Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

sprzedaż na ebay.de i ebay.uk

Jestem świerzak na ebayu. Chciałbym sprzedawać na de i uk. Czy musze spełnić jakieś wymagania, jeżeli tak to jakie? A może lepiej otworzyc mały sklep i wtedy będzie łatwiej wystawiać przedmioty na zagranicznych ebay-ach. Z góry dziękuje za podpowiedz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1787 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wysłać online załączniki do eBay.com potwierdzające wysłanie przedmiotu

Sprzedałem przedmiot na eBay amerykańskim. Wysłałem listem poleconym. Kupujący oświadczył , że nie dostał przedmiotu. Potwierdzenie wysłania listu wysłałem do kupującego. Zbliżał się koniec czasu ochrony kupującego, a przedmiotu nadal nie otrzymał, w...

• 1422 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witam co.uk i com

Chcialem wystawic przedmiot na ebay.co.uk, nie ma z tym problemow natomist zawsze jak wystawialem ( na innym koncie , poprzednim , teraz mam nowe ) mialem opcje zeby wystawic tez na ebay.com za dodatkowa oplata czyli mialem 2 serwiasach jednoczesnie....

Czy ktoś z was jest wstanie mi pomóc i doradzić w kwestii PayPal Niemcy

Jestem w trakcie rejestracji firmy w Niemczech kolejnym krokiem chce założyć konto na ebay.de ale zastanawiam się jak wygląda rejestracja konta na PayPal ale Niemieckim czy tam też jest wymagana karta kredytowa do aktywacji systemu płatniczego tak ja...

• 85 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ebay.de

Przepraszam ale muszę się powtórzyć tzn.zadałam juz to pytanie ale tutaj chyba częsciej zaglądają użytkownicy.Mój problem wygląda tak `ze jestem zarejstrowana na ebay.uk bo tutaj mieszkam ,wystawiłam produkt do sprzedaży i wszystko jest ok tylko mi z...

• 663 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

POMOCY!!! OSZUKANY!!!

Sprzedawałem laptopa na ebay i uzgodniłem że koleś ze Stanów kupi go poza abay dla syna w angli. Dał namiary na swoj bank z ktorym się kontaktowałem. Miałem tylko wysłać laptopa i wysałać numer wysyłki DHL do banku i bede miał kaske. Zrobiłem tak ale...

• 1158 Wyświetlenia
  • 38 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

zwrot przedmiotu

mam pytanie czy kupijący po wystawieniu mi komentarza (pozytywnego) i minięciu 20 dni może zarządac zwrotu pieniędzy i odesłania przedmiotu??? czy może ponownie wystawic mi negatywa ??

Sprzedaz na ebay .

Witam co musze spełnić aby moje aukcje wyświetlały sie na jak najwiekszej ilości zagranicznych ebayów ?? Czy wystarczy że wystawie na ebay com ??? Czy moge to zrobic wystawiajac po przez ebay .pl ?? i zaznaczyc jakąs opcje ?? Z góry dzięki za odp.

• 188 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zdjęcia w treści opisu

Witam  dopiero zaczynam sprzedawanie na e bay i bardzo proszę Was o pomoc. W jaki sposób można umieścić zdjęcia, tak by wyświetały się z pod moim opisem aukcji. Chciałbym zamieścić kilka większych zdjęć. Generalnie korzystam z imageschack do np. umi...

• 5448 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konto w hong kong ??

Witam czy istnieje jaka kolwiek możliwość załozenia konta w HK aby ominąć te wszystkie opłaty na ich konta ?? naprzykład jakieś konta intenetowe dla osób nie bedacych chińczykami ? Za pomoc w rozwiązaniu tego problemu i pomysły serdeczne dzięki.

• 497 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie odnoścnie erotyki

Mam pytanie : Chciałem wystawic wibrator na ebay.com/co.uk itd i nie moge znalescv zadnej kategorii, nie moge nawet znalesc zadnej aukcji z wibratorami etc. Czy wystawianie tego typu akcesoriów jest nielegalne na ebay? Czy moze musze cos zaznaczyc w ...

• 449 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

OSZUKANI PRZEZ KUPUJACYCH Łączmy się

Witam po przeczytaniu wielu postów na tym forum widzę iż wyłudzeń zwrotu pieniędzy za otrzymany towar jest tu cała masa nie licząc tych którzy się nie ujawnili publicznie, jest to nagminna sytuacja i PAY PAL ma ją generalnie w DUPIE moja propozycja j...

• 837 Wyświetlenia
  • 11 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań