Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Combine shipping fee - jak to zrobić?

witajcie, Moze mi ktos doradzi, jak z automatu ustawić pobieranie opłaty za przesyłkę tylko raz, to jest żeby system nie doliczal kosztow przesylki do kazdej kolejnej sztuki kupionej przez kogos (jezeli mam ustawione w aukcji, ze pobieram koszta prze...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 126 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ograniczenie konta

Witam Moje konto zostało ograniczone. Nie mogę wystawiać przedmiotów za granicę aby móc ponownie je wystwiac musze polepszyc wyniki. Jak mam to zrobić skoro nie mogę wystawiać przedmiotów na ebay zagraniczny a tylko tam sprzedaję ?? Pozdrawiam

• 76 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak ustawic dodatkowe opcje na ebay.de

Witam, Wystawiłem aukcję na niemieckim ebayu ale niestety nie dostrzegłem żadnych dodatkowych opcji jak n.p ramka, poswietlenie, pogrubienie, promowanie na stronie kategorii, głownej itp.Czy mozna gdzieś to ustawić ??? Pozdrawiam

• 108 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedawanie do niemiec i ukk

Cześć wszystkim, chcę załozyć sklep ebay dla firmy w ktorej pracuje i sprzedawac nasze towary do niemiec i uk. Moge to robic z ebay.pl czy musze zakladac konta na ebay.uk i ebay.de? A moze? ktoras opcja jest tansza? jakie sa koszty wysylek i ogranicz...

• 21 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prowizja od KOSZTÓW WYSYŁKI na ebay.com

Witam, Przy sprzedaży na amerykańskim eBay poza prowizją od samej sprzedaży naliczają mi prowizje od kosztów wysyłki "Shipping and other costs less sales tax"!!! Czy to jest zgodne w z regulaminem ebay.com żeby sprzedawcom z zagranicy naliczać sales ...

link do strony youtube ???

Witam! przy wystawianiu aukcji na ebay.com w aukcjach w których mam linki do filmików ze strony youtube wyskakuje mi taki komunikat: We’ve noticed that your listing included a non-clickable link. Starting on October 1, eBay will no longer permit link...

• 83 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Klucze do gier a ebay.

Witajcie chciałbym sprzedawać klucze do gier w formie skanów wysyłanych na poczte elektroniczną. na polkim ebay nie moge tego wystawic. wiem, ze na ebay.de mozna ale są wysokie oplaty. czy w zwiazku z tym moge to zrobic na ebay.com? albo innym? Moze ...

Ebay.com konto firmowe(na pl)+sklep opłaty?

Witam mam konto firmowe na ebay.pl +sklep wystawiam na ebay.com i za wystawienie aukcji pobierają mi 0.50$, mam pytanie czy nie powinno być 0.20$? Jest napisane, że nie dotyczy samochodów ale ja wystawiam w częśćiach samochodowych, no chyba, że źle t...

• 83 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodanie informacji o firmie na ebay.de

Witam, Chcialem sprzedawac na ebay.de. Mam konto firmowe, chcialem utworzyc aukcje ale pojawia sie komunikat ze musze dodac informacje o zwrotach. Jak chce dodac to jakos sie nie dodaje  Wyczytalem ze musze dodac informacje o firmie w Rechtliche Inf...

• 106 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mam konto założone na ebay.de i nie mogę sprzedawać

Nie przechodzę weryfikacji, bo przerzuca mnie na weryfikację w Niemczech, gdzie nie mogę jej przejść, nie mając konta bankowego w Niemczech, ani niemieckiej karty kredytowej, a już zwłaszcza adresu zamieszkania. Konto założyłem jeszcze przed wejściem...

• 99 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Faktura

Sprzedalem pare rzeczy na ebay,co.uk i przyszla faktura. Ale jakas nieprzejrzysta. Bez nipu, z wyszczegolnieniem wszystkich transakcji, bez podatku vat. Pytanie w jaki sposob wydrukowac jakas normalna fakture, tak zeby mozna bylo odciagnac vat? Jeste...

• 79 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań