Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PayPal a karta Mastercard Payback z BZ WBK.

Drodzy moi, mam pytanie - jako, że moja Allekarta z BZ WBK zakończyła swój żywot stanąłem w obliczu poważnego problemu. Jako, że nie przedłużają już ważności tych kart, zaproponowali mi w zamian kartę MasterCard PayBack, pytanie brzmi: czy system Pay...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 2711 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karta EUR do PayPal w jakim banku polecacie?

Witam serdecznie Chcialem sie dowiedziec jakie konto walutowe bylo by najlepsze do transakcji w papalu(konto w EURO). Płatności za sprzedany asortyment(sprzedaz wylacznie na serwisach zachodnich ebay) chce odbierać w walucie EURO i przelewać następni...

• 1346 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak szybko dociera przelew do paypal?

Wiem, ze zalezy to od konkretnego banku, ale pytam tak srednio. Dyspozycje przelewu nadalam w sobote(wiem w weekendy banki nie pracuja), no ale dzis juz wtorek wieczor a paypal nadal pokazuje zero. Wydaje mi sie, ze dwa dni robocze to duzo...

• 5905 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

rozne nazwiska na paypal i koncie bankowym

Jestem nowa uzytkowniczka wiec prosze o cierpliwosc  Zalozylam sobie konto na paypal, nie moge jednak jak na razie polaczyc go z karta kredytowa, poniewaz wydana mam na nazwisko panienskie(niedawno wyszlam za maz) i jeszcze nie zdazylam wymienic, pa...

• 1095 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wpłata na konto w innej walucie

witam Jestem tu nowu i zastanawiam sie nad zalozeniem konta PP. Które bedzie mi najbardziej przydatne mam nadzieje do zakupów za granicą - i tu rodzi sie pytanie - Czy mogę wpłacać na konto PP pieniadze w innej walucie niz złotówki? Czy moge miec roz...

• 3982 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Potwierdzenie tożsamości przez konto bankowe i przelewy PayPal

Witam, chcę wystawić przedmiot na brytyjskim ebay. Po utworzeniu aukcji poprosili mnie o weryfikację tożsamości. Zrobiłem weryfikację przez konto bankowe, PayPal wysyła na moje konto dwie małe kwoty. Ma to trwać 4-6 dni robocze. Dzisiaj mija 7 dzień ...

• 2159 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Doładowanie konta PP przez kartę.

Witam, proszę o podpowiedź jak doładować konto na PP z karty kredytowej? Kartę mam przypisana do konta (nawet potwierdzoną 4-cyfrowym kodem) a jak chce zasilić konto to pisze abym dokonał przelewu.

• 12613 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

klienci ignorują moje faktury zbiorcze

kupują w różnych krajach,wysyłam im fakturę korzystając z przycisku "utwórz fakturę" połowa kupujących pomimo tego z uporem maniaka dopomina się o fakturę.Wysyłam im przypomnienia,radzę sprawdzenie skrzynki email,folderu spam.Nic to nie daje.Wysyłam ...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 150 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupie 25 GBP na pay pal

Witam jestem zainteresowany kupnem 25GBP na konto pay pal Ja przelewam ci równowartość(plus prowizje dla ciebie ) w zł na twoje konto w polskim banku a ty mi na pay pal Proszę o pomoc Pozdrawiam .

• 741 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal... co i jak!

Witam! Jestem przed pierwszym zakupem na ebay-u, w związku z czym mam pytania co do płatności PayPal. Pewnie tego typu wątki już były, ale jako nieufający różnym instytucjom bankowym czuje się nieco niepewnie. A więc tak: Czy z PayPal-a mogę korzysta...

teleon z paypal

Witam wczoraj kupiłem telefon na ebay i zapłacilem za niego Sprzedawca stwierdził że jest uszkodzony i nie używając funkcji refund odesłał mi pieniądze na konto paypal ze swojego konta Wsyztko ok z tym że dziś dzwoni do mnie kobieta z paypal i pyta s...

Odwolanie od decyzji PAYPAL'a - brak przycisku

Witam. W dni wczorajszym jako kupujacy otworzylem spor(na angielskim paypalu) w sprawie prawie nowego-uzywanego 2 miesiace aparatu fotograficznego, ktory kupilem na ebay.co.uk. W opisie bylo napisane, ze dostane wszystkie papierki i pelna gwarancje p...

• 895 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania