Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Możliwość złożenia oferty na ebay.de

Witam Mam taki przypadek  chce zakupić przedmiot wystawiony na licytacji na ebay.de, sprzedający nie wysyła do Polski i nie wyśle pomimo mojego zapytania. Mam jednak możliwość aby przedmiot został wysłany do mojej rodziny w Niemczech. Nie wiem teraz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 130 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

towary do oclenia

Witajcie , powiedzcie mi drodzy czy wszystkie towary kupione w USA podlegają ocleniu? Czy jest gdzieś w necie dostępna jakaś lista ktore towary są poddawane ocleniu a które nie? Będę wdzięczna za wskazówki.

• 3273 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie da się zapłacić za przedmiot!!

Doładowałam swoje konto Paypal za pomocą Bluecash, w ciągu paru minut na stronie już wyświetlał się prawidłowy stan konta. Gdy klikam "zapłać teraz" pojawiają się tylko dwie opcje - zapłata kartą lub "doładuj konto Paypal w ciągu 1-2 dni roboczych".....

• 115 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ile jeszcze bede czekac.

Witam,Zamowilam mp4 z chin po wejsciu na strone by sledzic paczke pisalo 2011 departure from outward office of exchange POLAND 2011-12-19 2011 arrival at transit office of exchange POLAND 2011-12-18 2011 posting JDDZCA POLAND 2011-12-17 Ile jeszcze t...

• 134 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup - Wyrejestrowanie konta - Kancelaria prawna? Kwestie prawne

Witam, Udało wylicytować mi się produkt w bardzo dobrej cenie. Kwota ponad 15,000$. Jak na moje oko sprzedawca nie był z tego zadowolony że produkt został sprzedany w tej cenie bo warty jest u nas dwa razy tyle ale mniejsza o to. Następnego dnia po z...

• 180 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wiadomość od działu bezpieczeństwa co dalej?

witam jestem tu nowy dokonałem pierwszych zakupów od kolesia z kanady na niedużą kwote ok 15$ zapłaciłem paypalem w akcji pojawiło sie że przedmioty wysłane 12 grudnia a dzis taka wiadomość ,,Informujemy, że następująca aukcja została administracyjni...

• 209 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy swiateczne za oceanem

Upatrzylam sobie torebke. Piekna i jedyna w swoim rodzaju i cena na moje mozliwosci ale...znajduje sie w USA a ja nie chcialabym uiszczac VATu i cla dlatego prosze o kontakt kogos zamieszkalego za oceanem aby pomogl mi zakupic i przeslac ten moj prez...

• 60 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kurier La Poste - przesyłka z Francji

Witam. W zeszłym tygodniu w czwartek zapłaciłam za przesyłkę z Francji. Sprzedający napisał do mnie w niedzielę, że została ona wysłana. W danych wysyłki pisze La Poste - Courrier International Prioritaire. Mam pytanie po ilu dniach można się doczeka...

• 420 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot zakupionego przedmiotu z USA - co z zapłaconym podatkiem i cłem?

Witam, zakupiłem jakiś czas temu obiektyw do aparatu o wartości 700$, zaplaciłem, odebrałem paczkę, przedmiot jednak był nie zgodny z opisem z powodu błędu sprzedającego. Po zgłoszeniu sprawy do PayPal odzyskałem zapłacone pieniądze za obiektyw i wys...

• 408 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przesyłka ze Szwajcarii

Witam nie wiem, czy temat został już poruszony- jeśli tak to proszę o podpowiedź, gdzie mogę go znaleźć. Otóż chodzi mi o cło i inne opłaty ze szwajcarii. Zamierzam zakupić biżuterię na aukcji od prywtanej osoby i jakiego podatku/cła moge się spodzie...

• 14150 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupiłem u chinczyka wczoraj zegarek zapłaciłem pomocy

witam mam problem bo wczoraj kupiłem u chinczyka hetang.yuese zegarek i zapłaciłem odrazu przez pey pal i wczoraj jezcze widnial u mnie jako kupiony dzisiaj sprawdzam czy juz wysłano a tu zonk wszelkie info o zakupie znikło z ebay sprawdzam faceta po...

• 168 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupilem u chinczyka

witam kupilem kilka rzeczy na roznych aukcjach 7 .10 15 listopad nie mam jeszcze rzadnej paczki z chin czemu tak dlugo to idzie zawsze mialemm 2 -3tyg max

• 78 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z aukcją

Witam, kilka godzin temu kupiłem przedmiot przez KUP TERAZ. Na początku przedmiot nie zniknął z listy, gdyż sprzedawca sobie zastrzegł iż nie zniknie dopóki nie wypłynie zapłata za przedmiot. W miedzy czasie aukcja została zakonczona, lecz u mnie w p...

• 61 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy na eBay.co.uk

Witajcie, Otrzymaliśmy podpowiedź od jednego z naszych użytkowników, że przy zakupuie w serwisie eBay.co.uk. przesyłki wysyłane jako list polecony doręczane są przez firmę GLS POLAND. Proszę korzystajcie z tego wątku jeżeli chcecie podzielić się info...

Awatar użytkownika autor Pracownik eBay
  • 819 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

O co tu chodzi?

Kupiłem od jednego kolesia z UK przedmioty i minął już termin gdy powinny do mnie dotrzeć. Napisałem mu maila, że czekam nieco przydługo i jakoś nie widać szans na to by cokolwiek do mnie dotarło (a się zatrzymało w UC czy poczcie) ,skoro , jak mniem...