Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

List polecony z potwierdzeniem odbioru?

Witam, jestem tutaj nowy. Trochę poczytałem forum i zauważyłem kilka postów, w których ludzie skarzą się, że wysłali poleconym za granicę, a kupujący stwierdził, że przesyłka nie dotarła, i po założeniu sporu PayPal przyznał rację kupującemu. Moje py...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 9570 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przedmiot sprzedany do Nigerii Problem

Mam problem. Kupił ode mnie Nigeryjczyk laptopa. Przelał pieniądze swojemu bankowi który nazywa się Barclay's Bank. Dostałam informacje że pieniądze są na koncie właśnie w tym banku ale dopóki nie wyśle ( nie prześle numeru transakcji)nie wyślą pieni...

• 242 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.de sprzedaż ekskluzywnych luster

Witam. Poszukuję osoby,która posiada konto na niemieckim ebay-u i chce zacząć współprace (sprzedaż ekskluzywnych luster ). Prowizja i szczegóły do omówienia około 10%, koszt jednego lustra około 700-900 i w górę. Jestem producentem tych luster Pozdra...

Widoczność aukcji, odwiedzalność oraz pozycja w wyszukiwarce?

Witajcie, mam problem z moimi aukcjami a dokładniej to wystawiłem 12 aukcji i żadnej nie umie znaleźć w wynikach wyszukiwania na żadne hasła. To jest jedna z nich: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280538410632&ssPageName=...

• 155 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.com usuwa mi aukcję.

Witam, mam problem ebay.com usuwa mi aukcję. Wystawiam na aukcjach markowe rzeczy i są one notorycznie likwidowane. dlaczego niektórzy mogą je wystawiać i nie mają usuwanych, a ja mam?

• 189 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Liczenie dni cases

Witam Jeśli przedmiot został kupiony 23-05-2010 i nie został zapłacony, to 36 dzień - OSTATNI dzień zakończenia otwartej sprawy PRZYPADA NA KTÓREGO CZERWCA 28, czy 29 ? Liczy się od 23-05, kiedy przedmiot został kupiony, czy od 24-05, czyli od dnia n...

• 107 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak ustawić opłaty w ebay.com

Witam, chcę wystawić przedmiot na ebay.com. Problem zaczął się w momencie ustawienia opłat, zupełnie nie wiem jak to zrobić jakie opcje ustawić przy USA, a jakie przy całym świecie. Przedmiotem który wystawiam jest apaszka, czyli w miarę lekka. Bardz...

• 123 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niesprawiedliwe podejście PayPal do sporów !!!

Witam.Ostatnio jako Kupujący otrzymałem koszulkę piłkarską,która ewidentnie jest spreparowana/podrobiona przez Sprzedającego.Po wysłaniu wiadomości do Sprzedającego i braku odpowiedzi otworzyłem spór,po czym roszczenie i otrzymałem PO CHWILI komunika...

• 73 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kłopot z kupującym

Witam Klient kupił przedmiot w aukcji z licytacją jako jeden licytujący i nie chce zapłacić. Czy gdy wystawię przedmiot znowu, to znikną płatności dla Ebay za jego sprzedaż w moim koncie sprzedającego ? No bo faktycznie przedmiot nie został sprzedany...

• 1711 Wyświetlenia
  • 15 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z ustawieniem opcji "wysyłka za granicę"

Witam, mam problem nie mogę ustawić opcji wysyłka za granicę, nie wiem w czym leży przyczyna. Jestem nowym użytkownikiem i może robię coś nie tak, bardzo proszę o pomoc. Wystawiłem przedmiot na polskim Ebay-u, klikając wysyłka za granicę, jednak przy...

• 136 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep na eBay de

Witam! Jestem zarejestrowany jako sprzedający firma-sprzedawca na eBay pl.Założyłem sobie również sklep na eBay pl. Od niedawna zacząłem wystawiać na eBay de. Wydawało mi się,że zakładając sklep na eBay pl będę miał wszędzie opłaty dla sprzedających ...

• 582 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Import z Chin

:-(Witam , czy ktoś ma pomysł jak importować bezpiecznie towar z Chin ??? miesiąc temu zapłaciłem 2800$ za 20 sztuk apple iphone 3Gs 32 GB , w zamian dostałem tylko podróbki pendrive 128GB kingstona!!!!!!!!czy jest jakiś sposób by najpierw wysłali to...

Autorzy z największą liczbą podziękowań