,,Lupka" powiększ ??

Na stronie wyszukanych przedmiotów przy niektórych umieszczona jest lupka i napis ,,powiększ" ja takiej opcji u siebie nie odznaczałem. skąd to się wzieło przy mojej aukcji?
Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

,,Lupka" powiększ ??

cześć, musiałeś na PL zaznaczyć galeria plus (płatne dodatkowo ileś tam), system to zapamiętał

i przy ponownym wystawianiu np na COM jest to automatycznie zapamiętane i stąd to się wzięło
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

,,Lupka" powiększ ??

Cy można to usunąc? jeśli tak to jak to zrobic z poziomu wystawiania na ebay com.
Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

,,Lupka" powiększ ??

tak, chyba możesz to zrobić, ale prowizji za to już Ci nie zwrócą
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

,,Lupka" powiększ ??

Znalazłem to i było określone jsko
,,Gallery Plus (free)"
chyba za darmo

znalazłem jeszcze to, czy to jest ta opcja z widocznością w ebay uk?

Maximize your listing's visibility
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="
International site visibility
eBay UK($0.10

skopiowałem to myszką i tak dziwnie to wyskoczyło w tym moim poście.
Prosze jeczcze o porade: tymi moimi aukcjami powinni się interesowac na ebay uk (Montgomery) Czy jest sens wystawiac na ebay uk? czy lepiej na ebay com z zaznaczeniem tej opcji jaką znalazłem ,,Maximize your listing's visibility"
Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

,,Lupka" powiększ ??

Starczy jak wystawisz na jednym. Nie wiem czy na UK oferuja opcje widocznosci na innym Ebay ale wydaje mi sie ze Ebay UK jest troche drozszy, a przynajmniej byl jeszcze jakis czas temu.

Ebay.com ma te przewage ze odwiedza go rekordowa ilosc kupujacych.
Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

,,Lupka" powiększ ??

OK Dzięki WIELKIE DZIĘKI
Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź