Byli tu tacy co nic nie sprzedali i uciekli.Moim zdaniem masz szanse.Jeśli się nie poddasz za szybko to mam nadzieję że Ci się powiedzie.popraw foto na swoich aukcjach.
Witam
Wiem że tło moich zdjęć jest do bani i jest mało zachęcające ale przy takich dużych produktach nie jest to takie proste :-(.
Sprawdzałem na ebay.de czy są moje aukcje i ku mojemu zdziwieniu i wielu dziwnym komentarzom na forum widziałem je 🙂
Co mnie bardzo cieszy.
Mam jeden kłopot przy pierwszych aukcjach uruchomiłem galerię i przy każdym wystawianiu pożera mi 2.2Euro i zastanawiam się jak tego pozbyć bo przyznam że przy kumulacji auckji trochę to ciągnie.
pokaz instrukcje tak aby ja mozna bylo przeczytac. Najlepiej zeskanuj osobno w wyzszej rozdzielczosci i umiesc na jakims darmowym serwerze jesli chcesz zaoszczedzic na koszcie pokazania dodatkowego zdjecia.
I tak, te "haki 24" to ci odstrasza klientow...wiec je usun jesli mozesz.
Witam
Z tym napisem miałem na myśli wypromowanie swojego sklepu ale z tego co piszecie jest to źle odbierane może i macie rację. W tym tygodniu będę mieć przygotowany szablon aukcyjny gdzie zupełnie inaczej będę się prezentować. Sprawą niepokojącą dla Niemców może być to że mam jedne z najniższych cen za produkty i mogę być mało wiarygodny. Po za tym na ta ilość aukcji mam już kilku co zapisali mnie do ulubionych lub dany produkt.
Fakt że konkurencja w tym temacie jest spora aż mnie przeraziło 😞 ale spoko nie poddaję się :-).
To że ktoś dodał Cię do ulubionych nic nie znaczy.Czy masz atesty na towar? Czy jakiś warsztat Niemiecki może coś dobrego o Twoim produkcie powiedzieć (najlepiej przez telefon) ?
OK
Rynek Niemiecki nie jest łatwy po za tym podstawa homologacja EC. Jeśli chodzi o jakość to musi być wysoka bo inaczej można tylko współczuć będą same negatywy i straty.
Po za tym jakiś czas temu znalazło się kilku mądrych co popsuli rynki niską ceną = niska jakość a teraz mówią nie.
Gdybym znał perfekt to co inne.