Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Przewalutowania na PayPalu- pomoc!!!

Witam, jestem zarejestrowany na irlandzkim Ebayu.Do tej pory kupowałem,teraz zamierzam prowadzic mały sklep. Posiadam konto w irlandzkim banku.Byłem zarejestrowany na PayPal.ie, jednak wraz ze zmianą adresu na polski,musiałem wyrejestrować się z PayP...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 93 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Aukcja na liście przedmiotów - From: Poland ? ma to znaczenie ?

Czy ma to jakieś znaczenie że lokalizacja przedmiotu jest z PL ? czy np. ludzie nie omijają tych aukcji ? które są spoza ich państwa. np wystawiając na UK i potem na liście przedmiotów z danej kategorii wyświetla się lokalicacja przedmiotu - From Pol...

• 78 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

likwidacja konta i założenie nowego

Z racji, że konto mam od 3 lat, a dopiero teraz zamierzam sprzedawać to czy jest możliwość likwidacji tego konta i założenia nowego ? Boję się, że data 2007 będzie odstraszać potencjalnych kupców.

• 98 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż do DE i UK przez sklep ebay - pytania

Witam, chciałbym sprzedawać do Niemiec i Angli. Planuję wystawiać ok 100 aukcji w miesiącu, dlatego też oplacalne będzie założenie np. małego sklepu za 9.95zl i opłaty za aukcję 0,15. Chcąc sprzedawać na ebay.de i ebay.co.uk aukcje kup teraz za 0,15 ...

• 54 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

nowe wymagania na eBay.com / de / co.uk

cytuje ze strony http://pages.ebay.pl/export/ W kwietniu 2010r. wprowadzone zostaną nowe wymagane minimalne standardy obsługi dla sprzedawców w serwisach: eBay.com (USA) eBay.de (Niemcy) eBay.at (Austria) eBay.ch (Szwajcaria) eBay.co.uk (Wielka Bryta...

• 163 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem aukcji na fr

Probuje wystawic aukcje na ebay.fr i nic z tego konto pay jest zarejstrowane wplaty otrzymalem ale nie moge potwierdzic tozsamosci co robic? . Moze ktos z uzytkownikow prowadzi sprzedaz we francji i pomoze Bardzo prosze

• 51 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawiam aukcje na ebay.co.uk - czy są one widoczne?

Witam Od niedawna zaczełam przygodę z ebayem - wystawiłam trochę aukcji na ebay UK i mam pytanie - czy te aukcje są tam widoczne ? nie wiem co mam myśleć jakoś mało jest ogólnie wyświetleń na tych aukcjach, siedze i szukam po opcjach ale nie mogę nic...

• 3058 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przetwarzanie, klepsydra

Potrzebuje pomocy. Sprzedałem jednemu klijętowi dwa przedmioty. Za jeden przedmiot (sprzedawany w $)płatność otrzymana, za drugi (sprzedany w euro na ebay.de) pojawiła się klepsydra "płatność przetwarzana w systemie PayPal". Co oznacza klepsydra i pr...

• 726 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Początek sprzedaży

Witam! Właśnie zabieramy się za sprzedaż produkowanych przez nas towarów na zagranicznych rynkach poprzez serwisy ebay. Mam w związku z tym kilka pytań: 1. Chcemy uruchomić sprzedaż na ebay.fr, ebay.de, ebay.co.uk ( mam już przetłumaczone opisy na ka...

• 813 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pytanie o ebay,co,uk i ebay.ie

Witam, czy orientuje sie ktos jak wygląda promowanie aukcji na ebay.co.uk i .ie(tzn. tak jak na alledrogo- aukcja na początku kategorii) Przy wystawianiu aukcji na powyzszych ebayach nie widze takiej opcji, sa tylko opcje odnosnie zdjec. czy wymagana...

• 457 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

co się dzieje z Paypal-ebay

Na eBayu dokonałem kilkanaście transakcji z klientami na łączną kwotę ponad 800zł i sprzedający wysyłają mi kasę klikam an link odbierz płatność przekierowuje mnie na PayPal a ten tych wpłat w ogóle nie widzi. Co jest grane. To raz. A dwa: eBay odpow...

• 172 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż na ebay.de DG na ryczałcie

Witam! Jak wygląda kwestia z podatkiem od sprzedaży na ebay.de? Jeśli mam DG na ryczałcie i sprzedaję na ebay.de to roliczam się po przeliczeniu na ZŁ oczywiście tak samo jakbym sprzedał coś w Polsce? Miejscowość w której znajduję się towar to niemcy...

• 280 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań