Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

usuwają mi aukje na ebay .de--pomocy!!

witam ,mam mały problem z wystawieniem moich przedmiotów na aukcję ,a mianowicie mój przedmiot został usunięty numer aukcji 320449341981 podano powód że jest to aukcja o treści erotycznej ,lecz podam przykład takich samych przedmiotów sprzedawanych p...

Mój eBay: Płatności łączne i zniżki kosztów wysyłki

Czy jeśli na ebay pl. ustawie w dziale: Mój eBay: Płatności łączne i zniżki kosztów wysyłki zniżki czyli ustawie 0 zł za każdy następny przedmiot zakupiony przez tego samego kupójącego na moich aukcjach, to będzie dotyczyło także zagranicznych serwis...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 600 Wyświetlenia
  • 15 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

JAK ZMIENIC OPCJE "NIE MA ZWROTU" NA "JEST ZWROT"

WITAM WSZYSTKICH. MAM ZALOZONA DZIALALNOSC I W TAKIM PRZYPADKU JAK SPRZEDAJE MUSZE MIEC OPCJE O MOZLIWOSCI ZWROTU TOWARU PRZEZ KUPUJACEGO. NA ANGIELSKIM EBAYU NIE MAM Z TYM PROBLEMOW, ALE NA NIEMIECKIM OWSZEM. ZA CHOLERE NIE WIEM JAK ZROBIC BY ZMIENI...

• 73 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy o to chodzi? ebay com

ebay com W części- Choose how you'd like to sell your item odznaczyłem- Sell multiple items together to the same buyer as a "lot" pokazało się okienko z napisem- Items per lot Czy w to okiengo wpisuje liczbe przedmiotów ile sztuk zgadzam się wysłac d...

• 122 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cy powinienem to zaznaczyc?

Czy przy wystawianiu na ebay com powinienem odznaczyc te dwie opcje? 1-Allow buyers to remain anonymous to other eBay users, 2-Sell multiple items together to the same buyer as a "lot 1- czy to chodzi o to że nikt nie będzie widział licytujących? 2- ...

• 224 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jaka przesyłkę wybrać?

Witam, Przymierzam się powoli do sprzedaży w Niemczech i mam pytanie: Jako, że wysyłki realizował będę najczęściej Poczta Polską - Przesyłka polecona priorytetowa do 2kg, to co wybrać w formularzu? "Deutsche Post Brief"?

• 394 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

,,Lupka" powiększ ??

Na stronie wyszukanych przedmiotów przy niektórych umieszczona jest lupka i napis ,,powiększ" ja takiej opcji u siebie nie odznaczałem. skąd to się wzieło przy mojej aukcji?

• 101 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co ustawic Give buyers shipping details

Jak ustawic na ebay com koszty wysyłki ,,Give buyers shipping details" Jaką kwote wpisac i jaki rodzaj wysyłki(z Polski) tam odznaczyc Wysyłac mam zamiar jedno pocztówkowe zdjęcie listem Czy jest tam jakieś proste ustawienie żeby zainteresowani mnie ...

• 263 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z ebay.de

Witam Manastepujacy problem przy wystawianiu przedmiotu na ebay.de nie moge zrobic zadnego duzego wyroznienia takiego jak np.strona glowna. Opcje wyskakuja mi do galerii potem nie widze juz zadnych opcji a przy wystawianiu na ebay.pl są widoczne te o...

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do: Cały świat

Czy jeśli na mojej aukcji w części ,,Wysyłka i obsługa" widnieje napis ,,Wysyłka do: Cały świat" to jest jednoznaczne z tym że wszystko zrobiłem dobrze w ustawieniach i aukcja jest widoczna przez zagranicznych użytkowników? Mam na myśli czy ja wszyst...

• 956 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal a miejsce nadania przesylki ?

Sprzedałem na ebay kilka przedmiotów jednemu użytkownikowi i zapłacił po przez paypal. I teraz mam pytanko gdyż wysyłka przedmiotu miała byc pierwotnie z Niemiec i tak napisałem w aukcji jako kraj lokalizacji. Niestety nie mogę aktualnie wysłać paczk...

• 287 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o ocenę czy dobrze wstawiam aukcje na ebay.de

Od kilku dni wstawiam aukcje ze swoimi produktami. Dotyczy to tylko ebay.de Dokonałem opcje i zastrzeżenia dla kupujących. Jedna rzecz co mnie zastanowiła o tuż wcześniej myślałem że po uruchomieniu sklepu na ebay.pl będę musiał to samo dokonać na eb...

• 156 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy moje aukcje są widoczne ?

Czy moje aukcje są widoczne na zagranicznych serwisach (szczególnie na ebay uk)Wiem że powinienem wystawiac na takim ebay gdzie spodziewam się popytu na swój towar ale bariera językowa :_| pozdrawiam

• 77 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania