Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Mój eBay: Płatności łączne i zniżki kosztów wysyłki

Czy jeśli na ebay pl. ustawie w dziale: Mój eBay: Płatności łączne i zniżki kosztów wysyłki zniżki czyli ustawie 0 zł za każdy następny przedmiot zakupiony przez tego samego kupójącego na moich aukcjach, to będzie dotyczyło także zagranicznych serwis...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 563 Wyświetlenia
  • 15 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

JAK ZMIENIC OPCJE "NIE MA ZWROTU" NA "JEST ZWROT"

WITAM WSZYSTKICH. MAM ZALOZONA DZIALALNOSC I W TAKIM PRZYPADKU JAK SPRZEDAJE MUSZE MIEC OPCJE O MOZLIWOSCI ZWROTU TOWARU PRZEZ KUPUJACEGO. NA ANGIELSKIM EBAYU NIE MAM Z TYM PROBLEMOW, ALE NA NIEMIECKIM OWSZEM. ZA CHOLERE NIE WIEM JAK ZROBIC BY ZMIENI...

• 67 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy o to chodzi? ebay com

ebay com W części- Choose how you'd like to sell your item odznaczyłem- Sell multiple items together to the same buyer as a "lot" pokazało się okienko z napisem- Items per lot Czy w to okiengo wpisuje liczbe przedmiotów ile sztuk zgadzam się wysłac d...

• 108 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cy powinienem to zaznaczyc?

Czy przy wystawianiu na ebay com powinienem odznaczyc te dwie opcje? 1-Allow buyers to remain anonymous to other eBay users, 2-Sell multiple items together to the same buyer as a "lot 1- czy to chodzi o to że nikt nie będzie widział licytujących? 2- ...

• 197 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka przesyłkę wybrać?

Witam, Przymierzam się powoli do sprzedaży w Niemczech i mam pytanie: Jako, że wysyłki realizował będę najczęściej Poczta Polską - Przesyłka polecona priorytetowa do 2kg, to co wybrać w formularzu? "Deutsche Post Brief"?

• 368 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

,,Lupka" powiększ ??

Na stronie wyszukanych przedmiotów przy niektórych umieszczona jest lupka i napis ,,powiększ" ja takiej opcji u siebie nie odznaczałem. skąd to się wzieło przy mojej aukcji?

• 74 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co ustawic Give buyers shipping details

Jak ustawic na ebay com koszty wysyłki ,,Give buyers shipping details" Jaką kwote wpisac i jaki rodzaj wysyłki(z Polski) tam odznaczyc Wysyłac mam zamiar jedno pocztówkowe zdjęcie listem Czy jest tam jakieś proste ustawienie żeby zainteresowani mnie ...

• 225 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z ebay.de

Witam Manastepujacy problem przy wystawianiu przedmiotu na ebay.de nie moge zrobic zadnego duzego wyroznienia takiego jak np.strona glowna. Opcje wyskakuja mi do galerii potem nie widze juz zadnych opcji a przy wystawianiu na ebay.pl są widoczne te o...

• 71 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do: Cały świat

Czy jeśli na mojej aukcji w części ,,Wysyłka i obsługa" widnieje napis ,,Wysyłka do: Cały świat" to jest jednoznaczne z tym że wszystko zrobiłem dobrze w ustawieniach i aukcja jest widoczna przez zagranicznych użytkowników? Mam na myśli czy ja wszyst...

• 916 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal a miejsce nadania przesylki ?

Sprzedałem na ebay kilka przedmiotów jednemu użytkownikowi i zapłacił po przez paypal. I teraz mam pytanko gdyż wysyłka przedmiotu miała byc pierwotnie z Niemiec i tak napisałem w aukcji jako kraj lokalizacji. Niestety nie mogę aktualnie wysłać paczk...

• 277 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o ocenę czy dobrze wstawiam aukcje na ebay.de

Od kilku dni wstawiam aukcje ze swoimi produktami. Dotyczy to tylko ebay.de Dokonałem opcje i zastrzeżenia dla kupujących. Jedna rzecz co mnie zastanowiła o tuż wcześniej myślałem że po uruchomieniu sklepu na ebay.pl będę musiał to samo dokonać na eb...

• 140 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy moje aukcje są widoczne ?

Czy moje aukcje są widoczne na zagranicznych serwisach (szczególnie na ebay uk)Wiem że powinienem wystawiac na takim ebay gdzie spodziewam się popytu na swój towar ale bariera językowa :_| pozdrawiam

• 63 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka towaru do Wielkiej Brytanii

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę wysyłać towary do Wielkiej Brytanii bez żadnych ograniczeń? Tzn. czy nikt się do mnie nie doczepi, że np. wysyłam 20 przesyłek miesięcznie do UK? Jak wygląda sprawa z kosztami wysyłki (chodzi mi o Pocztę Pols...

• 234 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań