Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! prośba o radę

Prośba o radę co moe zrobić w takiej sytuacji... Do ebaya mam przypisany stary e-mail, który usunąłem jakiś czas temu. W sierpniu eBay wygenerował mi fakturę na kwotę 9,02 zł. Nie wiem skąd wzięła się opłata za jakiegoś menadżera sprzedaży, na nic ta...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 245 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedany towar, częściowy zwrot i spór o następny zwrot

Witam sprzedałem towar wysłałem po czym sprzedający nie zgodził się z opisem zgodziliśmy się na zwrot 15 euro - zwróciłem ( dal świętego spokoju ) , teraz facet otworzył spór i chce kolejnych 15 euro zwrotu . Sprzedałem mu towar za około 150 zł po ty...

• 343 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelew bankowy ochrona

WitamCzy po zapłaceniu zwykłym przelewem nie paypal jestem w jakiś sposób chroniony przez ebay?kupiłem przedmiot - zaplaciłem ale nie mogę skontaktować się ze sprzedawcą.W jaki sosób rozwiązać sprawę.. pozdrawiam

• 330 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

duza paczka z poza EU - jakie clo itp.?

Witam, chciałem sie dowiedziec o nastepujaca rzecz: niedlugo mam dostac duza paczke (prezent z rak prywatnych) z jednego z krajow z poza Unii Europejskiej. Paczka zawiera przedmioty wartosciowe kupione droga prywatna, nie posiada wiec zadnej faktury ...

• 239 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ROŚNIE NAM EBAY...

Rośnie nam Ebay.Przykład 600.337 aukcji w dniu 9 marca br, a 725.895 aukcji w dniu 25.kwietnia br.

• 447 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego nie widać od razu jaką dokładnie mam zapłacić prowizję za wystawiony przedmiot

Gdzie sprawdzić jaka jest pobierana prowizja od wystawianego przedmiotu (cena licytacji lub Kup teraz), jest niby za darmo, ale potem eBay nalicza i przychodzi dość duży rachunek. Ile za zdjęcie przedmiotu? i Jaki % od sprzedanego.

• 212 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nie zgadzam sie z opinia obslugi klienta

Witam zna ktoś jakiś Polski nr do obsłgu klienta,nie moge wystawić aukcje mam zablokowane konto,wyświetlił mi się jakiś nr na 0800.... ale wogóle z komórki nie moge się tam dodzwonić

• 230 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

26 września zamówiłem swój pierwszy przedmiot z ebay...

Witam ! 26 września zamówiłem swój pierwszy przedmiot z ebay Paczka została wysłana 27 września z ANAHEIM, CA 92804.Martwi mnie to, ze przesyłka według trackingu zatrzymała się w Los Angeles (28 wrzesień), status to: Depart USPS Sort FacilitySzczaco...

• 515 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Termin otwarcia sprawy w centrum rozstrzygania sporów.

Przed chwilą dowiedziałem się, że spóźniłem się ze zgłoszeniem sprawy do centrum rozstrzygania sporów. Termin minął przedwczoraj. Otrzymałem z zagranicy uszkodzony towar, który następnie odesłałem. Byłem w kontakcie ze srzedającym, ale na ostatniego ...

• 1116 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania