Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Licytacji na ebay.de- wytłumaczcie plisss

Nowa jestem i nie czaję jescze.:)) Proszę wytłumaczcie mi jak to jest z tą licytacją. Coś tam chce sprzedawać na ebay .de. i obserwuję i widzę ze duzo chętnych jest jak licytacja zaczyna sie od 1 Euro. Dlatego jak to jest jeżeli ktoś zakończy aukcje ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1933 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

promowanie produktów

No i moje drugie pytanie. Walczę jak lew żeby coś ruszyło na niemieckim ebayu - produkt mam dobry i cenę też ok, ale ilość wejść w porównaniu do innych marniutko. Gdzie tkwi problem ? Zauważyłem, że od tych najlepszych aukcje pojawiają się pod podobn...

• 166 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie przez ebay.com problem z paypal i kupującym

Witajcie, od jakiegoś czasu handluje na ebay.com tzw. GameCard. (przedmiot materialny) szło to jak krew z nosa... zainwestwałem w to sporo czasu i nie małą sumke. miałem w ciągu działanosci 1 reklamacje rozpatrzoną na korzyść kupujacego?! pomimo, że ...

Ebay.co.uk problem z kosztem wysylki

Witajcie! Chcę na aukcji zaznaczyć wysyłkę ale pojawia mi sie ograniczenia do 4 GBP,a chcę wysłać paczką pocztową priorytetową żeby śledzić na bieżąco paczkę. Nie chcę wysyłać listem, bo z monitorowaniem trochę gorzej. Czy ktoś mógłby podesłać link d...

• 1593 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

poszukuje kontaktu z doświad. sprzedawcą za granice w ebay.de, lub uk

Witam, mam produkt i chcę go sprubować wystawić za granicą do sprzedaży na ebay.de, lub ebay.uk. Sam nie chcę się tym zajmować, a pozatym nigdy nie sprzedawałem na ebay.Mam konkretną propozycję dla doświadczonego sprzedawcy. -- Zmieniony przez użytko...

• 115 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kasa fiskalna i sprzedaż w Euro...

Witajcie. Przymierzam się do prowadzenia sklepu na ebay.de. Niestety towar jaki będę sprzedawac obliguje mnie do kasy fiskalnej. Wszystkie ceny będę mieć w Euro, którego kurs zmienia się codziennie więc nie będę mógł wbić w kasie jednej stłaje - pols...

• 845 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Sklep Ebay (kilka pytań)

Witam, jestem nowym użytkownikiem Ebay, dlatego mam kilka pytań dotyczących sklepu i nie tylko:1. Otworzyłem sklep Ebay ale nie wiem jak wystawić aukcję w formie magazynu sklepu, lub określoną liczbę sztuk... Proszę o dokładne opisanie krok po kroku ...

• 111 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

z jakiej racji ebay wyznacza mi limit maks. kosztów wysyłki ??? brak słów!

Witam, Chciałbym rozpocząć sprzedaż na ebayu.co.uk odzieży i obuwia. Właśnie wystawiałem aukcje gdzie natknąłem się na problem. Otóż w polu koszt wysyłki pojawia się komunikat : Enter up to £6.50 and Enter up to £4.00 (odpowiednio dla działu obuwie i...

• 91 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieuczciwy kupujący z Niemiec-Problem

Witam Użytkownik e-bay z niemiec kupił u mnie przedmiot a teraz bezzasadnie chce go mi zwrócić.Użytkownik ten kupił u mnie chłodnicę do starego auta 20-sto letniego,chłodnica posiada normalne ślady użytkowania czyli rysy i otarcia,na aukcji były dwa ...

• 93 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wystawianie towaru a "shipping destination" POMOCY!!!

witam wystawilam towar na sprzedaż , jednak nie chcę wysyłać do usa, niestety pole "shipping destination service" jest domyślnie wpisane jako USA, i nie mogę tego zmienic chciałabym tylko wysyłać do Europy, gdzie i jak to zaznaczyć i jak usunać to op...

• 109 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwszy sprzedany przedmiot do USA o dużej (jak dla mnie) wartości

Witam wszystkich sprzedawców, Udało mi się sprzedac wreszcie przedmiot o sporej wartości do USA. Mam w związku z tym kilka pytań, na które nie znam odpowiedzi, może bardziej doświadczeni sprzedawcy pomogą mi na nie odpowiedziec. Specyfikacja przedmio...

limity podczas promowania produktów na niemieckim ebayu

Witam, trochę już się pomęczyłem na niemieckim ebayu - i tak o to mam sklepik i produkty, no i problem. Chciałbym zastosować jedno z narzędzi marketingowych jakim są promocje cenowe. Od dwóch dni próbuję dodać promocję cenową i wyskakuje mi informacj...

• 142 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż w UE

Witam! Jestem nowy, dopiero co się zarejestrowałem na ebay i nie mam doświadczenia w sprzedaży przez internet, dlatego proszę o pomoc i rady osoby które mają doświadczenie i pokierowanie , oraz ostrzeżenie przed błędami. Po któtce opiszę co chcę robi...

• 136 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań