Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Koszulka Derrick Rose przez Royal Mail International Signed-for

Witam ! Mam pytanie, dnia 31.07 zamówiłem i zapłaciłem przez PayPal koszulkę koszykarza Derrick'a Rose'a. 01.08 dostałem wiadomość , że paczka została wysłana. Lecz co mnie zdziwiło Szacowany czas realizacji to 17.08 - 23.08,2012. Nie rozumiem czemu ...

Zabezpieczenie pieniedzy przy zakupie za granica

Witam, mam pytanie, planuje zakup samochodu przez ebay i chcialbym potwierdzic pewna informacje. Sprzedajacy powiedzial ze wysle samochod promem, ja wplace pieniadze na ebay za ten samochod, nastepnie po doplynieciu auta i po ogledzinach bede mogl zd...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 200 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Converse przez Royal Mail

Your item, posted on 26/06/12 with reference R*********GB was delivered in POLAND on 02/07/12. Thank you for using this service. Czy to oznacza że już ktoś otrzymał paczkę czy że jest w polsce. Bo Jak na razie jej nie otrzymałem i się nie zapowiada ....

• 209 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pax Sivir Code

Jestem nowy na e-bayu i chciałbym sie dowiedzieć, czy jest mozliwe, ze przy zakupie kodu pax sivir ze stanów dostalbym ten kod na maila, bez konieczności wysyłania tego własnie kodu przesyłką i czekaniem na nia x lat?

• 293 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Maskotka z USA.

Witam i mam pytanie. Zastanawiam się na kupnem maskotki z USA, której wartość nie przekracza 150€, ale jest powżej 22€. Maskotkę chcę zkupić w sklepie online( to jest charakter handlowy, prawda?). Bardzo zależy mi na tym zakupie i pytam się , czy mog...

• 129 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak opcji "plac z konta" przy logowaniu paypal

witam, kupilem przedmiot, platnosc - paypal, ebay przekierowuje mnie na paypal i tu... podaj nr karty kredytowej itp, a brak opcji "wyplac z konta". karty kredytowej nie posiadam, srodki na koncie paypal mam. konto paypal powiazane z ebay. zadnej inf...

• 132 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pierwszy zakup pomocy !

Witam, chciałabym zakupić na ebay'u torebkę, lecz wysyłka jest z Francji, dopiero co się zalogowałam i nie wiem jak ta transakcja by wyglądała, proszę o pomoc !!

• 87 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak kontaktu ze sprzedającym

Witam Mam problem jak w temacie. Potrzebuję zrobić zakupy u pewnego sprzedawcy z Anglii. na polski e,bay ma bardzo mało towaru wystawionego, natomiast na angielskim ma ten, który mnie interesuje, jednak nie mogę go zamówić, bo pokazuje mi się jakaś b...

• 382 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o pomoc

Mam pytanko wygrłame aukcje butów w austriaka i jak mam zapłacić za zakup skoro nie mma konta paypal ? I czy moge jakoś sie wycofać z aukcji gdyż pisałem do niego po angielsku po niemiekcu a ten nie odpisuje i nie wiem co robić. Z gory dziękuje za od...

• 458 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy zakup - koszulki z USA a cło

Witam, będzie to mój pierwszy zakup na eBayu, w dodatku towar z USA. Chciałbym zakupić u jednego sprzedawcy dwa t-shirty, używane, z aukcji. W sumie z wysyłką powinienem się zmieścić w kwocie 35$. Wysyłka przez USPS. Czy mam obawiać się naliczenia cł...

• 1084 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wygrana aukcja i problem z zapłatą przez PayPal

Witam Zabrnełem w niecodzienną sytuację i może ktoś podpowie jak wyjść z impasu. OK. Wygrałem aukcję u francuza z zerową ilością punktów - podobnie jak i ja. Aukcja dopuszcza tylko płatność PayPal - i dobrze. Zatem podczas płacenia za wygraną aukcję ...

• 303 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

"Najlepsza oferta"

Dzień dobry. Czy nie jesteśmy użytkownikami ebay-u II kategorii? Na przyklad - dlaczego nie możemy kupować w opcji "Najlepsza oferta"?

• 354 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z Chin

Witam, Chciałbym kupić sita do BGA, jest to mój pierwszy zakup dlatego mam pytanie jak powinien wyglądać opis paczki według Polskiego prawa by nie było problemów z VAT-em i Cłem( wartości paczki około 30 USD) Pozdrawiam

• 267 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania