Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Deutsche Post polecony DE-PL. Problem z śledzeniem

Witam. Kupiłem film na Blu-rayu na niemieckim eBayu. Przelew trafił na konto sklepu, przesyłka została wysłana, ale gdy została przekazana polskiej stronie, jej dalsze śledzenie na stronie Deutsche Post nie było możliwe. W jaki sposób mam sprawdzać s...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 6873 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wystawic w niemczech fakture za przedmiot

Witam kupiłem od uzytkownika z niemiec przedmiot,on zgodzil sie go wyslac do polski uzgodnilismy koszt wysylki,Tylko on nie umie wystawic faktury-polecenia zaplaty z kwota wysylki do polski.Nigdy tego nie robil,W aukcji nie mial zaznaczonej wysylki d...

• 118 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Priority Mail International z USA

Witam Zamówiłem 3.12.2012 na jednej z aukcji towar który został wysłany 4.12.2012 Priority Mail International Parcels czyli powinien dotrzeć do mnie po ok 12 dniach roboczych. Wiem że są świta i przesyłki mogą sie opóźniać ale w tackingu przesyłki na...

• 63 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno przedmiotów w Rosji

Witam Zwracam się do was z pytaniem. Otóż kupiłem przedmiot u sprzedawcy z Rosji i mam do was pytanie czy mam się spodziewać jakiegoś cła, vatu czy akcyzy? Dodam że kosztował ten przedmiot 150$ + przesyłka 20$. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

• 900 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Blokada możliwości zapłaty na Ebay.:(

Witam,Wygrałem aukcję z licytacją i jako formę płatności preferowaną przez Sprzedajacego wybrałem PayPal. Po kliknieciu "Zapłać teraz" jest komunikat: Przejrzyj swój zakup Przynajmniej jednego przedmiotu z poniższej listy nie można teraz kupić. Żadne...

• 226 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zaginiona paczka z USA First Class Mail

Pisze do was z prośbą o pomoc. Po pewnych perypetiach związanych z przesyłkami do Polski i USA zawsze wybieram opcje wysyłki Priority Mail International, już nigdy First Class bo te przesyłki potrafią ginąć... Jednak nie przez pomyłkę mój znajomy z U...

• 1305 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Buty EMU z USA

Witam, chciałabym kupić sobie buty emu na ebay.com, jednak mam coraz większe wątpliwości co do tego, gdyż gubię się już w dodatkowych opłatach (cło,VAT itp). Czy mógłby mi ktoś jasno i wyraźnie napisać, jak to jest z tym cłem i VATem, czy zostanie on...

• 709 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zamówienie z USA, miesiąc? dłużej?

Witam, Zamawiałem już kilka razy ze Stanów i paczki zawsze pojawiały się max. w przeciagu 3 tyg...Tym razem czekam juz ponad miesiac i widze ciagle te samo info: http://iv.pl/images/05526784876425703475.png Co z tym fantem zrobic? Kontaktowalem sie z...

• 877 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Posrednik - kurier z ebay.co.uk

Witam Poszukuje firmy która przewozi paczki do Polski z Anglii i ma swoją siedzibę w Uk na której adresAnglik wysle paczkę a oni dostarcza do Polski. Trafiłem na aukcje gdzie sprzedający wysyła tylko do UK. Czy znacie taka firmę

• 655 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Pośrednik - kurier z ebay.co.uk

Witam Poszukuje firmy która przewozi paczki do Polski z Anglii i ma swoją siedzibę w Uk na której adres Anglik wysle paczkę a oni dostarcza do Polski. Trafiłem na aukcje gdzie sprzedający wysyła tylko do UK. Czy znacie taka firmę?

• 123 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka DHL Niemcy - Polska

Witam, Kupiłam przedmiot od niemieckiego sprzedawcy, 7. 11 paczka została wysłana kurierem DHL z Niemiec. Otrzymałam od sprzedawcy numer przesyłki, żeby śledzić jej drogę. Od 7.11 stan jest ten sam - Die Sendung wurde vom Absender in der Filiale eing...

Zakup w Niemczech z wysyłką do Niemiec - płatność z Polski

Kupiłem przedmiot na ebay.de. Sprzedajacy wskazał wysyłkę na terenie Niemiec i podał koszt wysyłki przedmiotu. Chcę zapłacić za ten przedmiot i wysłać Sprzedajacemu adres do wysyłki. Niestety ani ze strony ebay.de ani ebay.pl nie mogę dokonać płatnoś...

• 136 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Automatyczny monitoring aukcji

Witam Wszystkich Forumowiczów. Mam jedno pytanie techniczne. Czy istnieje możliwość takiego ustawienia serwisu abym dostawał automatyczne powiadomienie gdy konkretnie wybrany przeze mnie sprzedający wystawi nowy przedmiot? Mam pewnego ulubionego sprz...

• 153 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup zegarka Casio z Hong Kongu

Witam serdecznie. Niskie ceny towaru z Azji skłoniły mnie do zakupu tam. Chciałbym się Was poradzić, czy macie już doświadczenia w zakupach z tego miejsca? Aukcji jest dużo i mam problem z wyborem konkretnej. Może coś kupowaliście od tych uzytkownikó...

• 762 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań