Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

ZAWYŻONA PRZESYŁKA Z USA O BLISKO 20 $

Czy to normalne ? jeszcze z czymś takim się nie spotkałem Sprzedawca powinien mi zwrócić te pieniądze, przynajmniej część - tą większą  rozumiem że ktoś dolicza jakąś niewielką kwotę, coś w granicach rozsądku ale 20 $, to granda

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 723 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwny email od ebay

eBay eBay sent this message to XXXXXXX (XXXXX). Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more. MC098 FIB NOTICE: Suspicious Bidder Alert - item Hello XXXXX (XXXXXXX.pl), We recently canceled bids for the buyer...

• 432 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niemcy-uprzedzenia wobec Polski-czy to zgodne ??

Mam pytanie.Niemiec wystawił na aukcji pewien walor,który mnie interesuje.W opisie podaje-wysyłka tylko do UEuropejskiej i Szwajcarii.Na moje pytanie jaki koszt przesyłki do Polski odpowiada nawet kulturalnie: Hello no posting to poland best regards....

• 882 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wylicytowałem i chce sie wycofać !!! POMOCY !!! PILNE !!!

Witam , wylicytowałem przedmoiot na aukcji i postanowiłem jednak zrezygować z niego. Odmówiłem obioru tego przedmiotu ( skontaktowałem sie ze sprzedającym ) i poinformowałem go ze rezygnuje z niego. Sprzedający po kilku dniach przysłał mi wiadomość z...

• 2940 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego jest tak mało.....

Dalaczego jest tak mało aukcji na EBAY.PL w języku polskim ??? - Jeżeli poszukuję czegoś to mam wrażenie że większośc aukcji jest w obcych językach , a nie wszystcy muszą znać języki obce. ~~~~ smutne ~~~~~ 

• 484 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

SERDECZNIE ZAPRASZAM!

Zapraszam do mojego, nowo otwartego sklepu! http://stores.shop.ebay.pl/MediaShoop__W0QQ_armrsZ1

• 105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pomoc w sprowadzaniu z ebay.de

Witam, znalazłem stronkę, która okazała się być bardzo przydatna przy kupowaniu na ebay.de. Adres to importzniemiec.pl . pozdr

• 102 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zadośćuczynienie czy wyłudzenie?

Mam pytanie. Zrezygnowałam z zakupu towaru, ponieważ co w treści aukcji zaznaczone jest -lokalizacja przedmiotu: polska,śląskie,bytom a towar sprzedaje angielska firma , wysyła z anglii i w polsce nie mają oni żadnego adresu pod którym mogłabym firmę...

• 316 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

upoważnienie dla poczty

Pan Andzrzej L. mieszkaniec Olsztyna ul. Wiecherta 19 dał upoważnienie poczcie do wkładania do skrzynki listów poleconych. Wysłałam list polecony, minął długi okres czasu - listu brak. Zwróciłam pieniądze i złożyłam reklamację na poczcie. Poczta stwi...

• 274 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wycofanie się z aukcji

Kupiłem telefon Iphon na licytacji za cenę 325zł. Wiem że bardzo niska. Kupujący po zakończeniu aukcji normalnie przyjął zapłate, powiedział ze wyśle telefon. Po kilku dniach zauważyłem ze wystawił identyczny telefon za cenę 1700 zł . Iphone się sprz...

• 333 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z kup teraz na ebay.de

witam, może ktoś z was spotkał sie z tym problemem : zarejestrowałem sklep oraz paypal, mam konto firmowe w ebay, na ebay.de mogę wystawiać tylko aukcje. nie moge wystawić kupteraz ..?! pierwszy problem to brak możliwości wystawienia wiecej niz jedne...

• 481 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupony

Proponuje wątek z kuponami. Posiadam kupon (jednorazowy kod do wprowadzenia podczas zaplaty) na $25 znizki za zakup ponad $50 z www.chicos.com wazny do 10 stycznia i na 20% z www.eastbay.com moze sie komus przyda...

• 567 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania