Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Import z Chin

:-(Witam , czy ktoś ma pomysł jak importować bezpiecznie towar z Chin ??? miesiąc temu zapłaciłem 2800$ za 20 sztuk apple iphone 3Gs 32 GB , w zamian dostałem tylko podróbki pendrive 128GB kingstona!!!!!!!!czy jest jakiś sposób by najpierw wysłali to...

Ebay oszukuje!!

Wystawilam na sprzedaz 7-dmio dniowa przedmiot z dwoma obcjami od jednego euro i z obcja kup teraz. Prowizja oczywiscie podtracona za obcje kup teraz. Po paru godzinach sie patrze i jest tylko obcja od 1 euro a "kup teraz" - nagle wyparowalo i nie ma...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 284 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz z Uk do innego kraju - przekret?

Wystawilem produkt na sprzedaz na ebay.co.uk i odezwala sie jedna osoba ktora twierdzi ze nie ma aktywowanego konta na ebay.co.uk z adresem na ktory chce otrzymac przesylke. Proponuje wplate na moje konto paypal i chcialaby tez na adres podany w payp...

• 106 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem ze sprzedawcą

Kupiłem pewną rzecz we Włoszech. Koszty wysyłki do Polski podano na stronie aukcji w kwocie 14 euro. Dziś (po wpłacie kasy przez paypal) dostałem maila, że przesyłka wyniesie 40 euro i mam mu resztę dopłacić. Na info, że rezygnuje z zakupu sprzedając...

• 36 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedawanie

Witajcie! Chciałbym coś sprzedać na ebay, lecz jestem w tym zielony, proszę o pomoc  Chciałbym wystawić coś taniego, kilka dolarów, po pare sztuk kup teraz. Wtedy za jedną aukcję z jednym zdjęciem zapłacił bym 0,05$ prawda? Jak zapłacić prowizję, eb...

• 73 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przesyłka z HK do polski

Witam Sprzedałem pewien przedmiot < telefon> polakowi i chce go wysłać mu do polski ...jaką pocztą go wysłać ?? aby było najtaniej i nie musiał płacić cła ?? Proszę o podanie konkretów Pozdrawiam

• 119 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

NARUSZENIE DÓBR OSOBISTYCH PRZEZ KUPUJĄCEGO

witam! Kupujący driant2007 zalicytował na moich aukcjach, nie dokonał płatności (możliwa była tylko płatność paypal) i w ciągu 12 godzin od wygrania 4 aukcji, wystawił mi za wszystko negatywy, nie miałem nawet możliwości wysłania towaru! W komentarza...

Problem ze sprzedażą na ebayu ca

Witam ma problem z wystawieniem aukcji na ebayu canada, żądają ode mnie żebym gdzieś dzwonił i podawał jakiś kod , wszystkie kroki o weryfikacji zrobiłem wcześniej i na próbę nawet wcześniej wystawiłem aukcje , nie było problemu, lecz teraz przed każ...

• 55 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak na Polskim serwisie umieścić płatność poprzez Moneybookers?

Jak w tytule czy ktoś ma wiedzę jak to uczynić ?? Wystawiając aukcje na Polskim serwerze nie mam opcji do zaznaczenia Moneybookers jako metody płatnosci po mimo iż mam zweryfikowane i połączone konto z MONEYBOOKERS, dodam iż nie ma tego problemu np n...

• 276 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pozycjonowanie aukcji

Sprzedaje przede wszystkim na ebay.fr. Zauważyłam że moje aukcje znajdują się na końcu na liście wyszukiwania (chyba że ustawię filtr wg. czasu do zakończenia aukcji to wtedy ustawiaja sie hronologicznie). Czy jest coś takiego jak pozycjonowanie aukc...

• 1214 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania