anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co ustawic Give buyers shipping details

Jak ustawic na ebay com koszty wysyłki ,,Give buyers shipping details"
Jaką kwote wpisac i jaki rodzaj wysyłki(z Polski) tam odznaczyc
Wysyłac mam zamiar jedno pocztówkowe zdjęcie listem
Czy jest tam jakieś proste ustawienie żeby zainteresowani mnie pytali o koszt wysyłki, bo te kalkulatory to rozgryżc nie moge (ja po Amerykańsku to tle co translator)
pozdrawiam
Wiadomość 1 z 9
ostatnia odpowiedź
8 ODPOW. 8

Oczywiście ,,Jaką kwote wpisac i jaki rodzaj wysyłki(z Polski za granice) tam odznaczyc :_|
Wiadomość 2 z 9
ostatnia odpowiedź

doszedłem do
International shipping
po lewej ustawiłem Wordwile ale jakie USPS ustawic po prawej (rozwinąc w pionie, tam jest kilka firm USPS... ale oczywiście Poczta Polska nie ma i co robic?
Wiadomość 3 z 9
ostatnia odpowiedź

Wybierz USPS first class international. W opisie lub w ramce na info dodatkowe wpisz ze wysylka z Polski w 7 do 10 dni.

Wpisz cene za wysylke wg. cennika poczty polskiej po przeliczeniu na dolary wg. kursu 3,50 zl

Jesli chcesz wysylac poleconym (wtedy masz dowod nadania) to oczywiscie zaznacz w opisie i zwieksz stawke odpowiednio.
Wiadomość 4 z 9
ostatnia odpowiedź

chce wysłac oczywiscie listem poleconym priorytetowym Pocztą Polską
Co mam tam odznaczyc? czy:,,UPS Priority Mail International"
I jaką stałą stawke za wysyłke na cały świat podac? ile$
prosze się nie śmiac z tych pytań ale jak zacztnałem kupowac to zadawałem jaeszcze głupsze pytania
pozdrawiam
Wiadomość 5 z 9
ostatnia odpowiedź

stamps - czy w tej poradzie ,,W opisie lub w ramce na info dodatkowe wpisz ze wysylka z Polski w 7 do 10 dni"
chodzi o to żeby kupujący jakiś gamoń nie otworzył sporu za wcześnie?
Wiadomość 6 z 9
ostatnia odpowiedź

cześć, ponieważ sprzedajesz na COM wpisujesz lokalne ustawienia czyli zaznaczasz USPS International Priority Mail chyba tak się to zwie.

wysyłka do Australii jest najdroższa ze wszystkich państw (strefa E) i kosztuje 9,80 (priorytet, polecony, waga do 50 g) czyli spokojnie wpisz 4-5 zielonych

To co Marek napisał, W opisie lub w ramce na info dodatkowe wpisz ze wysylka z Polski w 7 do 10 dni

to chodzi o to, że przesyłka do USA dojdzie w tym okresie

Ja swoim kupującym wysyłam własne potwierdzenie dotyczące wysyłki i mam spokój na 10 dni, po tym okresie dopiero się pytają co z przesyłką jeśli nie dojdzie. Jeśli chcesz treść to moge na pw przesłać.
Pozdro
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 7 z 9
ostatnia odpowiedź

DDIĘKI, DZIĘKI I JESZCZE RAZ DZIĘKI
serdecnie pozdrawiam
Wiadomość 8 z 9
ostatnia odpowiedź

Wymęczyłem aukcie, czy możecie sprawdzicy wszystko jest ok
czy na całym świecie widac to moje dzieło
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki