anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jeszcze jedno pytanie naprawdę dla mnie ważne a nie wie jak to zrobić.

Klient chce kupić kilka rzeczy ode mnie i zapłącić  jeden raz ( logiczne ). Oczywiście jak kupuje klika rzeczy płaci przez PayPal za każdą rzecz osobno.

Jak to zrobić na pośbę kupującego aby za kilka aukcji zapłacił raz. Ustalam, że za kilka rzeczy zapłaci daną sumę.

On się zgadza ale ja nie wiem jak to zrobić.

Dotychczas klikali i zwracałem koszty wysyłki poszczególnych rzeczy ale to bez sensu nie każdy się zgadza.

Podpowiedzcie jak to zrobić.

Wszystkie aukcje są na ebay.,com jeżeli to ma jakieś znaczenie.

I czy zgodne z regulaminem.

Pozdrawiam.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Sprawdz jak masz ustawiona opcje pod-     Select how you'll be paid. Jezeli masz ustawione ze --Require immediate payment when buyer uses Buy It Now , to nic nie zrobisz bo tak sobie ustawiles.

Ma to plusy i minusy. Plusy to to ze eliminuje klientow ktorzy kupuja i nie placa bo do czasu jak nie zaplaci to twoja aukcja jest caly czas dostepna.Do minusow nalezy wlasnie ten problem ze jezeli ktos chce kupic 2 lub wiecej rzeczy to musi zaplacic za kazda rzecz osobna wysylke. 

Mozna oczywiscie oddac pieniadze ale PayPal nie zwroci tobie pobranej prowizji od wysylki

Wlasnie teraz zauwazylem ze Ty masz na ukcjach ustawiona opcje zaplaty natychmiastowej 

http://www.ebay.pl/itm/ECKO-UNLTD-Kill-The-Man-Red-Sweatpant-OUTLET-PRICE-S-/251452583350?pt=US_CSA_...

Dopoki tego nie zmienisz to bedziesz caly czas miec ten problem

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

No własnie. Mam zanaczone "require immediante payment when buyer uses buy it now".

Miałem pechowe zakupy, nie zapłacono za towar i zmieniłem opcje.

Dziękuję za podpowiedź.

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź