Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Otwarcie sklepów na zagranicznych eBay'ach

Czy jest możliwość z jednego konta założyć sklepy w kilku różnych zagranicznych serwisach eBay?Mamy kilka tysięcy produktów, w grę nie wchodzi włączenie International Site Visibility (ze względu na wysokie koszty).Ewentualnie czy możemy w sklepie otw...

Sprzedawanie w całej Europie - prowizje

Witam, Szukalem na forum, ale jakos nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Zastanawiam sie, czy jak wystawie na polskim ebay'u kilka aukcji z opcja sprzedazy za granica (we wszystkich krajach europejskich) to jakie bede placil prowizje? Wg. polskich st...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 718 Wyświetlenia
  • 14 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Błagam -niech mi ktos powie o co chodz :)

W skrócie miałam spór z kupującą na ebay.uk ,dziś dostałam taką odpowiedz: 1)"A case has been opened because the buyer has an issue with an item purchased from you. We reviewed the case and issued the buyer a refund of £59.00. The refund includes the...

• 44 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal - zdzierczy kurs i podwojne oplaty

Chcialbym zwrocic uwage wszystkich, ktorzy korzystaja z Paypal i sprzedaja za granica. Po pierwsze Paypal pobiera niemala prowizje (2,9% plus 0,8 zl w przypadku sklepow internetowych). Po drugie przy operacjach w walutach zagranicznych zmusza nas do ...

• 136 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Promowanie aukcji ebay.uk

Witam, Mam pytanie w jaki sposób można promować aukcję na serwisach ebay.uk? czy można podobnie jak na allegro promować aby aukcja była widoczna na samym początku?

• 1528 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wyśle tanio paczki do niemiec.

Witam wszystkich , mam możliwośc wysłania paczek do niemiec, wszelkiego rodzaju, koszt wysyłki paczki do niemiec 1kg --> 37zł czas dostawy 1-2dni wysyłam tez tanio paczki w pl, kurierem paczka 1kg-->17zł Wystawiam faktury Vat Więcej info : taniewysyl...

• 318 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Witam moze ktos pomoze? bede wdzieczny :)

przy wystawianiu aukcji pojawila mi sie informacja dodam ze sprzedaje przez co.uk Attention sellers: You've reached your selling limit on the UK eBay site. On the UK eBay site you can sell up to 100 items per month. If you’d like to sell more, please...

Problem z potwierdzeniem tożsamości

Witam Mam problem zmieniłem kilka rzeczy w profilu na Ebay i teraz mi każą potwierdziś tożsamość Potwierdź swoją tożsamość Aby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 90 200 (połączenie bezpła...

• 623 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co robicie aby utrzymać wysoką punktację na karcie użytkownika

Poradźcie proszę co robicie aby utrzymać wysokie oceny. Wysyłam za grancę i np. średnia ocen za szybkość wysyłki wynosi tylko 4.4, koszt wysyłki 4.5. W żaden sposób nie moge tych wyników podciągnąć a ebay stale blokuje mi konto i nie mogę wystawiać n...

• 170 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ile czasu na zwrot towaru w ebay-shop na ebay.de (sprzedawca z ebay.pl)

Pozwole sobie zacytowac wczesniejszy post: "w ubiegłym roku miałem inne konto na ebay ale Niemcy i pewna mało ciekawa konkurencja mnie wykurzyła powód miałem źle wpisane w regulaminie zamiast 30 było 10 dni na zwrot towaru( dotyczy to rynku w Niemcze...

• 585 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sklep na ebay.de a opłaty?

Witam, jestem nowym użytkownikiem proszę o pomoc, chciałbym sprzedawać na ebay.de lecz gdy próbowałem wystawić aukcję w kup teraz za 500euro to kost aukcji wyniósł 6euro! Czy mogę założyć sklep na ebay.de i płacić wg. cennika ok 25 centów za aukcje ?...

• 64 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący otworzył spór??Co powinnam zrobić

Proszę Państwa o rade.Na ebay.uk sprzedałam sukienkę ,w której były wycięte metki.Oczywiście w opisie przedmiotu umieściłam o tym informacje.Teraz Pani ,która ja zakupiła ma problem że w sukience nie ma metek i nie ma podszewki,kórej wcale tam być ni...

• 43 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań