Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

SPRZEDAZ NA NIEMIECKIM EBAYU

Witam! Chcialbym sprzedac przedmiot na niemieckim ebayu, ale nie mam nuiemieckiego konta bankowego i nie wiem w jaki sposob jestem w stanie zakonczyc procedure wystawiania przedmiotu?..co wiaze sie z oplata za wystawienie aukcji. Czy moge rozliczac z...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 6664 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

potwierdzenie od dostawców - pilne!

Witam wszystkich, Mam bardzo pilna sprawe. Ebay.de wycofalo wszystkie wystawione przeze mnie aukcje na meble ogrodowe z technorattanu. Oczywiscie potrzebuja potwierdzenia iz posiadam te meble. Sprawa wyglada nastepujaco: moja firma wystepuje w roli d...

wysyłka do USA

Hej, poradźcie czym wysłać buty do USA. Naczytałem się, że wysyłka pocztą jest ryzykowna bo nie można śledzić przesyłki, co paru mądrali z zagranicy wykorzystało i zgłaszali, że nie dotarł do nich towar, a paypal stawał po ich stronie:-( Na razie naj...

• 225 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

No i doigralem sie bana...

PayPal zablokowal mi konto co jest rownoznaczne z banem na eBayu, no bo jak inaczej tu funkcjonowac... Podejrzewaja mnie o pranie brudnych pieniedzy i do odblokowania konta chca ode mnie: Dowod rejestracji firmy : Pomoże to nam upewnić się, że Twoja ...

• 418 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

dlaczego e-karta z mbanku nie działa ???

Witam, Chciałbym założyć kilka kont ebay aby móc sprzedawać na kilku zagranicznych kontach. Do tej pory mam jedno konto ebay z e-kartą z mbanku, która działa poprawnie i została dodana. Teraz zamówiłem druga podobną karte z mbanku ale pojawia się kom...

• 1605 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prowizja od sprzedazy

Jak to jest. Niby prowizja od sprzedazy na ebay.co.uk to 10% ale cos jest nie tak. Mam 2 rozne aukcje, na kazdej 14,99. W jednej po sprzedazy pobiera mi GBP 1,563457, a w drugiej GBP 1,30263. W jednym i drugim przypadku nie jest to 10%. Z czego to wy...

• 4982 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Urlop

Mam sklep zalozony na angielskim ebayu. Za tydzien udaje sie na urlop (na tydzien). Pytanie jak wlaczyc urlop? Albo jakies info, ze przesylki beda opoznione. Prosze o pomoc.

• 44 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Anulowanie sprzedaży do USA

Witajcie , 3 tygodnie temu założyłam aukcje na sprzedaż mojego ciucha ,we wtorek bluzke sprzedałam na allegro ,wrociłam więc na ebay aby anulować licytację tej bluzki niestety spoźniłam się o 16 godzin i licytacja już trwała,zakonczyła sie wczoraj i ...

• 92 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy można zarejestrować 2 konto ebay na jednym koncie paypal

Witam, mój chłopak/ Przyszły mąż założył sobie konto na ebay. Ja wczesniej już posiadałam konto na ebay i paypal. Czy mój chłopak moze dodać do swojego konta na ebay, mój paypal? Ma on konto w mbanku, lecz nie ma karty kredytowej (ponieważ za nią jes...

US Międzynarodowy Kupujący. Potrzebujesz produktu z Polski. Zapłaci!

US Międzynarodowy Kupujący. Potrzebujesz produktu z Polski. Zapłaci!Nazywam się Robert i jestem członkiem długo czas eBay z USA stara się kupić produkt, który jest obecnie dostępny tylko w Polsce.Polska strona nie dostarcza do USA więc mam problemy z...

• 100 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Powolutku na eBay-u można dostac obłedu :)

Mam dwa konta , jedno rejestrowałem kiedyś na eBay.com ale lokalizacja podana w POLAND !!! na tym koncie mam status super sprzedwca no i mam limity bo jestem niby z poza UE  dlatego otwarłem drugie konto na Polskim eBay-u . Dzisiaj juz nie mogę wyst...

• 206 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o pomoc - sprzedaż za granicę - jestem zielony

Może opisowo - chcę sprzedawać towar skierowny głównie do odbiorców niemieckich, może francuskich. Jak mam to zrobić ? Jestem starym allegrowiczem zasiedziałym w swoim grajdołku i mało interesującym się dotychczas wielkim światem. Może jakaś altruist...

• 152 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada możliwości sprzedaży za granicą, wyniki nie spełniają standardów

Witam. Nałożono mi blokadę możliwości sprzedaży za granicą, ze względu na to, że Moje wyniki nie spełniają standardów wyników dla sprzedającyh w niemczech. Czy ktoś spotkał się z czymś takim i jak sobie poradził ? Czy sprzedając w PL mogę szybko popr...

• 108 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaawansowany menedżer sprzedaży

Witam. Uaktywniłem sobie Zaawansowany menedżer sprzedaży. I chciałbym mieć taką regułę żeby aukcja wystawiała się ponownie aż do sprzedania wszystkich przedmiotów z magazynu. I chodzi mi o to żeby była ciągłość np tak jak tutaj na tej aukcji nie jest...

• 113 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań