Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Dlaczego sprzedające osoby nie chcą zapłaty przez paypal ani przesyłki za pobraniem? (iphone 5s)

od kilku dni chce dokonac transakcji zakupu telefonu iphone 5s niestety sprzedajacy nie akceptują zapłaty przez paypal ani też wysyłki za pobraniem. I dzieje się to w przypadku ofert za cenę do 2000 zł. Czy to jest ściema? Nie można za tą cenę kupić ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 226 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno auta zza granicy

Witam znalazłem fajną Audi A4. Cena jest fajna... pisałem z sprzedającym to mi odpisał ze jest teraz w Angli i auto stoi w garażu nie rejstrował go tam.. sprzedaje z powodu że kupił nowe auto które ma kierownice z prawej strony.Tanio sprzedaje bo spł...

• 3154 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak można zrobic aby ukarać -zawiesic nieuczciwego sprzedawce.Kupilem przedmiot od sprzedawcy w USA

Jak można ukarać zawiesić nieuczciwego sprzedawce z USA.Zaplacilem a on nie wyslal przedmiotu.Po mojej reklamacji w Paypal odzyskalem pieniądze .Lecz niesmak pozostal .On ma wiele negatywów i takiego gościa trzeba wyrzucić zEbay.Proszę o porade jak t...

• 199 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomocy

jestem tu pierwszy raz chce anulować tranzakcje ale nie wiem jak jeszcze nie kupiłam przedmiotu ale nie wiem jak usunąć ostatni zakup bardzo proszę o pomoc

• 184 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy zakup za granicą i czekanie na na przesyłkę

Witam, zakupiłem http://www.ebay.pl/itm/Tiger-Grass-bamboo-grass-RARE-Tropical-plant-Indoor-or-outdoor-GROWS-10ft-/321217146444?pt=UK_HomeGarden_Garden_PlantsSeedsBulbs_JN&hash=item4aca08ae4c#payCntId w dniu 4 grudnia , 5 dokonałem płatności 9 grudni...

• 190 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Poszukuje opisu do koperty numizmatycznej "Wilk".

WITAM WSZYSTKICH POSZUKIJĘ OPISU DO KOPERTY NUMIZMATYCZNEJ "WILK". ZAKUPIŁEM KOPERTĘ, ALE NIE BYŁO OPISU. JEŚLI KTOŚ POSIADA OPIS TO PROSZĘ O KONTAKT.

• 115 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszustwo

Witam. Mam problem, ponieważ zakupiłem przedmiot na aukcji, był kontakt ze sprzedawcą, został dokonany zwykły przelew. Sprzedawca zapewniał że przedmiot został wysłany i będzie za 2 dni, po 2 dniach niestety cisza. Wysłałem zapytanie do sprzedawcy to...

• 535 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Problem z wyszukiwaniem przedmiotow w okreslonej lokalizacji

Witam, prosze o informacje czy jest jakis problem techniczny czy to moze ja musze szukac wyjasnienia u siebie. Mianowicie chodzi o to ze nie moge wbic konkretnej lokalizacji podczas wyszukiwania przedmiotu. Wpisuje konkretny niemiecki kod pocztowy i ...

• 151 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Czy ebay i paypal oddaje pieniądze jeśli zwróci się połowę kwoty w trakcie sporu???????

WitamCzy wie ktoś jak wygląda sprawa ze zwrotami prowizji na ebay i payplu??1.Czy zwrot ne ebayu i paypaly jest przyznawany jeśli zwrócimy kupującemy połowej kwoty np. 50% wartości.Ponieważ jak miałem takaą sytuację to nie mogłem kliknąć ,, isse refu...

Oszukany .

Witam zostałem oszukany zamówiłem przedmiot ponad 2 tygodnie temu i nadal go nie widać . po wpłacie pieniedzy na konto sprzedawca zamilkł jak trup ,płaciłem zwykłym przelewem mam wszystkie dane kolesia ale nie wiadomo czy są prawdziwe założyłem spraw...

• 349 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pieniądze wpłacone na konto a sprzedający usunął konto

Wita. zakupiłem telefon na ebay, za przedmiot pieniądze przesłałem zaraz po zakończeniu aukcji na nr konta podany przez sprzedawcę (nie korzystałem z usługi (pay pel tylko przelałem pieniądze z prywatnego konta). Przed zakupieniem przedmiotu kontakt ...

• 291 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania