Przesylka z USA

Witam,

Kupilam droga kurtke z USA, zaplacilam 40USD za wysylke....babka wyslala ja jako international letter....przsylka zaczyna sie na LJ...jak sledze ja to nie wyszla jeszcze z USA! 2dni po tym zakupie kupilam cos od innego sprzedawcy i paczka byla za 30USD i poczetek liter to nie LJ ale CP! wysylka CP kt poszla z e usa pozniej niz lj jest juz blisko bo w doreczeniu...Jestem zalamana...wiem ze musze czekac ale czy jest jakas szansa ze to dojdzie??? czytam w necie ze LJ nie dochodza...to z USPS...na www sledzenie przesylek jest takie info...CO mam robic??

Label/Receipt Number: LJ50 1060 891U S
Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Letter
Electronic Shipping Info Received

-->Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on February 28, 2012 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Please be advised tracking is not available for this product. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Przesylka z USA

pani narazie poinformowała pocztę, że ma zamiar wysłać

płaciłaś paypalem, jak paczka nie dojdzie to w ciągu 45 dni od momentu kliknięcia kup teraz lub wygrania licytacji otworzysz spór na paypalu i finito

jak nie będziesz wiedziała jak się otwiera spór na paypalu przyjdź po poradę 😄

pamiętaj zawsze możesz wystawić odpowiedni komentarz innego niż pozytyw na ebayu nie otrzymasz 🙂

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Przesylka z USA

jesli nie dojdzie do 3 tygodni od zapłacenia to mozesz jej juz nie otrzymac, ja kupuję u jednego sprzedawcy, wszystkie przesyłki wysyłka priorytetem ale nierejestrowanym, innej opcji nie oferuje, wszystkie dochodzą w 9-11 dnia ale na jedną czekam od 15 lutego, wiem ze juz nie dojdzie, otworzyłam spór na paypalu, wysłał mi duplikat paczki ...czekam....u drugego sprzedawcy robie zakupy i wysyła wszystko ekonomem za połowe ceny czyli 10$....czas oczekiwania mam taki sam 9-11 dni,jak zadzwoniłam na pocztę w poszukiwaniu tej zagubionej przesyłki dowiedziałam sie te wszystkie LJ są nierejstrowane przez pocztę, czyli kazdy moze ją sobie wsadzic w kieszen....dodam tyko, ze dziwnym trafem zginęła przesyłka w której miałam najfajniejsze ciuszki dla dziecka i zabawki, inne jakos dochodzą

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź