Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

nie zgadzam sie z opinia obslugi klienta

Witam zna ktoś jakiś Polski nr do obsłgu klienta,nie moge wystawić aukcje mam zablokowane konto,wyświetlił mi się jakiś nr na 0800.... ale wogóle z komórki nie moge się tam dodzwonić

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 240 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

26 września zamówiłem swój pierwszy przedmiot z ebay...

Witam ! 26 września zamówiłem swój pierwszy przedmiot z ebay Paczka została wysłana 27 września z ANAHEIM, CA 92804.Martwi mnie to, ze przesyłka według trackingu zatrzymała się w Los Angeles (28 wrzesień), status to: Depart USPS Sort FacilitySzczaco...

• 527 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Termin otwarcia sprawy w centrum rozstrzygania sporów.

Przed chwilą dowiedziałem się, że spóźniłem się ze zgłoszeniem sprawy do centrum rozstrzygania sporów. Termin minął przedwczoraj. Otrzymałem z zagranicy uszkodzony towar, który następnie odesłałem. Byłem w kontakcie ze srzedającym, ale na ostatniego ...

• 1153 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prośba o pomoc - kupiłam podróbkę tuszu co moge zrobić w tej sprawie nie mam doświadczenia

witam proszę o pomoc - kupiłam podróbę i nie bardzo wiem jak się zachować pierwszy raz jestem na ebay oczywiscie nie wierze w zwrot pieniążków , ale chodzi o zasady jak mam wystawic MEGA negatywa (w języku angielskim na dodatek)

• 203 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawi ktoś aukcje z domeną? Aukcja nie po to aby sprzedac, lecz zobaczyć jakie zainteresowanie.

Potrzebuje wystawić aukcje z domeną internetową żeby dowiedzieć się za jaką cenę moge ją sprzedać.Parametry aukcji ustawione tak aby do kupna nie doszło. Sam nie wystawie bo nie moge sobie zweryfikować konta. Wie ktoś jak je zweryfikować? Bo gdy chcę...

• 533 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

E-bay każe płacić za menagera sprzedaży, który był darmowy.

31.08.2013 miałam naliczoną płatność za sierpień 4,49 zł i taką wpłaciłam.Naliczono mi po tym fakcieOpłaty subskrypcyjne i jednorazowe 7,98 złza menagera sprzedaży, a on był bezpłatny, aż do 16.09.2013. Napisałam już kilkanaście maili z prośbą o usun...

• 691 Wyświetlenia
  • 10 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszustwo na ebay.pl

Witam, 1.06 dokonałam transakcji na aukcji z Polski. Oferta okazał się trefna. PO 2, czy 3 dniach od zakupu (i wykonaniu przelewu z banku niestety) otrzymałam ostrzeżenie z serwisu ebay, że transakcja z użytkownikiem jest niebezpieczna i że jego kont...

• 1989 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep na ebayu - czemu nie mogę ustawić rozmiaru lub marki ?

WitamJestem poczatkujacy na ebayu. Założyłem dzisiaj sklep i wystawiłem aukcje na 30 dni. W aukcji nie mogłem ustawić rozmiaru ani marki? Nie widzę opcji ,, charakterystyka przedmiotu,, Czy mógby ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę znaleźć czy coś źle ...

• 428 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

"Items within ... miles of postcode" nie działa

usiłuję wyszukać przedmioty w pobliżu miejsca pobytu w UK wpisując postcode ale ktoś zmienił to okienko, że kody angielskie nie wchodzą. Jest jakiś sposób? Celowo to zrobili by kasa nie szła z rąk do rąk przy bezpośrednim odbiorze?

• 197 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania