Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Czy coś jest nie tak w moich aukcjach? ebay.de, ebay.co.uk

Witam.Sprzedaję na niemieckim i brytyjskim ebay - ebay.de i ebay.co.uk .Niestety sprzedaż jest znikoma?Jak zwiększyć zainteresowanie aukcjami?Czy coś z moimi aukcjami jest nie tak? w ustawieniach wysyłki, płatności, cokolwiek??Czy cenę lepiej podawać...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 266 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie ten dział ale najczęściej odwiedzany to zaryzykuję.

Takie pytanie z życia.Jest na rachunku PayPal 20.000 złWybieram 15.000 zł .Oczywiście wszystkie wysyłki sa w trakcie doręcznia.Co się dzieje jak zostaje na rachunku 5.000 zł a 20 osób zakłada spór ( hipitetycznie )Jak to wygląda z blokada skoro braku...

• 156 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowy czy stary patent?

Kupujacy kupuje kilka produktow, drobnica od 2 do 20€ ok. 10 produktow, na pewno wszystko spakowane bo bylo po jednej sztuce. Po miesiacu pisze ze w paczce nie bylo jednego gowienka za 4€ i mowi ze mam to doslac.Oczywiscie to gowno bym mu wyslal jak ...

• 203 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Płatność na ebay.de

Odpowiedzcie proszę czy kupującemu z ebay.de koniecznie po zakupie trzeba wysłać fakturę.Mam na mysli to powiadomienie w mailu.Wiadomo, że na de. można czekać z wpłatą 5 dni.Pacjent nie płaci nie odzywa sie ja zwracam się o zwrot prowizji.Ale czy był...

• 567 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie może głupawe ale...

Czy wystawiacie automatycznie opinie kupującemu natychiast po wpłacie czy czekacie na opinie od niego.Obiło mi się o uszy, że automatycznie wystawia pierwszy sprzedawca i tak robię i na razie się nie naciałem alejak to jest u Was w praktyce ?

• 154 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szok! można zidentyfikować ludzi którzy dają niskie oceny

Z łatwością zidentyfikowałem osoby które dały mi niskie oceny szczegółowe za zgodność z opisem 1 Przypadek pytanie kupującego hi is the razor sharpened already and if so how long does it last before resharpening is required thanks john odpisałem jasn...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 402 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

spór pilne

kupujący otworzył mi spór o niezgodnosc z opisem nie odzywa sie juz 10 dni da sie eskalowac spór do rozwiązania przez ebay?jak tak podpowiedzcie jak,dzieki

Nowe standardy obsługi klienta/ liczba tranzakcji

Witam, Jak pewnie już wiecie ebay od 20 sierpnia wprowadza nowe standardy obsługi klienta. Można miec max 5 % problemów w stosunku do wszystkich tranzakcji, czy moze mi ktos powiedziec czy jezeli jeden sprzedawca kupi w ciagu tyg np 10 różnych przedm...

• 1917 Wyświetlenia
  • 32 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego Paypal nas tak łupie na prowizjach? bo ma takie oto wydatki...

Wiadomość od kupującego który założył mi spór i roszczenie,Paypal równieżotrzymał odpowiedź z poczty australijskiej,była to wiążąca odpowiedź admnistracyjna.Jednak Paypal woli rozdawać pieniądze na lewo i prawo I just received the item from the Post ...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 315 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz rezygnacja przed dostawą pytanie

Witam kupujący z nienmiec kupił przedmiot zaplacił przelewem na konto- następnego dnia rano wysyłka z warszawy 2 go dnia ( list piorytet )a w Niemczech zawieruszył się na na 4 dni ( nie było go w systemie) od wyslania 5 dni roboczych a Niemiec chce z...

• 332 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Parę pytań początkującego sprzedawcy.

Witam wszystkich.Postanowiłem spróbować swoich sił na ebay. Mimo strachu przed zagranicą i Paypalem postanowiłem zaryzykować oszczedności życia. Mimo wertowania stron pomocy przez kilka nocy, mam pare pytań.1. Na co uważać i czego się wystrzegać podc...

• 852 Wyświetlenia
  • 12 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Polske konto ebay, Faktura Vat czy paragon

Witam Posiadam firme zarejestrowaną w Polsce i księgowa kazała mi wypisywać od każdej aukcji fakturę z danymi kontrachenta do tego używam Sello + Subiekt. Czy można jakoś taniej to księgować, rozliczać. Z taką ilością faktur księgowa życzy sobie bard...

• 579 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Firma w Anglii

Czy ktoś z was prowadzi działalność w Anglii jako spółka LTD? W jaki sposob rozliczacie zysk ze sprzedanych przedmiotów?

• 165 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jakie oprogramowanie sklepu polecacie UK / Niemcy ?

Witam,Jakie oprogramowanie sklepu z opcją płatności co miesiąc polecacie?Dla sklepów w UK lub Niemczech. Bez prowizji, z dobrym tech supportem, możliwością edycji grafiki, SEO, z integracją z lokalnymi przewoźnikami, porównywarkami cen itp?Z gory dzi...

• 258 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań