo odpisuje "n...

• 589 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Powiadomienie o wygranej aukcji na ebay.de

Witam Chciałbym zapytać dlaczego po wygranej aukcji nie wyświetla się adres sprzedawcy. Przedtem przy powiadomieniu o wygranej aukcji przysłany był adres sprezedającego a teraz tylko miejscowość i kod pocztowy. Czy można to jakoś zmienić czy tak już ...

• 73 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lampa do motocykla z Niemiec

Witam Licytuję lampę do motocykla http://www.ebay.de/itm/Kawasaki-ER6n-Lampenmaske-Scheinwerfer-/280825246127?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item41627d31af Kontaktuje się ze sprzedającym od 3 dni czy wyśle mi paczkę do Polski czy muszę znaleźć jakieg...

• 52 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań