Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Karta EUR do PayPal w jakim banku polecacie?

Witam serdecznie Chcialem sie dowiedziec jakie konto walutowe bylo by najlepsze do transakcji w papalu(konto w EURO). Płatności za sprzedany asortyment(sprzedaz wylacznie na serwisach zachodnich ebay) chce odbierać w walucie EURO i przelewać następni...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 107 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

blokada z powodu używania wielu kont -czy ktoś już tak miał?

Ebay jest tragiczny! Na allegro NIGDY nie miałem żadnych problemów, a na Ebayu co chwila coś. Już dziesiątki razy działo się coś takiego że myslałem że oszaleje, ale to przebiło wszystko. Jestem bliski założenia własnej firmy a tymczasem Ebay zabloko...

• 88 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż z Polski do Anglii.

Witam starych wyjadaczy  Plan jest taki : wymyśliłam sobie nast. biznes : 1.siedząc w polsce przed komputerem wystawiam towar na angielskim ebay'u 2.sprzedany na aukcjach towar raz w tygodniu umówionym transportem jedzie do UK. 3.w Anglii moja wspól...

• 5543 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przemianowac konto z firmowego spowrotem na prywatne?

Witam! Kiedyś na ebayu sprzedawałem jako 'firma' i z tego też względu przemianowałem swoje konto na firmowe. Obecnie chciałbym spowrotem być posiadaczem tego konta jako osoba prywatna....a tu niespodzianka ebay protestuje wyrzucając komunikat że nie ...

• 210 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jestem nowym użytkownikiem, pomocy...

Pewnie moje pytania bedą trochę śmieszne dla Was... 1. Zalogowałam się na ebay.pl jako firma, chcę sprzedawać towary w Niemczech, proszę Was o dobre rady jak uczciwie, bez problemowo to załatwić. 2. Gdzie wpisuję nip firmy i pozostałe informacje, tak...

• 301 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Widacznośc na ebay uk

Wystawiam aukcje w dziale sportowym na ebay com i mam tam opcje widoczności na ebay uk. Teraz wystawiłem w tym dziale scyzoryk: Collectibles > Knives, Swords & Blades > Folding Knives > Vintage (Pre 1970) > Other I NIE MAM opcji widoczności na ebay u...

• 48 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

JAK WYSTAWIC AUKCJIE ZEBY BYŁA WIDOCZNA W ZAGRANICZNYM SERWISIE

WITAM SERDECZNIE, JESTEM POCZATKUJĄCA. MOJE PYTANIE DOTYCZY SPOSOBU WYSTAWIENIA AUKCJI NA EBAY-U ZEBY BYŁA WIDOCZNA W POZOSTAŁYCH ZAGRANICZNYCH SERWISACH. O CO CHODZI Z TĄ OPCJA - W sekcji Maximize your item’s visibility (Zwiększ widoczność swojej au...

• 1760 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Widocznośc aukcji

Czy jeśli wystawie przedmiot na ebay com i odznacze widocznośc na ebay uk to będzie on tak samo dobrze widoczny dla klijentów w UK , jak bym go wystawił bezpośrednio na ebay UK ?

• 44 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Treuhand po polsku.

Hallo i zgory przepraszam za moj zly polski , ale juz 20 lat nie mieszkam w polsce. Szukam serwisa jak on jest w Niemcach : Treuhand Konto. To sa bespieczne transaktie przes tezecie konto. 1)Osoba ktora kupije to przelewa zalom Summe na neutralne Kon...

• 133 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.de problem z aukcją wieloprzedmiotową

Witam Chcialbym wystawic 50szt przedmiotów w aukcji wielo przedmiotowej ale moge wystawić tylko 1szt,jak to zrobić żeby można było chociaż 10,czy to jest zależne od komentarzy czy od tego że jestem z polski ale przecież można zmienić adres w Ebay i P...

• 386 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do Kanady

W jakim czasie może być dostarczony list do Kanady? Wysyłam Pocztą Polską list polecony priorytetowy EKSPRES

• 1283 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedałem na Ebayu a PayPal blokuje !

Witam! Mój pierwszy sprzedany przedmiot na Ebayu za granicą , nabywca z tajwanu wartość około 500$. Niestety radość z pierwszego zakupu szybko zmieniła się w rozczarowanie. Kontakt z klientem bardzo dobry na początku, po ustaleniu kwoty wysyłki czeka...

zmiana kosztu wysylki

Witam Pytalem sie sprzedajacego o koszt wysylki do polski i mi odpisal ze 6.49GBP lecz po wygraniu aukcji automatycznie do ceny mi dolicza 12.50 GBP za wysylke czy da sie to jakoś zmienić na 6.49 czy musze pisac jakąś prożbe do sprzedajacego ? z góry...

• 100 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań