Dla sprzedawców
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Prosba o pomoc

Opis sytuacji: Konto założyłam w 2018 r. ponieważ miałam sklep z odzieżą i wystawiłam kilka koszulek. W 2019 r. zamknęłam firmę, ale zapomniałam wyłączyć ogłoszeń na ebay. Na email do którego było podpięte konto również nie wchodziłam. Do dzisiaj, ki...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 744 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kończenie ofert

Od paru dni nie mogę zakończyć żadnej aukcji. Czy tak mają

• 117 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kontakt ze wsparciem ebay.pl - brak kopii prośby o pomoc mimo zaznaczenia opcji

Przy wysyłce e-maila formularzem jest opcja zaznaczenia "Wyślij kopię prośby o pomoc na mój adres e-mail".Nie otrzymuję niestety kopii prośby. Zmieniłam e-mail na ebay.pl i ponowiłam próbę z inną skrzynką - niestety wciąż nie otrzymałam kopii prośby ...

Trzy formaty aukcji vs nowych opłat za wystawienie

Czy ktoś z Państwa otrzymał z BOK wiążącą odpowiedź w jaki sposób według nowego cennika wystawień traktowana jest akcja z licytacją, która posiada równocześnie opcję Kup Teraz?Obecnie dostępne są trzy warianty wystawień:- licytacja (bez ceny zakupu K...

• 213 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ponowne wystawienie przedmiotu

W starej wersji mogłem hurtowo wystawić ponownie np. 200 niesprzedanych przedmiotów. W nowej wersji mogę tego zrobić to tylko pojedyńczo. Jak to usprawnić lub jak powrócić do starej wersji w której było to proste?

• 113 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący oszukuje - sugeruje że dostał nie właściwy przedmiot i "prosi o zwrot"

Dzień dobry, ostatnio sprzedałem pierwszy przedmiot przez Ebay.com, były to nowe zapakowane karty do gry kolekcjonerskiej (aukcja skończyła się ceną 475$ +50$ ) koszty wysyłki. Całą procedurę pakowania nagrałem i mam zapis, aż do momentu w którym pud...

• 139 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ochrona Sprzedających ? Jaka ochrona.... Ku przestrodze

Witam, Postanowiłem opisać pewną sytuację, może ku przestrodze. Jeśli zaś ktoś borykał się z podobnym problemem, chętnie dowiem się, jak tą sytuację rozwiązał... Historię streszczę maksymalnie... Użytkownik z Rosji zakłada konto, ma oczywiście 0 kome...

• 536 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Aktywacja konta -

Witajcie! Założyłam konto - firmowe. Połączyłam z kontem paypal i tak dalej. Wszystko niby się zgadza. Ogłoszenia, które wystawiam są w panelu sprzedawcy aktywne. Ale wpisując je w główna wyszukiwarke np. po przez nazwe jak i numer aukcji jest nie wi...

• 121 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wpisaniem NIP'u w zakładce zwolnienia z podatku VAT

Witam Przy próbie wpisania NIP;U z przedrostkiem PL wyskakuje mi błąd ( http://cgi1.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?RegisterVatIdV4 ) Aby kontynuować, wprowadź następujące poprawki:Zgodność kraju i numeru NIP - Kraj użytkownika nie zgadza się z prefiksem nu...

• 1050 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Stanowisko Paypal, a obowiązujące prawo

Dzień dobry Prawo mówi jasno i wyraznie że w przypadku sprzedaży nie podlegającej prawu konsumenckiemu odpowiedzialność sprzedającego kończy się w momencie przekazania przedmiotu przewoznikowi zajmujacemu sie komercyjnie przewozem tego typu przedmiot...

PayPal a odbiór osobisty/dostawa osobista

Dzień dobry Mam pytanie. Kupujący kupił przedmiot Zapacił PayPal Po zaplacie okazało się, że znajomy jedzie obok jego miejsca zamieszkania Znjomy przywiózł mu przedmiot a kupujący na jego oczach w serwisie PayPal potwierdził otrzymanie przedmiotu Zna...

PapPal i Ebay brak mozliwoasci połaczenia

Witam, mam problem poniewaz nie moge powiazac ze soba ebay oraz paypal w calu sprzedawania rzeczy, podczas proby powiazania konta wyskakuje mi taki komunikat: Aby możliwe było połączenie konta PayPal z kontem eBay, Twoje konto PayPal nie może budzić ...

• 465 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego ebay naliczyl mi prowizje od sprzedazy zanim udalo mi sie sprzedac przedmiot?

Wystawilem przedmioty na sprzedaz z w ebay.com. Nic jeszcze nie sprzedalem, a ebay wyslam mi FV na koniec kwietnia na kwote prowizji od sprzedazy i koszty wystawienia aukcji. koszty wystawienia aukcji sa niewielkie i zrozumialem dla mnie. natomiast p...

• 131 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania