Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

kupilem u chinczyka

witam kupilem kilka rzeczy na roznych aukcjach 7 .10 15 listopad nie mam jeszcze rzadnej paczki z chin czemu tak dlugo to idzie zawsze mialemm 2 -3tyg max

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 107 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z aukcją

Witam, kilka godzin temu kupiłem przedmiot przez KUP TERAZ. Na początku przedmiot nie zniknął z listy, gdyż sprzedawca sobie zastrzegł iż nie zniknie dopóki nie wypłynie zapłata za przedmiot. W miedzy czasie aukcja została zakonczona, lecz u mnie w p...

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy na eBay.co.uk

Witajcie, Otrzymaliśmy podpowiedź od jednego z naszych użytkowników, że przy zakupuie w serwisie eBay.co.uk. przesyłki wysyłane jako list polecony doręczane są przez firmę GLS POLAND. Proszę korzystajcie z tego wątku jeżeli chcecie podzielić się info...

Awatar użytkownika autor Pracownik eBay
  • 845 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

O co tu chodzi?

Kupiłem od jednego kolesia z UK przedmioty i minął już termin gdy powinny do mnie dotrzeć. Napisałem mu maila, że czekam nieco przydługo i jakoś nie widać szans na to by cokolwiek do mnie dotarło (a się zatrzymało w UC czy poczcie) ,skoro , jak mniem...

Pierwsze zakupy - JAK ZAPŁACIC?

Witam, Mam nietypowy problem, zalozylem niedawno konto na ebay.pl aby kupic sobie żarówki. Znalazlem aukcje, dokonalem zakupu, mialem opcje platnosci, wybralem karte kredytową, potem przypomnialem sobie, ze wyplacilem wszystkie srodki z konta i anulo...

• 456 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czas Dostawy

Mam problem. 21 września 2011 wysłali mi moje zamówienie, za które w ten sam dzień zapłaciłem i do dzisiaj nie dostałem mojej przesyłki. O co może chodzić? Towar zamawiałem z Philadelphi.

• 132 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

koniec z paypal, koniec z ebay??????

Uwaga !!! paypal moze ci zablokowac konto wq kazdej chwili !!! co najlepsze nie podadzą ci powodu! Jak sie dodzwonisz na nr do LUXEMBURGA to ci powiedzą ze w zwiazku ze zbyt wysokim ryzykiem zakonczyli z toba wspolprace!!! Na ebayu kupilem kilka zaba...

• 187 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

towar z chin- czy mozna?

zastanwiam sie nad kupnem torebki na e-bay uk.chodzi o taka http://www.ebay.co.uk/itm/310359447212?var=610044789511&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 i nie byloby nic dziwnego w tym iz niedawno odkrylam ze firma ZARa w swej ofercie m...

• 266 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie chcę płacić za wysyłkę kilkarazy

Potrzebuję pomocy. Dokładnie chodzi mi o to że wygrałem aukcję jednego przedmitu za granicą i dodatkowo licytuję jeszcze 3, które kończą się za 2 dni. Wszystkie te aukcje są wystawione przez jednego sprzedawcę. Chciałbym aby po wygraniu przeze mnie r...

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cło z Kanady

Witam, dokonywałem ostatnio zakupu płyt CD wydanych jako jedno wydawnictwo w jednym pudełku z Kanady. Wartość 316 Dolarów Kanadyjskich wraz z przesyłką. Przy dostawie od kuriera dowiedziałem się, że muszę zapłacić cło. Musiłem uiścić płatność w wysok...

• 2470 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pytanie

mam takie pytanie jestem początkująca na ebay.kupiłam w Chinach biżuterię za śmieszną kwote 3zł przesyłka jest gratis,chciałam po prostu wypróbować jak to działa ale nie wiem czy od takie przesyłki naliczane jest u nas cło,i jeśli to cło może przekro...

• 103 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Fedex i przesylka procesora z filipin

Kupiłem unikatowy procesor kolekcjonerski za 200$ + 40$ przesyłka Fedex, wysyłka z Filipin. Proszę napiszcie jaki dodatkowy haracz na rzecz UE, Polski i kuriera będę musiał zapłacić? Cło pisze 0% na stronie http://isztar.mf.gov.pl:7080/taryfa_celna/w...

• 284 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupowanie za granica

Właśnie założyłem sobie konto na ebay.pl Czy moge kupowac w zgranicznych sklepach lub aukcjach na ebay.com ??? Jak to zrobić najbezpieczniej ??? Posiadam karte kredytową. Czy płace cło dodatkowo do ceny zakupu ??? Czy dostane fakture czy jakiś dokume...

• 527 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z Tokio (Japonia)

Witam, chciałbym kupić bluzę z tej aukcji: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110766022222&category=91235&sspagename=rvireg:1:1 Na aukcji piszę, że wyjdzie mnie to jakieś 32,00 GBP, około 163,52 zł... Mam pytanie, czy to jest ostateczn...

• 399 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania