Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Kupony

Proponuje wątek z kuponami. Posiadam kupon (jednorazowy kod do wprowadzenia podczas zaplaty) na $25 znizki za zakup ponad $50 z www.chicos.com wazny do 10 stycznia i na 20% z www.eastbay.com moze sie komus przyda...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 574 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

problem z kup teraz na ebay.de

witam, może ktoś z was spotkał sie z tym problemem : zarejestrowałem sklep oraz paypal, mam konto firmowe w ebay, na ebay.de mogę wystawiać tylko aukcje. nie moge wystawić kupteraz ..?! pierwszy problem to brak możliwości wystawienia wiecej niz jedne...

• 364 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatności Ebay

Cześć! Dostałem prośbę o uregulowanie płatnosci wobec Ebay. Fakturę zapłaciłem przelewem w mbanku 24.04.09 Dziś dostałem upomnienie, że zostaną zablokowane mi niektóre funkcje na koncie eBay z powodu braku płatności. Sprawdziłem przelew, wszystko jak...

• 278 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

MAŁY SKLEP ....

Mały sklep na Ebay - załozyłam niedawno , ale jestem rozczarowana , chociaż oplaty sa mniejsze ale sprzedaż tez jest mniejsza , dlaczego ?

• 1846 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Aukcja na wielu ebayach krajów europejskich

Witam, Czy wystawiając przedmiot na www.ebay.pl ukazuje się on również np: na www.ebay.de czy www.ebay.nl ? Jest to jakoś ze sobą połączone ? Bardzo zależny mi na tym aby moje przedmioty były wyświetlane na wszystkich ebayach lub na tych które sobie ...

• 2789 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kasa zablokowana, klient domaga się towaru

PayPal zablokował wpłatę kupującego; towaru oczywiście nie wysłałem. Czy kupujący nie widzi u siebie tej blokady? Nie otrzymał żadnej wiadomości o niej? -- Heniek http://www.kihltd.eu

• 171 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dziwny mail z ebaya - przypomnienie o platnosci

Witam. Na innym koncie kupuję trochę zagranicą, w Stanach, Kanadzie i GB. Niedawno dostałam dziwnego maila z ebaya. "Don't forget to pay for your " i tu towar wartości kilkaset dolarów. Sprzedawca o swojskim nazwisku Kowalski z USA. Patrzyłam na "auk...

• 394 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

import z Niemiec

Witam wszystkich, Chciałbym kupować na niemieckiem ebayu przedmioty. W związku z tym, że koszty przesyłki do Polski są wysokie, chciałbym żeby wysyłka była do Niemiec. Od czasu do czasu wybierałbym się do Niemiec żeby odebrać przedmioty w większej il...

• 610 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodawanie środków do konta PayPal

Witam! Nie mam konta bankowego, mój Dziadzio też nie... Czy w związku z tym mogę przesłać pieniądze na mój indywidualny rachunek w utworzonym koncie PayPal pocztą? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam!;p

• 270 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupilem i zaplacilem a uzytkownika juz nie ma

Witam Zaplacilem za przedmiot przez PP i minely wlasnie 3tyg od kupna (paczka miala isc 2-3tyg) , nie martwilbym sie jeszcze , ale uzytkownik nie jest juz zarejestrowany na ebayu . Prosze o pomoc co w takiej sytlacji moge zrobic ?

• 297 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

to jest jakieś chore

dlaczego nie można zmniejszyć kwoty maksymalnej,jaką się zaoferowało!? Przecież rózne sa sutuacje,przez które chciałbym kwote tę zmienić,a tu mi pokazuje,że mogę ją tylko zwiększyć. A może nie wiem jak to zrobić? Może mi jakoś poradzicie?

• 192 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłaciłam a nie otrzymałam przedmiotu

Witam, Mieszkam w UK i tu zakupiłam przedmiot za 180 ł, przesyłka miała by w jeden dzień od wysłania a dzis mija już 4 a przedmiotu nie mam.Sprzedający dziś wysłał mi maila czy jestem zadowolona .. a ja mu napisałam że jeszcze czekam.On zdziwiony ,oc...

• 185 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres wysyłki

Którym adresem się kierować? Tym z PayPal, gdzie w wiadomości o zapłacie coraz częściej mam inny, niż ten z eBay? Wiem, zapytać kupującego też można, ale równie dobrze można przeoczyć różne adresy... -- Heniek http://www.plumowski.eu

• 737 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania