Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Założyłem sklep na ebay.de !!!! :)))

witam mam konto zalozone jeszcze 2003 na ebay.com - i wlasnie udalo mi sie zalozyć sklep na niemieckim ebayu - wbrew wszystkim informacjom jakie znalazłem... choćby tutaj:) Zmieniły się jakieś regulacje czy też uzytkownicy zarejstrowani w "dawnych cz...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 100 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie za granicę. LIMITY.

Witam. Mam problem. Jestem zarejestrowany w Polsce na ebay.pl. jako firma. Otworzyłem sklep na ebay.de ale wystawiam na ebay.at. bo to yej pory nie mialem żadnych limitów tam. Bo na ebay.de mam jakies limity do 100 artykułów. Mam konto już ponad 90 d...

• 133 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prośba o pomoc -założenie sklepu po niemiecku i wysyłka do DE

Witam, rozpoczynam biznes -sprzedajemy na allegro ale chcę się rozrzerzyc on-line także na niemcy. nie chcę się uczyc na własnych błędach -czy ktoś chciałby się podjąc przygotowania takiego sklepu- w wersji podstawowej-wymagana super biegła znajomośc...

• 1351 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura dla sprzedającego.

Witam, Posiadam konto firmowe na ebay.pl Już wiem, że aby być użytkownikiem widocznym na serwisach zagranicznych muszę wystawiać przedmioty za granicą. Moje pytanie dotyczy następującej kwestii: Czy wystawiając równocześnie na ebay.pl i za granicą (n...

• 119 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

limit sprzedaży 30 dni/100 sztuk

Witam! Posiadam sklep załozony na polskim ebay. wystawiłam towar na ebay.uk i niestety okazało się, że jest limit o czym wcześniej nie wiedziałam. Czy może ktoś wie jak zwiększyć ten limit nie czekając na komentarze i zanim upłynie 30 dni i dostanę z...

• 191 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

NIESOLIDNI KUPUJĄCY Z ZAGRANICY...

Mam 2-ch niesolidnych kupujących z Niemiec o polskich nazwiskach. Nie zapłacili , nie odpisali , musialam załozych ''spór''. Dlaczego jeżeli są to Polacy tak postępują ??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 168 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep na PL czy na DE ?! Nikt nie pomoże ?

WItam, szukam odpowiedzi na to pytanie - i to nie tylko ja bo widzę że już się temat pojawiał ale nikt nie odpowiedział. Chcę uruchomić sklep na ebay.de, próbując założyć sklep na .de przekierowuje mnie do sklepu zalożonego na .pl Czy jest jakaś opcj...

• 92 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze sklepem

Mam sklep tutaj na ebay.pl i chciałem wystawić towary na ebay.com an okres 1 miesiąca i wygląda na to,że tego nie mogę zrobić. czy posiadanie sklepu na PL nie jest równoznaczne z możliwością wystawiania towarów w sklepie jak w PL na okres 30 dni. tam...

aukcje na szarym końcu :(

Witam, próbuje coś sprzedać na ebay.de - mam fajny produkt i dobrą cenę, jednak moje aukcje są na szarym końcu i marne szanse żeby ktoś na nie zerknął. Wiem, że m.in pozycjonowanie zalezy od ilości sprzedanych produktów i punktów - pytanie jak rozrus...

• 100 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co robić? Towar nie zgodny z opisem wg kupującego

Witajcie! Ostatnio wysłałam kurtkę ZARA do Australii za kwote 359 zł. Kurtka była nowa, raz miałam ją na sobie o czym napisałam w auckji, stan idealny. Mam zdjecia real na aukcji i mimo wszystko kupujący założył spór o to że towar jest używany. Na zd...

• 51 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań