Status przesylki USPS first class

Drodzy uzytkownicy

Pare razy juz zamawialem przesylki z USA w tej formie, jednak zawsze mialem ciut wiecej statusow na danej przesylce (jakies przejscia przez punkty sortujace i ze 2 lub 3 miasta po drodze)

Tym razem dosyc dlugo mam tylko status acceptance i nic wiecej. Co sadzicie? moze byc tak, ze wiecej juz nie bedzie sie pojawiac az do dostawy? czy moze zaginela?

LC216966423US

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

pisza ze maja jakies problemy i system nie dziala wiec moze to jest przeczyna ze status sie nie zmienial...

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

a zdarzalo sie wam, ze dojezdzala paczka a status pozostawal w US taki niezmieniony?

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

tak, dzisiaj dostałam przesyłkę wysłaną 30 marca first class i miała od dnia nadania do teraz tylko status acceptance , przyszła bardzo szybko , nawet nie myslałam, ze tak szybko, inne rzeczywiscie miały znaki przejscia przez sortownię i 2 miasta po drodze,

a ja mam teraz w drodze 2 przesyłki, jedna z 23 marca a jedna z 9 kwietnia, obie mają ciągle status ze  jedynie zgłoszono je elektronicznie do wysłania, spr, dzis na stronie US to według nich oznacza, ze sprzedawca tylko zgłosił, ze chce wysłac a wcale jeszcze nie wysłał, poniewaz to ten sam, który wisi mi zgubioną przesyłkę od 2 miesiecy zgłosiłam dzis to ebaya, gdyby nie twoje pytanie pewnie bym tego nie sprawdzała i dalej czekała na coś , czego ta baba zapewne nie wysłąła, a taki niby supersprzedawca:(

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź