Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem z wystawieniem kolejnych aukcji na Ebay.de

Witam, mam problem z wystawieniem kolejnej(dokładnie 10 tej z kolei) aukcji na Ebay.de. Kiedy próbuję opcji WYSTAW PODOBNĄ, system przekierowuje mnie do strony logowania i za cholerę nie mogę się zalogować. Kiedy chcę zalogować się, aby tylko obejrze...

sprzedaż na niemieckim e-bayu

Założyłem konto na e-bay.pl, wystawiłem aukcję (kup teraz), ale nie widzę możliwości wystawienia tej samej rzeczy na niemieckim e-bayu. Czy taka możliwość jest tylko w przypadku sklepu e-bay ? Jeśli tak, to w jaki sposób zmienić konto prywante na skl...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 118 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.co.uk - Problem

Witam Mam taki oto problem: Dzis chcialem cos przedac na ebay.co.uk i niestety nie moge. Konto mam powiazane z angielska karta + paypal. Od kilku lat kupuje rzeczy na ebay ale nigdy nic nie chcialem sprzedac. Skontaktowalem sie z pomoca ebaya w u.k. ...

• 142 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

STATUS NIEZWERYFIKOWANY

WITAM...CHCIAŁBYM WYSTAWIĆ PRZEDMIOT ZA GRANICĘ,MAM STATUS NIEZWERYFIKOWANY...CZY MOGĘ?...JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM,MOŻE KTOŚ MI POMOŻE...Z GÓRY DZIĘKUJĘ...

• 244 Wyświetlenia
  • 19 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Meksyk, Argentyna, Chile...

Witam wszystkich, To mój pierwszy post na tym Forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zarejestrowany na ebayu jestem od wczoraj jako osoba fizyczna. Chcę rozpocząć sprzedaż tylko i wyłącznie na Amerykę Południową, ewentualnie Hiszpanię. Teraz pytanie - j...

• 516 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dane do wpłaty EBAY.DE

Witam.Nie sprzedawałem nigdy na Ebay'u zagranicznym przedmiotów.Czy wie ktoś może jakie dane bankowe podaje niemiecki Ebay w celu uregulowania prowizji za przedmiot?Czy jest to typ konta : IBAN,SWIFT czy jeszcze coś innego? Pozdrawiam

• 80 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

100 pierwszych aukcji za free ebay com

WitamPrzez ostatni okres kilkadziesiąt aukcji na początku miesiąca wystawianych na ebay com miałem za free a wystawiałem z ceną wywoławczą większą jak 0,99$. W tym miesiącu tego nie mam dlaczego? Czy to była jakaś promocja?

• 48 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż poza UE

Pomóżcie proszę! Dzisiaj po odbytej blisko godzinnej rozmowie z Przedstawicielem ds Kluczowych Klientów pewnej firmy kurierskiej jestem szczerze załamany. Konkretna, rzeczowa rozmowa i facet otworzył trochę mi, laikowi oczy. Rzecz przedstawia się nas...

• 601 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Utworzenie sklepu dla ebay.pl i ebay.com

Witam mam taki problem Moim celem jest wystawianie produktów w sklepie w ebay.com (store), posiadam polskie konto i sklep w nim założony. Chciałbym teraz wystawiać produkty w $ w amerykańskim ebayu, jak to zrobić? Dodam że jak przechodzę w zakładkę M...

Jak używać opcji wyświetlania aukcji w zagranicznych serwisach

Czy ktoś mógł mi wytłumaczyć jak mogę wystawić przedmioty aby były widoczne na wielu ebay. Przeczytałem na forum i pomoc ale nadal nie wiem jak to się robi ponieważ nie mam dostępu do opcji wyświetlania na wielu aukcjach. Wiem że temat był poruszany ...

• 79 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący z Malezji

Witam, sprzedałem przedmiot kupujacemu z Malezji , po 4 dniach poinformował mnie że zapłaci za 35 dni bo zgubił kody od karty . Jednoczesnie zakupił inny przedmiot dzień później niż u mnie i dostał już za niego pozytywa ... Czy moge go "olać" i skorz...

• 96 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań