anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ebay wykasowana aukcja a sprzedane przedmioty

Witam,

Jestem świeżym sprzedawcą na ebay. Wystawiłem aukcję przedmiotu z ilością 10szt. Klient kupił 3szt, zapłacił przez paypal. Ebay skasował moją aukcję i ślad po sprzedaży został mi w postaci emaila na poczcie oraz wpłaty paypal. Chcę wysłać przedmiot kupującemu ale boję się czy paypal nie cofnie wpłaty. Wypłacić odrazu nie mogę bo jak wspominałem jestem świeżym sprzedawcą i środki na koncie paypal mam zamrożone. Przesyłka ma iść za granicę.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

zgadza się, będziesz miał zablokowane pieniądze przez najbliższe 21 dni, musisz przedmiot wysłać inaczej odblokowanie pieniędzy wydłuży się, jest to standardowa procedura dla nowych użytkowników lub z małym stażem sprzedaży, no chyba że koleś wystawi opinię, wtedy środki mogą a nie muszą być zwolnione wcześniej

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Jeśli aukcji na ebayu już nie ma, to czy kupujący będzie mógł potwierdzić jakoś np przez paypal, że przedmiot dostał i jest wszystko ok ? tak abym Ja mógł sobie wybrać pieniądze po zwolnieniu blokady.

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

czy kupujący będzie mógł potwierdzić jakoś np przez paypal, że przedmiot dostał i jest wszystko ok ?

nie, dotychczas bylo tak, ze po wystawieniu opinii przez kupującego, kasa była odblokowana, ale max blokują na 21 dni

nie bój się kasa z paypal Ci nie wypłynie

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź