12-10-2014 20:17
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
13-10-2014 01:22
Lektura tego watku pomoze odnosnie widocznosci aukcji
a tego jak sprzedawac za granica
Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym Ebay na ktorym jest na niego popyt. Najwiekszy popyt jest tam gdzie jest najwiekszy ruch. Najwiekszy ruch jest na www.Ebay.com
Wystawiaj na Ebay.com gdzie za drobna oplata aukcja bedzie widoczna na Ebay w UK. Mala doplata a rynek ogromny
14-10-2014 00:53
zabezpiecz się przed sprzedażą tak drogich zegarków bo jak żle trafisz to ani pieniędzy nie będiesz miał ani zegarka
13-10-2014 01:22
Lektura tego watku pomoze odnosnie widocznosci aukcji
a tego jak sprzedawac za granica
Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym Ebay na ktorym jest na niego popyt. Najwiekszy popyt jest tam gdzie jest najwiekszy ruch. Najwiekszy ruch jest na www.Ebay.com
Wystawiaj na Ebay.com gdzie za drobna oplata aukcja bedzie widoczna na Ebay w UK. Mala doplata a rynek ogromny
13-10-2014 21:41
Dziekuje za odpowiedź.
Mam znajomego uzytjkownika ebaya który mógłby mi pomóc i ma 35 opinii, niestety z przedmiotów kupionych.
Chciałbym bardzo wystawić dwa zegarki jeden na Ebay.de a drugi na Ebay.com i więcej juz nic nie sprzedawać , tylko te dwie rzeczy i koniec. Przecież pójdą one za dobrą kasę i Ebay na tym też zarobi!
Czy nie można zrobic jakiegoś małego ustepstwa i pozwolić mi na sprzedaż zegarków bo te 10 opinii sprzedaży i 90dni to jest jakiś absurd :-)...
Pozdrawiam, maciek422
13-10-2014 21:44
14-10-2014 00:53
zabezpiecz się przed sprzedażą tak drogich zegarków bo jak żle trafisz to ani pieniędzy nie będiesz miał ani zegarka