Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Konto firmowe a prywatne na ebay.de

Witam serdecznie Mam pytanie, czy jeśli przez przypadek zmienilem status konta z prywatnego na firmowy, to czy nie mając "firmy" mogę na nim sprzedawać (wiem ze operacji odwrotnej wykonac nie moge)? Chodzi wyłacznie o sprzedaz kilku przedmiotów uzywa...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1085 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

faktura za dwa przedmioty ale sprzedane jeden ebay.co.uk a drugi ebay.com

Ponownie mam problem a mianowicie sprzedalem dwa przedmioty i jednemu kupujacemu z tym ze jeden poszedl na ebay.co.uk a drugi na ebay.com.... Czy moge wystawic fakture zbiorcza jesli tak to jak to zrobic bo probuje to zrobic i nic mi z tego nie wycho...

• 129 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Promowanie aukcji - zwiększenie liczby wyświetleń

Witam, Od paru tygodni wystawiam aukcje na niemieckim ebay'u. Na początku nie było zbytnio zainteresowania. W dniu, w którym kończyły się aukcje (10 dniowe) było zaledwie od 5 do 25 wyświetleń na poszczególnych aukcjach. Aukcje wystawiłem ponownie. T...

• 3008 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż do USA drobnego rękodzieła a rozliczenie w DG

Chciałabym rozpocząć sprzedaż robionych własnoręcznie rzeczy na ebay USA. Ceny końcowe byłyby w granicach 50-300 zł /po przeliczeniu waluty./.. a wysyłka w kopercie bąbelkowej. Jakie dokumenty muszę mieć by towar wysłać legalnie za pośrednictwem pocz...

• 5151 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż towarów zakazanych

Witam, chciałem się dowiedzieć od bardziej doświadczonych sprzedawców, jak wygląda sytuacja, gdy chcę sprzedawać produkt w pełni legalny w Polsce, którego sprzedaż w innym kraju jest zakazana, ale posiadanie jest tam legalne (trochę dziwne). Czy mogę...

Sprzedaż do Niemiec, na którym ebay-u założyć sklep?

Jak w temacie. Zarejestrowałem się na ebay.pl, ale chcę sprzedawać do Niemiec. Czy mogę otworzyć Mały sklep u nas i sprzedawać na ebay.de? Czy aukcje będą widoczne? Jakie będą opłaty za wystawienie, galerię? Czy bardziej opłaca się założyć sklep na e...

• 243 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co zrobić aby maile wysyłane z mojego ebaya były tylko po angielsku

Witam, Czy jest możliwość aby mając konto na polskim ebay i sprzedając tylko za granicę całą korespondencje z ebay ustawić na język angielski. Teraz widzę czasami, że klienci dostają maile z polskimi literami i zdaniami. Szczególnie chodzi o te autom...

• 106 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit 10sztuk 500$ na ebay.com

Jak w temacie. Zaczalem sprzedawac .dopiero zbieram opinie. Z tego co wyczytałem w helpie po 30 dniach aktywnej sprzedaży mogę starać się o zwiększenie limitu. I teraz głupie pytanie...gdzie mogę zobaczyć te limity. Czytając help na ebay.com powinny ...

• 469 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana "Artikelstandort"

Witam, czy mając konto firma na ebay.pl, sklep na ebay.de można wystawiając aukcje zmienić Artikelstandort? i czy taka zmiana spowoduje, że przy wyświetleniu wyników wyszukiwania na ebay.de nie będzie dopisku, że towar jest z Polski?

• 300 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

dlaczegonie moge sprzedawac na ebay.eu

witam Mam pytanie. Dlaczego nie moge sprzedawac na ebay.eu? mam aukcjie wystawione na ebay.com , ebay.co.uk Tam nie miałem żadnego problemu z wystawieniem aukcji. Natomiast na ebay.eu moge tylko kupowac, i nie ma mozliwosci sprzedazy. Prosze o pomoc

• 64 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż na ebay.de - czy muszę mieć konto w niemieckim banku?

Próbuję wystawić przedmiot na ebay.de i ebay.ch. Po wykonaniu całego opisu aukcjii system przechodzi do weryfikacji danych bankowych i w pozycji nr kota widnieje dopisek, że ma to być niemiecki bank. Czy aby sprzedawać na ebay.de muszę założyć konto ...

• 86 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem aukcji na ebay.de

Witam, Chciałem wystawić aukcję na niemieckim ebay.de, wypełniłem wszystkie wymagane pola, a na koniec jestem proszony o weryfikację konta. Czy za każdym razem, gdy będę chciał wystawić produkt na sprzedaż, muszę dokonywać procesu weryfikacji? Bo nie...

• 97 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

EURO - pomoge w wyplacie bez przewalutowania

potrącam 1% - na prowizje faktura VAT minimum wypłaty 150 EUR trwa to ok. 4-5 dni w sumie do zaksiegowania srodkow na Twoim rachunku Pieniadze otrzymujesz przelweem SEPA na swoj rachunek walutowy daniel.lubryka@lwk-international

• 73 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań