Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Towar niezgodny z opisem

Bardzo proszę o pomoc! Jakieś 10 dni temu wylicytowałem w USA ramkę cyfrową Samsung 8" SPF-83H, a w paczce była ramka Samsunga, ale najtańszy model SPF-71E (7", pozbawiony większości funkcji). Na stronie aukcji sprzedawca zapewnił możliwość zwrotu w ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 126 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

1 raz kupno na ebay. Potrzebuje pomocy ;)

Witam wszystkich...Jestem nowy na ebay. Paypal duży razy używalem i allegro.Czas na nastepny krok.Chcę kupić zegarek:http://www.ebay.pl/itm/New-EMPORIO-ARMANI-Mens-Black-Dial-Watch-AR0455-/180837315611?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&ha...

• 117 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka DHL z Niemiec do Polski

Moje pytanie brzmi -kiedy mogę się spodziewać przesyłki i jak mogę sprawdzić gdzie się znajduję ? Mianowicie sytuacja jest taka ,sprzedający twierdzi ,że przesyłkę wysłał w sobotę 25 lutego DHL-em takim rodzajem :"The online Parcel via DHL to Poland ...

• 595 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.de - sprzedawca nie wysyła do Polski, ale ja chcę... :)

no właśnie, dosyć mi zależy na licytowanym przedmiocie tylko sprzedający nie wysyła do Polski i nie chce zmienić zdania mimo że pytałem 2x i zapewniałem że dostanie $ przed wysyłką albo że sam wyszukam sobie kuriera itd po prostu zdawkowo odpisuje "n...

• 672 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Powiadomienie o wygranej aukcji na ebay.de

Witam Chciałbym zapytać dlaczego po wygranej aukcji nie wyświetla się adres sprzedawcy. Przedtem przy powiadomieniu o wygranej aukcji przysłany był adres sprezedającego a teraz tylko miejscowość i kod pocztowy. Czy można to jakoś zmienić czy tak już ...

• 103 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Lampa do motocykla z Niemiec

Witam Licytuję lampę do motocykla http://www.ebay.de/itm/Kawasaki-ER6n-Lampenmaske-Scheinwerfer-/280825246127?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item41627d31af Kontaktuje się ze sprzedającym od 3 dni czy wyśle mi paczkę do Polski czy muszę znaleźć jakieg...

• 117 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z cłem i vatem

Witam serdecznie, niedawno zakupiłam na ebayu gitarę u sprzedawcy z USA. Jako,że mieszkam w akademiku, wszelkie paczki podpisują panie na portierni, a potem można sobie je odebrać. Byłam przygotowana na konieczność zapłacenia za cło i vat (wartość de...

• 131 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup na ebay.com - szukam pośrednika, brak możliwości wysyłki do Polski

Witajcie,Tak jak w temacie. Mam upatrzony przedmiot, jednak sprzedawca nie wysyła do Polski. Czy macie pomysł jak ten problem rozwiązać?Paczka jest mała (15x15x10 cm), waży ok. 1-2 kg, wartość 140$. Czy ta wartość kwalifikuje paczkę do odprawy celnej...

• 643 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż biletów na EURO 2012

Witam, mam takie pytanie. Otóż miałem wystawioną aukcję z biletami na Euro 2012. Konkretnie na mecz otwarcia. Po kilku godzinach dostałem emaila z serwisu Ebay, że aukcja została moja usunięta. Przyczyną było złamanie regulaminu który określa, że zab...

Przesyłka z USA do Polski USPS

Zakupiłem 15 grudnia 2011 r przedmiot o wartości 30$ i został on wysłany 19 grudnia przesyłką o wartości 15$. Moje pytanie brzmi kiedy mogę sie tego spodziewać czekam juz dosyć długo a tu nic,rozumiem że świeta ,ale nie przesadzajmy ,oto numer śledze...

• 5127 Wyświetlenia
  • 12 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno Monitora z Korei Południowej

Witam, Orientuje się ktoś może czy przy zakupie monitora z korei południowej http://www.ebay.pl/itm/New-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-/140580397651?pt=Computer_Monitors&hash=item20bb3ea253 będę musiał zapłacić vat i cło ??? Z góry...

• 356 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupno na ebay uk

Witam Prosze o pomoc i wyjaśnienie jak dokonać zakupu w UK.Otóż sprzedawca nie wysyła do Polski ale skontaktowałem się z nim i zgodził się na wysyłkę okreslając jej koszt.Problem polega na tym że kiedy licytuje przedmiot i przechodzę do opcji płatnoś...

• 535 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy bedzie cło/VAT? Książka z UK

Witam, ponieważ w tym temacie jestem zielona, chcialam zapytać, czy zostanie mi naliczony VAT albo cło, przy przesyłce tej książki? http://www.ebay.pl/itm/Totally-Captivated-v-6-Hajin-Yoo-BRAND-NEW-/160728151238?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item256c2...

• 355 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedwaca nie chce oddać mi towaru po wygraniu aukcji

Witam zakupiłem silnik do auta w ramach licytacji na ebay.de w aukcji były 2 opcje KUP teraz i licytacja wygrałem silnik za kwotę 16,39 euro a sprzedawca napisał mi emila ze odda silnik za 450 euro Zaznaczam iż pojade sam odebrać ww.silnik który wygr...

• 120 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania