Małe zdjęcie- płatne?

Czy za opcje małego zdjęcia w wynikach wyszukiwania na ebay de trzeba zapłacic 0,75 EURO, na ebay com to jest bezpłatne.
Wiadomość 1 z 12
ostatnia odpowiedź
11 ODPOW. 11

Małe zdjęcie- płatne?

TAK, wszędzie jest bezpłatnie, tylko w Niemczech jest płatny, jak dla mnie stosują tam najdroższe opłaty
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Nie stec mnie na miniaturke za te 0,75EU i wystawiłem bez miniaturki i wszędzie jest rysunek aparatu foto. A na Włoskim ebay it. mam pokazaną aukcje z miniaturką.
pozdraiam
Wiadomość 3 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Zgadza się, bo na IT, FR, ES jest bezpłatnie.

Ładnie Ci w tym niebieskim 🙂
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 4 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Dzięki - żeby nie Ty i inni którzy mi pomogli to jeszcze bym siedział na Alledrogo
pozdrawiam
Wiadomość 5 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Przed chwilą oglądałem cennik na miniaturki na ebay.de.Nic się nie znieniło, tak jak wystawiałem z mojego holend. konta na EB.DE ponad 10-razy w tym roku, miniaturki są za darmo:-D ! ! !
Nie wiem czy dotyczy to wszytkich produktów, ale powtarzam : miniaturki są za darmo. Tylko w niektórych wyjątkach trzeba zabulić 75 centów.
Jak by to powiedział pewien nieobecny już Litzmannstadter : chyba DE nie lubi Polaczków 😉
Wiadomość 6 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Ja konto mam PL i system na ebay de chciał pobrac 0,75 EU za miniaturke ( może z zemsty za Grunwald):-)
Wiadomość 7 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Przypuszczam albo jestem pewien ,że Ty abuquick znasz język niemiecki na poziomie : " ich verstehi' nur Bahnhof".
To jest właśnie ten problem,dlaczego chcieli te 75 centów.
Dobra rada, nie słuchaj rad tych co nie znają tego języka.
Pozdrawiam kolege 😄
PS.Grunwald w Niemczech jest nie znany.Historycy " kartofle" znają tylko Tannenberg z I. wojny św. gdzie Paul von Hindenburg pogromił armią rosyjsko- słowiańską. Ale to jest informacja tylko dla Ciebie;-)
Wiadomość 8 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

europa-coins- Ja kompletnie nie znam języka Niemieckiego a jeśli Ty znasz to szkoda że się nie wypowiadasz na forum ,,tłumaczenia"
Chętnie usłysze Twoją podpowiedz dlaczego chcieli te 0,75 EU
pozdrawiam
Wiadomość 9 z 12
ostatnia odpowiedź

Małe zdjęcie- płatne?

Nie znam Niemieckiego ale przy wystawianiu aukcji jest napisane: ,, Galeriebild (EUR 0,75)" a w pomocy:,,Diese Option zeigt Käufern in den Suchergebnissen ein Bild Ihres Angebots und kann ihr Interesse an Ihrem Angebot wecken"
Czy moje translatory też nie znają Niemieckiego?
Wiadomość 10 z 12
ostatnia odpowiedź