Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! informacja dla kupującego po zakupie w którym miejscu jak ustawić

witam mam pytanie jak ustawić - informacja dla kupującego po zakupie w którym miejscu jak ustawić na ebay cor oraz ebay de mialem zrobione a teraz plum.... ustawia się wystawiajac aukcje na samym dole .......jak ustawic jak ktoś wie to proszę o info ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 339 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zawieszenie konta

Przytocze Wam krótką opowieść która mi się wydarzyła wczoraj. Otóż wystawiałem obuwie na ebay de.Od 7 marca - od tego momentu mineło 90 dni od piewszej sprzedaży 10 komentarzy to znamy.Zaczęło mi iść fajnie, dużo się sprzedawało, same pozytywy i nagl...

• 1306 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Limit wystawiania

1. Czy limit wystawianych przedmiotów (10), dla nowych użytkowników dotyczy tylko przedmiotów sprzedanych? Tzn. czy mogę wystawić ich np 50, nie sprzedając żadnego z nich?2. Czy dozwolone jest umieszczenie w aukcji linka do danej kategorii wystawiony...

• 407 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z kupującym

Witam, mam problem z kupującym, otóż zakupił u mnie legginsy. Stwierdził, że są niezgodne z opisem, co jest kompletną bzdurą. Do tego żąda zwrotu pieniędzy, ale nie chce odesłać do mnie towaru. Co mam w tej sytuacji zrobić? Założył mi sprawę w centru...

• 184 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o Moneybookers

Witam. Jak wygląda sytuacja kiedy nieuczciwy kupujący dokona wpłaty przez MoneyBookers i później zażąda zwrotu wpłaty, czy jest tak samo jak w PayPalu, że tylko racie mają oszuści a nie sprzedający Jeśli ktoś ma doświadczenie z tym system płatności t...

• 322 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie o Global Shipping Program ?

Witam dostałem e-maila ( na innym koncie) żebym aktywował Global Shipping Program z czym to sie je sa jakieś plusy oraz minusy ? był temat na forum ale mało odpowiedzi ponadto jak byłby ktoś sklonny w kwesti opinni ..... to proszę o kontakt bezposred...

• 172 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przeniesienie konta z PL do DE - co z limiatami?

Witam, Posiadam konto zarejestrowane w PL i sprzedaje na DE - udało mi się przejść przez limity. Jednak teraz gdy już założyłem firmę w DE chciałbym przenieść moje zadbane konto. Jeśli przeniosę moje konto to limity na ebay.de będą naliczane od sameg...

• 212 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytania dotyczące sprzedaży za granice.

A więc zacznijmy od tego że mam konto prywatne na ebayu.Posiadam 12 pozytywnych komentarzy od sprzedających, konto ma ponad 3 miesiące powiązane z paypalem itp.Przyjmijmy że mam firmę i powiązałem ją z moim kontem ebay, planuje sprzedawać w dużej ilo...

Nekatywny komentarz / Spór na PayPal

Witam, zacznę od tego, że na eBay wystawiam dopiero od stycznia i jest to mój pierwszyt taki przypadek. Proszę o pomoc doświadczonych sprzedawców. 1. Klien z Włoch zakupił towar który wysyłałem następnego dnia... niestety poczta włoska proawdopodobni...

Sprzedaż na ebay.co.uk i podpis "from Poland"

Witam,czy jest możliwość sprzedaży na zagranicznym ebayu (tu konkretnie chodzi mi o Wielką Brytanię), tak aby nie wyświetlało pod miniaturką podpisu "from Poland". Taka informacje powoduje, że mniej użytkowników zagranicznych odwiedza aukcje, a jeszc...

• 662 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zmiana sklepu z ebay.pl na ebay.de ewent ebay.co.uk, ktory serwis jest najkorzystniejszy

witam'Mam pytanie wystawiam na ebay.de i ebay.co.uk, sklep mam zalozony na ebay.pl. W zwiazku z tym place duze prowizje za wystawianie na ebay.de i ebay.co.uk. Chce zamknac sklep na ebay.pl i przeniesc na ebay.de albo ebay.co.uk. w zwiazku z tym mam ...

• 424 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

"Delivery Status Not updated"

Hej, wysłałem przesylkę do US. ostatnie 2 info na temat statusu to: 1. Out for delivery2. Delivery status not updated Klient odpisał mi że towar doszedł i jest ok. Czy mam się martwić czy nie? Czy nie wyskoczy mi nagle, że towar nie doszedl?

• 3972 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaz wysylkowa rzeczy uzywanych na ebay.com ebay co.uk VAT czy ryczalt?

Witam serdecznie, chcialbym zalozyc w pl dzialalnosc gospodarcza pod konkretny profil a mianowicie sprzedaz rzeczy uzywanych. Przedmioty te chcialbym sprzedawac tylko i wylacznie na ebay.com lub ebay.co.uk, sprzedaz wysylkowa worldwide i otrzymywanie...

• 2774 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Niesły Meksyk dosłownie i w przenośni

Mam pytanie to badziej doświadoczonych sprzedawców. Mieliście kłopot z wysyłkami do Meksyku.W ciągu jednego miesiąca dwie przesyłki niby zagineły slad urwa się po opuszczeniu Polski.Kupujący twiedzą, że nie dotarły. W zeszłym roku w listopadzie też z...