Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

100 pierwszych aukcji za free ebay com

WitamPrzez ostatni okres kilkadziesiąt aukcji na początku miesiąca wystawianych na ebay com miałem za free a wystawiałem z ceną wywoławczą większą jak 0,99$. W tym miesiącu tego nie mam dlaczego? Czy to była jakaś promocja?

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 69 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż poza UE

Pomóżcie proszę! Dzisiaj po odbytej blisko godzinnej rozmowie z Przedstawicielem ds Kluczowych Klientów pewnej firmy kurierskiej jestem szczerze załamany. Konkretna, rzeczowa rozmowa i facet otworzył trochę mi, laikowi oczy. Rzecz przedstawia się nas...

• 639 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak możliwości sprzedaży przez ebay.com ?

Podczas próby sprzedaży na ebay.com wyświetla mi sie taki komunikat: You can not submit your listing due to the following problems You've reached your selling limits on the US eBay site. On the US eBay site you can sell up to 100 items or up to $5,00...

Utworzenie sklepu dla ebay.pl i ebay.com

Witam mam taki problem Moim celem jest wystawianie produktów w sklepie w ebay.com (store), posiadam polskie konto i sklep w nim założony. Chciałbym teraz wystawiać produkty w $ w amerykańskim ebayu, jak to zrobić? Dodam że jak przechodzę w zakładkę M...

Jak używać opcji wyświetlania aukcji w zagranicznych serwisach

Czy ktoś mógł mi wytłumaczyć jak mogę wystawić przedmioty aby były widoczne na wielu ebay. Przeczytałem na forum i pomoc ale nadal nie wiem jak to się robi ponieważ nie mam dostępu do opcji wyświetlania na wielu aukcjach. Wiem że temat był poruszany ...

• 118 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący z Malezji

Witam, sprzedałem przedmiot kupujacemu z Malezji , po 4 dniach poinformował mnie że zapłaci za 35 dni bo zgubił kody od karty . Jednoczesnie zakupił inny przedmiot dzień później niż u mnie i dostał już za niego pozytywa ... Czy moge go "olać" i skorz...

• 134 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem na ebay.co.uk

Witam! Ostatnio wystawiłem na Ebay.co.uk markowe buty i aukcja została usunięta i to dwa razy. Czy ktoś wie może dlaczego tak się dzieje? O co im chdzi? Pozdrawiam wszystkich.

• 114 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Na co zwrócić uwagę sprzedając zagranice ?

Witam zamierzam w niedalekiej przyszłości sprzedać kilka przedmiotów , chce je wystawić na uk . Między innymi jest to procesor wart ponad 1000zł tak więc niechciałbym sie uczyć na własnych błedach  i chcę zaczerpnąć waszych porad i spostrzeżeń . Auk...

• 117 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Komentarze

Witam W jaki sposób można "uprywatnić" tylko jeden z komentarzy - tak aby reszta była widoczna ? Widzi się, że robią to kupujący dla jednego ze swoich nabytków, ale jak to zrobić jako sprzedający dla wybranego jednego sprzedanego przedmiotu ?

• 139 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Negatywny komentarz - wyłudzenie

Witam Dnia 18.01 sprzedałem przedmiot do USA. Dnia 19.01 otrzymałem płatność i wysłałem przedmiot. Dnia 28.01 dotarł do odbiorcy ale nie został odebrany. Odbiorca chce zwrotu pieniędzy twierdząc że nie będzie czekał 3 tygodni, że nie jestem punktualn...

• 154 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Osiągnięto limit sprzedaży. POMOCY!

Witam, Próbowałam wystawić swój przedmiot na ebay.co.uk oraz ebay.de. Na obu portalach po utworzeniu aukcji pojawiał się komunikat coś w rodzaju przepraszamy ale twoja aukcja nie może być wystawiona na stronie ebay.de obowiązuje limit 100 sprzedaży p...

• 505 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PAY PAL PROBLEM !

Witam.Chciałem wystawić sobie aukcje z na ebay.de. Myślałem,że to nie będzie problem,ale wymagane jest konto Pay pal.Założyłem je i połączyłem z kontem Ebay.(wykryto w ustawieniach mojego mejla) Ale nadal wyświetla mi się ten sam komunikat co wcześni...

• 167 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania