31-03-2012 12:59
Witajcie
Jestem tutaj nowy. Kupiłem http://www.ebay.pl/itm/190504554768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
i w żaden sposób nie mogę za to zapłacić przelewem paypal, tylko jakieś czeki itd.
Tak jakby nie było opcji przelewu, ale wydaje mi się że to mało możliwe żeby jej nie było.
Poradzicie coś?
01-04-2012 23:29
widzimy, że jesteś nowy, możesz zapłacić przelewem bez problemu, tylko, że paypal to nie przelew
wejdź jeszcze raz w zakłądkę wysyłka i płatności a nast. szczegóły dotyczące płatności i co widzisz
paypal zapłać w systemie paypal, a my obejmiemy Twój zakup
pełną ochroną
czek imienny
przekaz pieniężny
a to oznacza, że możesz zapłacić poprzez paypal
przy czeku i przekazie masz niedostępne, to jest tak, że sprzedawca to honoruje, ale ze strony serwisu żadnej kasy nie odzyskasz, a jesli jestes z Polski to tamte dwie opcje nie dotyczą
a tak w ogóle to jesteś zarejestrowany na payapl?
02-04-2012 18:13
Tak jestem. Przelałem tam pieniądze, żeby za to zapłacić. Czyli jest jakaś możliwość by je przelać?
02-04-2012 18:15
Znaczy się jakoś zapłacić za pomocą PayPal. Czy jakieś karty itp.?
02-04-2012 23:22
jesli chodzi o przelewanie środków ze swojego konta bankowego na paypal i aby przelew został zrealizowany to musisz wszystko skopiować co widzisz na czerwono w zakładce dodaj środki, możesz też zrobić przelew błyskawicznie, tam poprowadzi system
ale w jednym i drugim przypadku dane z konta bankowego i dane na paypal'u musza być takie same
jesli chodzi o dodanie karty to musisz się dodatkowo zweryfikować, aby móc płacic kartą, w tym celu wybierasz zakłądkę profil a nast. dodaj lub usuń kartę
03-04-2012 00:51
Pieniadze przelałem ze swojego konta na paypal no i były od razu. Czyli żeby zapłacić muszę dodać kartę? Jak wygląda taka forma płatności?
03-04-2012 19:48
nie, na paypalu można płacić ze salda paypal, co zrobiłeś, bo przelałeś kasę
albo dodać kartę do systemu i się zweryfikować
normalnie, tak jak byś płacił za zakupy w sklepie, tylko twoje zapłacone funty zostaną przewalutowane na złotówki
jeśli jeszcze nie zapłaciłeś, to lepiej zapłać, aby nie mieć na swoim koncie zaległej płatności
05-04-2012 00:05
Ok. Wiem że już trochę przynudzam, ale jak mam juz te środki na koncie to mógłbyś mi po kolei napisać co mam robić, by zapłacić?
05-04-2012 10:57
zakładka działania nast. podsumowanie nast. historia zakupów
z prawej strony tego przedmiotu masz różne opcje i klikasz zapłać teraz czy coś w tym stylu