TAK, wszędzie jest bezpłatnie, tylko w Niemczech jest płatny, jak dla mnie stosują tam najdroższe opłaty
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Nie stec mnie na miniaturke za te 0,75EU i wystawiłem bez miniaturki i wszędzie jest rysunek aparatu foto. A na Włoskim ebay it. mam pokazaną aukcje z miniaturką.
pozdraiam
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Przed chwilą oglądałem cennik na miniaturki na ebay.de.Nic się nie znieniło, tak jak wystawiałem z mojego holend. konta na EB.DE ponad 10-razy w tym roku, miniaturki są za darmo:-D ! ! !
Nie wiem czy dotyczy to wszytkich produktów, ale powtarzam : miniaturki są za darmo. Tylko w niektórych wyjątkach trzeba zabulić 75 centów.
Jak by to powiedział pewien nieobecny już Litzmannstadter : chyba DE nie lubi Polaczków 😉
Przypuszczam albo jestem pewien ,że Ty abuquick znasz język niemiecki na poziomie : " ich verstehi' nur Bahnhof".
To jest właśnie ten problem,dlaczego chcieli te 75 centów.
Dobra rada, nie słuchaj rad tych co nie znają tego języka.
Pozdrawiam kolege 😄
PS.Grunwald w Niemczech jest nie znany.Historycy " kartofle" znają tylko Tannenberg z I. wojny św. gdzie Paul von Hindenburg pogromił armią rosyjsko- słowiańską. Ale to jest informacja tylko dla Ciebie;-)
europa-coins- Ja kompletnie nie znam języka Niemieckiego a jeśli Ty znasz to szkoda że się nie wypowiadasz na forum ,,tłumaczenia"
Chętnie usłysze Twoją podpowiedz dlaczego chcieli te 0,75 EU
pozdrawiam
Nie znam Niemieckiego ale przy wystawianiu aukcji jest napisane: ,, Galeriebild (EUR 0,75)" a w pomocy:,,Diese Option zeigt Käufern in den Suchergebnissen ein Bild Ihres Angebots und kann ihr Interesse an Ihrem Angebot wecken"
Czy moje translatory też nie znają Niemieckiego?