Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Witam mam problem.

Przeprowadziłem się z Polski do Anglii, otworzyłem nowe konto pay pal (z angielskimi danymi) i zmieniłem adresy w koncie ebay(na angielskie). Wystawiłem 2 przedmioty na terenie Anglii(przez angielski portal), jednak teraz nie mogę ich nawet edytować ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 22 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysłana tuba do USA jako polecony - proszę o pomoc.

Witam Przeglądałem fora i nie znalazłem podobnego tematu, więc postanowiłem zapytać. Kupujący z USA kupił ode mnie plakat, wysłałem go w takiej tubie na plakaty, długość 75 cm, 02.03.2013 i do tej pory nie otrzymał jej. Całość wysłałem priorytetowym ...

Zlece wystawienie aukcji na ebay.de

Witam handluje szalunkami budowlanymi nie mam odpowiedniej ilości komentarzy aby wystawić ich na portalu niemieckim zlecę to komuś mam gotowy cały szablon wszystko przetłumaczone małe zdjęcia wszystko gotowe tylko wystawić przed ostateczną odmową i s...

Nie wypełniłem deklaracji celnej-co zrobić?

Witam wszystkich Jakiś czas temu sprzedałem pierwsze dwa przedmioty na Ebay.com. Wysłałem kilka dni temu listem poleconym priorytetowym. Jeden poszedł do USA, drugi do Australii. Problem w tym, że nie wypełniłem deklaracji celnej ani nie dolączyłem ż...

PayPal nie przesłał mi pieniędzy za towar

witam, sprzedalismy auto do W.Brytanii,z góry zapłaciliśmy firmie transportowej podanej przez PayPal łacznie 3200zl, co bylo warunkiem aby pieniadze od kupujacego przeszly na moje konto PayPal. niestety od kiedy wplacilam te 3200zl, serwis PayPal do ...

• 91 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

SPRZEDAŻ ZA GRANICĄ

Jak można ustawić aukcjie żeby było widoczne na zagranicznym ebay ??? Bo nie wiem jak ustawić w paypalu ? Czytałem że trzeba mieć karte kredytowa i wpisać ja w paypal czy mozna to jakosc obejsc >? dziękuje za odpowiedź

• 89 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

WARNING - nie wysyłajcie do Rosji

listy idą 2 miesiące albo dłużej,już 2 sprzedawców kontaktowało się ze mną w tej sprawie.Ja już odpuściłem Rosję http://rbth.ru/society/2013/01/23/the_russian_post_does_not_deliver_22127.html miałem dobrych stałych klientów,dzięki temu mam tylko 1 sp...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 171 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwsza aukcja na ebay.com - automatyczna metoda płatności - Problem!

Witam. Chciałbym wystawić kilka przedmiotów na ebay.com. Utworzyłem konto na tym serwisie. Połaczyłem z kontem paypal. Zweryfikowałem PayPal przez konto bankowe(dwa małe przelewy), Wypełniłem formularz wystawiania przedmiotu. Kolejny etap - weryfikac...

• 663 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zacząć sprzedawać za granicą

Jak zaczac sprzedawac za granica. Co musze zrobic. Mam dostęp do taniego towaru prosto z importu i chciał bym sprzedawać na eBayu ale wyskakuje ze musze miec 10 komentaży i nie pisze czy od sprzedawców czy od kupujacych. I jeszcze jedno jak bym założ...

• 267 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit sprzedaży na ebay.de

Wichtiger Hinweis für Verkäufer:Sie haben Ihr Limit für den internationalen Versand erreicht Sie können auf jeder internationalen eBay-Website jeweils 10 Artikel verkaufen. Obwohl Sie Ihre internationalen Verkaufslimits erreicht haben, können Sie mög...

• 154 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o Porade/Wyjaśnienie!

Witam Czy mógłbym sprzedawać na ebay.co.uk gilzy z polski ? Każdy wie że to nie jest wyrób tytoniowy , lecz zwykły papierek nie chce zajmować się sprzedażą na wielką skale , lecz mam oryginalne gilzy z polski i chciałbym je zbyć. Czy to jest zgodne z...

• 42 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań