anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pieniądze wpłacone na konto a sprzedający usunął konto

Wita.  zakupiłem telefon na ebay, za przedmiot pieniądze przesłałem zaraz po zakończeniu aukcji na nr konta podany przez sprzedawcę (nie korzystałem z usługi (pay pel tylko przelałem pieniądze z prywatnego konta). Przed zakupieniem przedmiotu kontakt z sprzedawca był bardzo dobry, odpisywał na wiadomości służył rada, ale po przesłaniu pieniędzy kontakt się urwał. Przedmiot do mnie nie dotarł a na groźby założenia sprawy na ebay nie reagował. W końcu gdy chciałem założyć mu sprawę okazało się ze użytkownik usuną konto i nie wiem co zrobić żeby odzyskać swoje pieniądze. Proszę o pomoc pozdrawiam

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

i tak bys sprawy czyt. sporu bys nie założył bo nie placiles paypalem, a to jest jedyny warunek. Ebay nie pomaga przy przelewach na konto.

zrób wydruk z aukcji jesli mozesz, jesli nie napisz do serwisu, aby udostepnili, wydruk zaplaty przelewem (ewentualnie zapisz na nasniku danych) i maszeruj na policję, ebay nie kiwnie nawet paluszkiem w tej sprawie.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

a po zlozeniu sprawy na policje jest mozliwosc szybkiego rozwiazania sprawy ? i czy moge powiadomic policje w swoim miescie czy w miescie gdzie mieszka sprzedajacy ?

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź