Zakup w UK, jak zapłacić?

goodjar
Użytkownik

Witajcie

Jestem tutaj nowy. Kupiłem http://www.ebay.pl/itm/190504554768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

i w żaden sposób nie mogę za to zapłacić przelewem paypal, tylko jakieś czeki itd.

Tak jakby nie było opcji przelewu, ale wydaje mi się że to mało możliwe żeby jej nie było.

Poradzicie coś?

Wiadomość 1 z 9
ostatnia odpowiedź
8 ODPOW. 8

widzimy, że jesteś nowy, możesz zapłacić przelewem bez problemu, tylko, że paypal to nie przelew

wejdź jeszcze raz w zakłądkę wysyłka i płatności a nast. szczegóły dotyczące płatności i co widzisz

paypal            zapłać w systemie paypal, a my obejmiemy Twój zakup

pełną ochroną

czek imienny

przekaz pieniężny

a to oznacza, że możesz zapłacić poprzez paypal

przy czeku i przekazie masz niedostępne, to jest tak, że sprzedawca to honoruje, ale ze strony serwisu żadnej kasy nie odzyskasz, a jesli jestes z Polski to tamte dwie opcje nie dotyczą

a tak w ogóle to jesteś zarejestrowany na payapl?

Wiadomość 2 z 9
ostatnia odpowiedź

goodjar
Użytkownik

Tak jestem. Przelałem tam pieniądze, żeby za to zapłacić. Czyli jest jakaś możliwość by je przelać?

Wiadomość 3 z 9
ostatnia odpowiedź

goodjar
Użytkownik

Znaczy się jakoś zapłacić za pomocą PayPal. Czy jakieś karty itp.?

Wiadomość 4 z 9
ostatnia odpowiedź

jesli chodzi o przelewanie środków ze swojego konta bankowego na paypal i aby przelew został zrealizowany to musisz wszystko skopiować co widzisz na czerwono w zakładce dodaj środki, możesz też zrobić przelew błyskawicznie, tam poprowadzi system

ale w jednym i drugim przypadku dane z konta bankowego i dane na paypal'u musza być takie same

jesli chodzi o dodanie karty to musisz się dodatkowo zweryfikować, aby móc płacic kartą, w tym celu wybierasz zakłądkę profil a nast. dodaj lub usuń kartę

Wiadomość 5 z 9
ostatnia odpowiedź

goodjar
Użytkownik

Pieniadze przelałem ze swojego konta na paypal no i były od razu. Czyli żeby zapłacić muszę dodać kartę? Jak wygląda taka forma płatności?

Wiadomość 6 z 9
ostatnia odpowiedź

nie, na paypalu można płacić ze salda paypal, co zrobiłeś, bo przelałeś kasę

albo dodać kartę do systemu i się zweryfikować

normalnie, tak jak byś płacił za zakupy w sklepie, tylko twoje zapłacone funty zostaną przewalutowane na złotówki

jeśli jeszcze nie zapłaciłeś, to lepiej zapłać, aby nie mieć na swoim koncie zaległej płatności

Wiadomość 7 z 9
ostatnia odpowiedź

goodjar
Użytkownik

Ok. Wiem że już trochę przynudzam, ale jak mam juz te środki na koncie to mógłbyś mi po kolei napisać co mam robić, by zapłacić?

Wiadomość 8 z 9
ostatnia odpowiedź

zakładka działania nast. podsumowanie nast. historia zakupów

z prawej strony tego przedmiotu masz różne opcje i klikasz zapłać teraz czy coś w tym stylu

Wiadomość 9 z 9
ostatnia odpowiedź