Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Uszkodzona przesyłka a reklamacja USA

Witam, wysłałem przedmiot do USA listem poleconym priorytetowym, towar zapakowany bardzo dobrze w folię bąbelkową, włorzony do kartonika a kartonik do koperty bąbelkowej niestety towar doszedł uszkodzony, kartonik był rozszarpany i towar z niego wypa...

Idiotyczny negatyw - mogę coś zrobic?

witajcie, Sprzedaje na innym koncie, min. do NIemiec, dostałem komentarz od użytkownika z zerową ilością punktów, o treści: Komentarz negatywny. Nie mogę sie skontaktoać z użytkonikiem, towar zostal wyslany miesiąc temu.Czy mogę coś zrobić w związku...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 99 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

BLOKADA SPRZEDAŻY W JEDNEJ KATEGORII, BLAGAM O POMOC ;-)!!

WITAM, OD JAKIEGOŚ CZASU (PONAD PÓŁ ROKU) MAM ZABLOKOWANE MOZLIWOŚĆ WYSTAWIANIA RZECZY W KATEGORII "ODZIEŻ ETC... W INNYCH KATEGORIACH MOGĘ WYSTAWIAĆ, CZY KTOŚ WIE JAK SIĘ POZBYĆ TAKIEJ BLOKADY!?? PISAŁAM JUŻ DO EBAY.COM, UK I DE (BO Z REGÓŁY TAM SPR...

• 113 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada sprzedaży za granicą SPEŁNIAM STANDARTY !!!

witam. w zeszłym miesiącu dokładnie 27 czerwca dostalem meila od ebay o nałożeniu na moje konto blokady na sprzedaż zagraniczną ponieważ nie spełniałem standartów. przez miesiąc poprawiłem swoje konto udało mi się sprzedać jeszcze 27 wystawionych wcz...

• 266 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay.de limit sprzedaży ?

Witam, Mam taki problem odnosinie sprzedaży na ebay.de a dokładnie problem z limitem, wystawiłem ok 12 aukcji po czym został nałożony na mnie prawdopodobnie limit, pzy wystawieniu 13 aukcji wyskoczył mi komunikat (patrz.niżej) zaznacza że wszystki au...

• 1149 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie widzę swoich aukcji w niemieckim ebay.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Straciłem pracę 3 miesięce temu i chciałem coś posprzedawać,by mieć troszkę pieniędzy. Zrobiłem wysyłkę na cały świat,ale w niemieckim ebay nie widać moich aukcji - raz była widoczna,ale gdy drugim razem wszedłem na ...

• 170 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada sprzedaży na ebay.de

Witam Od poniedziałku (25.06.2012) mam zablokowaną opcje sprzedaży. Kiedy loguje się na konto lub próbuje coś sprzedać wyświetla się taka informacja: "Wichtige Mitteilung Wir haben einige Aktivitäten in Ihrem Mitgliedskonto festgestellt und benötigen...

• 419 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Giną przesyłki wysyłane do UK - u Was też?

witajcie, Czy u Was też występuje duży problem z zaginionymi przesyłkami wysyłanymi do UK, za pośrednictwem poczty?nie dość że dochodzą po 2-3 tygodniach (priorytety), to z 10% ginie ich po wyjściu z Polski. Może źle je pakuję? Mój towar wysyłam w ko...

• 98 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal.de brak środków

Witam, Mam PAyPal.de i konto ebay.pl sprzedaje przez nie na ebay.com i ebay.co.uk Po sprzedaży dostaję maila, że kupujący zapłacił ale na PayPal nie ma śladu po pieniądzach. Ponieważ to jest nowe konto i dopiero je rozkręcam zakładam, że mam jakieś b...

• 558 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Założenie sklepu na ebay.com

Witam,Istnieje możliwość założenia sklepu na ebay.com?Konto mam zarejestrowane na ebay.uk.Sprzedaję głównie na ebay.com w USD i chciałbym poprzez załorzenie sklepu zaoszczędzić na opłatach i prowizji.Próbowałem, jednak serwis domaga się "seller accou...

sprzedawanie w UK

Witam, mam takie pytanie: czy ktos moze wytlumaczyc na czym polega opcja w angielskim Ebay'u tzw P&P postage? Jak ja prawidlowo wypelnic, aby moc sprzedawac na tamtejszym serwisie? Pzdr

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań