15-02-2011 13:43
WITAM...CHCIAŁBYM WYSTAWIĆ PRZEDMIOT ZA GRANICĘ,MAM STATUS NIEZWERYFIKOWANY...CZY MOGĘ?...JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM,MOŻE KTOŚ MI POMOŻE...Z GÓRY DZIĘKUJĘ...
28-02-2011 10:46
DZIĘKI stamps222 za odpowiedz...czyli tak,jeżeli wystawię przez ebay.com to moja aukcja będzie widoczna również w Niemczech i we wszystkich krajach UNI?...
06-03-2011 08:50
WITAM..
KTO UDZIELI MI WSKAZÓWEK JAK USTAWIĆ LICZNIK ODWIEDZIN NA AUKCJI...ZAZNACZĘ ŻE JEST TO FORMULARZ EBAY.COM..JEŻELI KTOŚ TAM SPRZEDAJE MAM KILKA PYTAŃ CO DO AUKCJI BO CHYBA ŻLE COŚ ZROBIŁEM...PROSZĘ O PORADY...DZIĘKUJĘ Z GÓRY..
06-03-2011 23:45
tutaj masz screena http://img96.imageshack.us/i/licznikn.jpg/
jak będziesz miał inny problem to wal z pytaniami
07-03-2011 09:46
DZIĘKI SHAVER BARDZO... (licznik już działa)...Wystawiłem aukcje na ebay.com,zrobiłem to chyba zle ponieważ nie widać jej w innych ebay.I tu pytanie:Jak zrobić aby była widoczna w innych krajach chodzi mi aby była widoczna w NIEMCZECH,WIELKIEJ BRYTANI,AUSTRI,SZWAJCARII ...a teraz jest widoczna tylko w STANACH (taki komunikat mi się wyświetla)..Czy mogę zaznaczyć wysyłke ,,cały świat,, i wykluczyć inne państwa a zaznaczyć tylko te co chcę?...Zaznaczę że wystawiłem to z ebay.com,a rejstracje mam na ebay.pl(zweryfikowany,połączony itd)...PROSZĘ O ODP...POZDRAWIAM WSZYSTKICH SPRZEDAJĄCYCH..
12-03-2011 12:30
dmax - Prawie dobrze wystawiłeś
tylko wystawiłeś wysyłke lokalną (jak byś mieszkał w tym kraju i wysyłał tylko na jego terenie)
Wszyscy piszą że odznaczyc wysyłke na cały świat a to trzeba skonfigurowac i odznaczyc wysyłke ,, Worldwide " w tych tabelkach poniżej wysyłki lokalnej i wtedy jak zastosuje odpowiednie kryteria wyszukiwania to każdy na świecie Twoje aukcje zobaczy. Tam chyba najpierw jest pytanie czy Ships to: Worldwide ? Jakoś tak , ja to dawno temu ustawiłem i potem ,,papuguje" aukcje tylko zmieniam zdjęcia opisy i kwoty wywoławcze ,,Sell a similar item" się to zowie i jest na stronie sprzedawanego/niesprzedanego przedmiotu
dmax- do roboty i tak kombinuj żebyś mógł na stronie sprzedawanego przedmiotu tam gdzie wysyłka rozwinąc pasek z cenami za wysyłke do kilkudziesięciu krajów (jak jest u mnie zobacz) i na zagranicznej stronie sprzedawanego przedmiotu musi byc napisane ,,Ships to: Worldwide"
12-03-2011 12:41
Jeszcze jedna sprawa czy napewno chcesz to wysyłac za darmo?czy nie umiałeś ustawic kosztów ?
TU MASZ CENNIK POCZTY POLSKIEJ wysyłasz tylko list polecony priorytetowy (to coś możesz zapakowac w pudełko bo butach ale waga nie może przekroczyc 2kg)
12-03-2011 12:42
Nie moge TU wkleic cennika
12-03-2011 13:35
DZIĘKI WIELKIE...Ps...Możesz dać namiary na pr???
12-03-2011 23:31
pisz shaver.poland@googlemail.com
15-03-2011 08:57
Napisałem Shawer_Poland meila...