Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Jeden koszt wysyłki

Witam,wystawiłem 3 przedmioty kup teraz na ebay.co.uk, koszt wysyłki jest praktycznie jeden niezależnie od ilości kupionych przedmiotów. Użytkownik chce kupić ode mnie właśnie 3 przedmioty, ale wyskakuje mu opłata za wysyłkę od każdego osobna. Pytani...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 423 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie do zorientowanych

Witam mam dwa pytania 1. czy jest sens wystawiac na ebay uk skoro mozna na ebay com plus opca uk - czy jest jakas róznica w wyszukiwaniu itp ? 2 na ebay com wystawienia były za darmo to samo na ebay de teraz sa platne od czego to zależy czy jest jaki...

• 190 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kto z kolegów albo kożenaek :-) sprzeaje coś na ebay.fr ?

Wszystko wystawiam na ebay.com. Chciałbym pewne marki wystawić wyłącznie na ebay.fr ale mam zagwozdkę. Za groma nie mogę ustawić opcji wysyłek na ebay.fr.Podpowedzcie jak ustawić koszty wysyłki:USAEuropaPolskaAlbo jestem gamoń albo....... Pozdrawiam.

Różne koszty przesyłki??? Prośba

Witam, sprzedaję towar na Ebay.com, są to przedmioty drobne gabarytowo i tanie do trochę większych, droższych. Po podwyżce cen Poczty Polskiej muszę wprowadzić korekty. Chciałbym ustawić to tak, żeby tańsze przedmioty były wysyłane listami zwykłymi, ...

• 617 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prowizja za wysyłkę ?!

Witam serdecznie. Czy ktos mi może przybliżyć opłatę pobieraną za cene końcową wysyłki przedmiotu ? Jakim prawem ebay pobiera opłatę za coś co nie jest faktycznie przedmiotem sprzedaży, tylko usługą popiętą do tego przedmiotu. Na moim przykładzie syt...

• 588 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jeśli kupujący wystawił już pozytywny komentarz to może otworzyć spór i z jakiego powodu ?

Witam.Prosze o pomoc - co moge zrobić w tej kwesti i czy mam jakieś szanse na swoja obrone .Klient z Niemiec kupuje przedmiot poprzez złożenie propozycji cenowej , ja zgadzam się . On wpaca kase ja wysyłam przedmiot natychmiast po wpłacie . Paczuszka...

• 389 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

regulamin sprzedaży na ebay.de

Czy zakładając konto na niemieckim ebay i chcąc sprzedawać różne kategorie produktów muszę dla każdego produktu mieć regulamin sprzedaży tzw. AGB (Allgemeine Geschäftsbedingungen?) Czy może jeden ogólny?

• 755 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zakładanie sklepu na niemieckim ebay

witam!poszukuję informacji na temat otwierania sklepu na ebay.de W zasadzie nie wiem, czy lepiej otworzyć shop (sklep) czy gewerbliches konto (konto fimmowe) -na czym dokładnie polega różnica? Sklep oczywiście chcę założyć na niemieckim ebay, ale cał...

• 2795 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dlaczego moja aukcja nie wyświetla się poprawnie w serwicie co.uk (gdzie jest wystawiona)

Mam wystawione aukcjie w serwisie co.uk ale nie wyświetlają się tam poprawnie.Dodam że na polskim jest ona wyświetlana poprawnie.Dokładnie chodzi mi o to że opis aukcji jest podzielony na dwie kolumny i treści tych kolumn powinny być obok siebie a wy...

• 296 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedmiot nie widoczny w wynikach wyszukiwania na innych serwisach ebay

Dlaczego wystawiony przedmiot na ebay.uk nie jest wdoczny w wynikach wyszukiwania na innych sewisach ebay np ebay.de? W tytule zazwyczaj podaję nazwę producenta i rodzaj sprzedawanego przedmiotu. Problem w tym ze przy jednych słowach kluczowych z tut...

• 866 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż za granicą na początek niemcy.

Witam serdecznie, Pisałem już kilka razy odnośnie sprzedaży za granicą, jednak potrzebuje jeszcze kilku informacji. Otóż jestem w fazie weryfikacji 90-dniowej (do konca lutego), posiadam juz 10 komentarzy. Sprzedaż ma odbywać się głównie na terenie n...

Negatyw i odpowiedź Ebay-skandaliczna i upokarzająca mnie jako przedsiębiorcę

Hi there, I've just received the 'stainless steel' shavetteI am extremely unhappy with this product .Firstly, it is not stainless - it's plasticAnd secondly, you have advertised it as stainless steel when it is clearly not stainless steel therefore f...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 781 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Sprzedaż do USA

Witam! Chciałbym sprzedać telefon na eBay.com ( nie ".pl" tylko ".com" ponieważ zależy mi na amerykańskiej " publiczności" ) i mam pytanie.Co trzeba zaznaczyć w tabelce sposób wysyłki/Cały świat?? Chciałbym wsyłać telefon pocztą ( dokładniej telefon ...

• 1474 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań