Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Opłaty za wystawienie aukcji

Mma pytanie odnośnie płatności za wystawienie przedmiotu na zagranicznym ebayu Anglia Niemcy itp... W jaki sposób można uregulować opłatę? Czy w przypadku wystawienia i sprzedaży czegoś na ebay.uk dostane jakąś fakture z numerem konta do przelewu w P...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 261 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowy użytkownik sprzedaż na ebay.com

Witam wszystkich:) Mam pytania odnośnie sprzedaży na ebay.com Założyłem dopiero konto. Czy karta millenium banku (bankomatowa, konto wykorzystuję do przelewów na konta maklerskie) będzie zweryfikowana przez paypal pozytywnie? Czy nowy użytkownik nie ...

• 367 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem Sprzedaję na Ebay.de!!! Pomocy

Witam, wystawiłem towar na ebay.de problem w tym, że wyszukując później ten towar z poziomu ebay.de idąc dokładnie kategoriami pod jakimi wystawiłem, produkt jest niewidoczny!! dopiero po zaznaczeniu opcji europa problem znika. w ten sposób jestem ba...

• 76 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co to jest Nazwa pomocnicza

Mam zamiar zaczżć sprzedawaą i mam takie pytania co to jest nazwa pomocnicz i gdzie będzie widoczna na aukcji z jakiego formulaża sprzedawac? Uproszczony formularz sprzedaży (nie nadaje się do wystawiania przedmiotów w formacie ogłoszeń) Szybko wysta...

• 170 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres wysyłki

Którym adresem się kierować? Tym z PayPal, gdzie w wiadomości o zapłacie coraz częściej mam inny, niż ten z eBay? Wiem, zapytać kupującego też można, ale równie dobrze można przeoczyć różne adresy... -- Heniek http://www.kihltd.eu

• 145 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada Paypal'a odebranej płatności za sprzedaż - wysyłać przedmiot?

Witam. Kupujący wygrał aukcję i zapłacił Paypal'em. Płatność zostałą zablokowana na moim koncie Paypal, jak to napisano; "aby zapewnić bezproblemowe zakończenie transakcji". Mam siedem opinii zwrotnych, nie miałem nigdy żadnych sporów i nie miałem wc...

• 202 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystwilam przedmiot i nie moge go znalezc wpisujac kluczowe slowa

O co chodzi tutaj z wyszukiwaniem produktu na podstawie kluczowych slow??? Wystawilam buty - napisalam nazwe modelu, ktora ujelam w tytule i nie ma nic - dlaczgeo?? O co chodzi? Jak sprawic aby moj przedmiot mogl zostac dostrzerzony przez wyszukiwark...

Blokada konta niemieckiego w Ebay.de

Posiadam konto zarejestrowane na niemieckim Ebay z niemieckimi danymi. Niestety otrzymalem email, iz moja sprzedaz wychodi poza ograniczenia konta osobistego i musze rozszerzyc konto osobiste do firmowego w przeciagu tygodnia inaczej sprzedaz na tym ...

• 1551 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz na ebay.de

Witam Chciałbym zacząć sprzedawać na ebay.de wystawiłem przedmioty na test ale nie pokazuje ich na ebay nigdzie ich nie ma ! Co robie zle ? i jak moge zaczac sprzedaz na ebay.de ? numer aukcji ktora wystawilem to 330166380633 a link do 2 aukcji to ht...

• 695 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przeniesienie konta z .de do .pl

Witam konto posiadam od poczatku 2005 roku, ponieważ nie było jeszcze polskiego ebaya, zarejestrowałem się na niemieckim. Wszystko jest ok, oprócz komunikatów i powiadomień w jęz. niemieckim (a nie jestem w nim mocny. Zawsze kupowałem, lecz teraz pos...

• 1222 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań