Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PAY PAL PROBLEM !

Witam.Chciałem wystawić sobie aukcje z na ebay.de. Myślałem,że to nie będzie problem,ale wymagane jest konto Pay pal.Założyłem je i połączyłem z kontem Ebay.(wykryto w ustawieniach mojego mejla) Ale nadal wyświetla mi się ten sam komunikat co wcześni...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 186 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż Ebooków - zgodna z regulaminem?

Witajcie, Mam takie pytanie do praktyków.. wyczytalem gdzies, ze ludzie, w celu nabicia sobie punktów sprzedają ebooki, po 1 $, z opcją wysyłki tylko na maila, no i trywialne pytanie - czy to zgodne z regulaminem Ebay?Druga sprawa, jak takie ebooki z...

• 354 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zmiana adresu na ebay.pl na ebay.de

Witam Czy ktoś przerabiał temat zmiany adresu zamieszkania mając np w Polsce konto na ebay.pl z dorobkiem punktów a w trakcie jest w sytuacji przeprowadzki do innego kraju. Czy jest to tylko kwestia zmiany w ustawieniach danych osobowych czy bardziej...

• 418 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy można wykluczyć PayPal jako formę płatności?

Jak powyżej, może ktoś mi pomoże - czy sprzedając np. na niemieckim ebay, mogę żądać płatności tylko poprzez przelew? Chce zalozyc niemieckie konto i wyłączyć mozliwosc platnosci poprzez Paypal z prostego powodu - prowizje  Dzieki za doświadczenia,

• 217 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z otworzeniem sklepu na ebay.com

Witam serdecznie,Chciałem otworzyć sklep na ebay.com aby wystawiać aukcje globalnie - jednak wyskakuje mi komunikat "Please register for an eBay seller account - with a credit card on file.Sprawa wygląda tak, że konto mam zarejestrowane jako sprzedaw...

• 105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

uszuści z Paypal ukradli moje pieniądze !!!

Sprzedałem przedmiot za ok. 200 zł (koszulka). Wysłałem go do kupującego, lecz kupujący napisał, że nie otrzymał przedmiotu. Automatycznie z mojego konta paypal zabrał kwotę, za którą kupił kupujący koszulkę. Przesyłkę wysyłałem listem poleconym - mi...

• 290 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Otwarcie sklepów na zagranicznych eBay'ach

Czy jest możliwość z jednego konta założyć sklepy w kilku różnych zagranicznych serwisach eBay?Mamy kilka tysięcy produktów, w grę nie wchodzi włączenie International Site Visibility (ze względu na wysokie koszty).Ewentualnie czy możemy w sklepie otw...

Sprzedawanie w całej Europie - prowizje

Witam, Szukalem na forum, ale jakos nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Zastanawiam sie, czy jak wystawie na polskim ebay'u kilka aukcji z opcja sprzedazy za granica (we wszystkich krajach europejskich) to jakie bede placil prowizje? Wg. polskich st...

• 1104 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Błagam -niech mi ktos powie o co chodz :)

W skrócie miałam spór z kupującą na ebay.uk ,dziś dostałam taką odpowiedz: 1)"A case has been opened because the buyer has an issue with an item purchased from you. We reviewed the case and issued the buyer a refund of £59.00. The refund includes the...

• 92 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal - zdzierczy kurs i podwojne oplaty

Chcialbym zwrocic uwage wszystkich, ktorzy korzystaja z Paypal i sprzedaja za granica. Po pierwsze Paypal pobiera niemala prowizje (2,9% plus 0,8 zl w przypadku sklepow internetowych). Po drugie przy operacjach w walutach zagranicznych zmusza nas do ...

• 187 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Promowanie aukcji ebay.uk

Witam, Mam pytanie w jaki sposób można promować aukcję na serwisach ebay.uk? czy można podobnie jak na allegro promować aby aukcja była widoczna na samym początku?

• 1603 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania