Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Przesyłka wartościowa do Szwajcarii

Mam takie pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Sprzedałem zegarek człowiekowi ze Szwajcarii, pieniążki już mi wpłynęły i pozostała mi tylko kwestia wysyłki. Zegarek chciałem ubezpieczyć na kwotę jego sprzedaży tj. 6000 PLN, w firmie kurierskie...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 887 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaję na ebay.de i jestem niewidoczny pomocy!!!

Witam, wystawiłem towar na ebay.de problem w tym, że wyszukując później ten towar z poziomu ebay.de idąc dokładnie kategoriami pod jakimi wystawiłem, produkt jest niewidoczny!! dopiero po zaznaczeniu opcji europa problem znika. w ten sposób jestem ba...

• 195 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz przedmiotów

Czy ktoś z uzytkowników wystawia znaczki na serwisie ebay i moze mi wytłumaczyc zasady nie mogę jakos doczytac jak to szczegółowo wygląda , mogę zadzwonic podaję swój adres emailowy jesli ktos byłby tak miły ja zadzwonię mój adres btomko@poczta.onet....

• 60 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomoc w sprzedaży na ebay.de

Witam szukam osoby lub firmy która za procent od sprzedaży zajmie sie obsługą sprzedaży na ebay.de chodzi o części karoseryjne do aut luksusowych kilka części tygodniowo lub co dwa tygodnie warunki do uzgodnienia jestem firmą wystawiam faktury na czę...

• 98 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomoc w sprzedaży na ebay.de

Witam szukam osoby lub firmy w celu pośrednictwa sprzedaży na ebay .de chodzi o używane części karoseryjne do aut luksusowych części w stanie bardzo dobrym lub delikatnie naprawione kilka części tygodniowo lub co dwa tygodnie przedział cenowy od 500-...

• 188 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

chce się zarejestrowac ebay.de ale nie mogę .......

chce się zarejestrowac na ebay.de i gdy wchodzę aby zaznaczyc kraj w którym jest siedziba firmy przeskakuje mi na ebay .pl , mam juz założone konto na polskim ebay Czy muszę miec zameldowanie w Niemczech czy można to jakoś ominąc . Czy taka sama sytu...

• 466 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak zablokować przedawcę ?

Witam Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dodać do zablokowanych sprzedawcę,który wystawia przedmioty w bardzo drogiej cenie. Kiedy coś wyszukuję to przez 2 lub 3 strony w wyszukiwarce natrafiam na jego przedmioty a nie chcę... To staje się męczące....

• 204 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Promowane aukcje na ebay.de , Pomoc

Witam , przy wystawianiu aukcji nie mogę znaleźć opcji promocji swojej aukcji ( pogrubienie pisma , strona główna , strona kategorii ,) Chodzi mi o Niemiecki serwis Ebay . Proszę o pomoc . Pozdrawiam

• 65 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozpoczęcie sprzedaży na zagranicznych ebay-sklep- zapłacę za pomoc

Witam Chcę rozpocząć wystawianie przedmiotów na zagranicznych serwisach ebay zwłaszcza niemcy (normalne aukcje albo sklep nie wiem co korzystniejsze) Jesli ktoś orientuje sie i mógłby pomoć prosze o maila: biuro@infrastruktura.com.pl Warunki finansow...

Wysyłka do niemiec z Wrocławia. -22zł/netto

Witam. Poszukuję osób które chcą wysyłać paczki z Wrocławia do Niemiec. Oferuję przesyłkę kurierską ubezpieczoną. Małe paczki od 22zł netto. Zainteresowani proszę pisać na meila: werkzeug_center@onet.eu Pozdrawiam Forst.pl

• 150 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujacy prubuje wymusic pieniadze ???

Witam Sprzedalem 28.10 do UK pewna rzecz z polskiego konta na ebay uk. Lokalizacja wysylki byla podana jako Niemcy ale wyslalem z Polski. Puzniej ten sam przedmiot wystawilem z innego konta zarejestrowanego w USA i zakupu dokonal rowniez ten sam uzyt...

• 83 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania