Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

prowizja od KOSZTÓW WYSYŁKI na ebay.com

Witam, Przy sprzedaży na amerykańskim eBay poza prowizją od samej sprzedaży naliczają mi prowizje od kosztów wysyłki "Shipping and other costs less sales tax"!!! Czy to jest zgodne w z regulaminem ebay.com żeby sprzedawcom z zagranicy naliczać sales ...

link do strony youtube ???

Witam! przy wystawianiu aukcji na ebay.com w aukcjach w których mam linki do filmików ze strony youtube wyskakuje mi taki komunikat: We’ve noticed that your listing included a non-clickable link. Starting on October 1, eBay will no longer permit link...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 121 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Klucze do gier a ebay.

Witajcie chciałbym sprzedawać klucze do gier w formie skanów wysyłanych na poczte elektroniczną. na polkim ebay nie moge tego wystawic. wiem, ze na ebay.de mozna ale są wysokie oplaty. czy w zwiazku z tym moge to zrobic na ebay.com? albo innym? Moze ...

Ebay.com konto firmowe(na pl)+sklep opłaty?

Witam mam konto firmowe na ebay.pl +sklep wystawiam na ebay.com i za wystawienie aukcji pobierają mi 0.50$, mam pytanie czy nie powinno być 0.20$? Jest napisane, że nie dotyczy samochodów ale ja wystawiam w częśćiach samochodowych, no chyba, że źle t...

• 121 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodanie informacji o firmie na ebay.de

Witam, Chcialem sprzedawac na ebay.de. Mam konto firmowe, chcialem utworzyc aukcje ale pojawia sie komunikat ze musze dodac informacje o zwrotach. Jak chce dodac to jakos sie nie dodaje  Wyczytalem ze musze dodac informacje o firmie w Rechtliche Inf...

• 198 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mam konto założone na ebay.de i nie mogę sprzedawać

Nie przechodzę weryfikacji, bo przerzuca mnie na weryfikację w Niemczech, gdzie nie mogę jej przejść, nie mając konta bankowego w Niemczech, ani niemieckiej karty kredytowej, a już zwłaszcza adresu zamieszkania. Konto założyłem jeszcze przed wejściem...

• 155 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura

Sprzedalem pare rzeczy na ebay,co.uk i przyszla faktura. Ale jakas nieprzejrzysta. Bez nipu, z wyszczegolnieniem wszystkich transakcji, bez podatku vat. Pytanie w jaki sposob wydrukowac jakas normalna fakture, tak zeby mozna bylo odciagnac vat? Jeste...

• 123 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Licytacji na ebay.de- wytłumaczcie plisss

Nowa jestem i nie czaję jescze.:)) Proszę wytłumaczcie mi jak to jest z tą licytacją. Coś tam chce sprzedawać na ebay .de. i obserwuję i widzę ze duzo chętnych jest jak licytacja zaczyna sie od 1 Euro. Dlatego jak to jest jeżeli ktoś zakończy aukcje ...

• 2307 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

promowanie produktów

No i moje drugie pytanie. Walczę jak lew żeby coś ruszyło na niemieckim ebayu - produkt mam dobry i cenę też ok, ale ilość wejść w porównaniu do innych marniutko. Gdzie tkwi problem ? Zauważyłem, że od tych najlepszych aukcje pojawiają się pod podobn...

• 263 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie przez ebay.com problem z paypal i kupującym

Witajcie, od jakiegoś czasu handluje na ebay.com tzw. GameCard. (przedmiot materialny) szło to jak krew z nosa... zainwestwałem w to sporo czasu i nie małą sumke. miałem w ciągu działanosci 1 reklamacje rozpatrzoną na korzyść kupujacego?! pomimo, że ...

Ebay.co.uk problem z kosztem wysylki

Witajcie! Chcę na aukcji zaznaczyć wysyłkę ale pojawia mi sie ograniczenia do 4 GBP,a chcę wysłać paczką pocztową priorytetową żeby śledzić na bieżąco paczkę. Nie chcę wysyłać listem, bo z monitorowaniem trochę gorzej. Czy ktoś mógłby podesłać link d...

• 2019 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

poszukuje kontaktu z doświad. sprzedawcą za granice w ebay.de, lub uk

Witam, mam produkt i chcę go sprubować wystawić za granicą do sprzedaży na ebay.de, lub ebay.uk. Sam nie chcę się tym zajmować, a pozatym nigdy nie sprzedawałem na ebay.Mam konkretną propozycję dla doświadczonego sprzedawcy. -- Zmieniony przez użytko...

• 211 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kasa fiskalna i sprzedaż w Euro...

Witajcie. Przymierzam się do prowadzenia sklepu na ebay.de. Niestety towar jaki będę sprzedawac obliguje mnie do kasy fiskalnej. Wszystkie ceny będę mieć w Euro, którego kurs zmienia się codziennie więc nie będę mógł wbić w kasie jednej stłaje - pols...

• 963 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania