Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Towar niezgodny z opisem oraz elektroniczny czek

Witam. Kupilem niedawno na ebay.co.uk 2 miesieczny aparat fotograficzny. W opisie bylo napisane, ze sprzedawca wysyla wszystkie papiery i sa one prawidlowe, a pomimo tego nie dostalem dowodu zakupu oraz karta gwarancyjna nie byla wypelniona. Teraz na...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 317 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wpłata z banku ING na konto PP - duży problem

Witam. Opiszę mój problem. Wpłaciłem z mojego konta w banku ING kwotę 220zł na konto PP znajomego. W tytule przelewu podałem unikalny kod do wpłaty, prawidłowy numer konta PP, dane osobowe znajomego oraz kwotę 220zł. Minęło już około 20 dni i znajomy...

• 224 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupie ok. 20 GBP na PP

Witam! Zakupie okolo 20 GBP na PP. Kontakt pod nr GG 10864578 (jestem teraz online, pozniej bede dopiero w niedziele wieczorem). Pozdrawiam

• 2105 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przetwarzanie

Potrzebuje pomocy. Sprzedałem jednemu klijętowi dwa przedmioty. Za jeden przedmiot (sprzedawany w $)płatność otrzymana, za drugi (sprzedany w euro na ebay.de) pojawiła się klepsydra "płatność przetwarzana w systemie PayPal". Co oznacza klepsydra i pr...

• 97 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowy, Zero wiedzy w tym dziale. Pomocy!

Witajcie. Mam taki problem ze nie wiem jak placic w tym ebay. Wczoraj co prawda zrobilem dopiero konto na nim i na tym smiesznym PayPal-u. Wczesniej widzialem jakies podobne watki, ale szczerze mowiac nie wiele z nich zrozumialem. Poniewaz nie wiem, ...

• 85 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

paypal polski a mkarta zagraniczna???

witam mam takie oto pytanie.chcialbym sie dowiedziec czy jak zaloze konto paypal na polskiej stronie,a bede chcial zarejestrowac tam angielska karte to czy to nie bedzie jakos kolidowalo.chodzi mi tez o to ze mam konto ebay.uk i chcialbym tam pochand...

• 877 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PP i konto

Jestem świeżo upieczonym posiadaczem konta na ebay. Założyłem sobie też PayPal, żeby móc płacić za zakupione rzeczy. Powiązałem rachunek z moim kontem PP, ale nadal nie mam na nim środków, chociaż moje konto bankowe nie jest puste. Czy żeby móc płaci...

• 125 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupie USD na PP - place mBank

Witam! Chce zakupic kilkaset USD na PP po dobrym kursie. Prosze o kontakt na - gg: 10864578 lub - fuxszyk [małpaa] gazeta.pl Pozdrawiam

• 65 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co cię dzieje

Na eBayu dokonałem kilkanaście transakcji z klientami na łączną kwotę ponad 800zł i sprzedający wysyłają mi kasę klikam an link odbierz płatność przekierowuje mnie na PayPal a ten tych wpłat w ogóle nie widzi. Co jest grane. To raz. A dwa: eBay odpow...

• 46 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak bezpiecznie kupować od kogoś waluty w PayPal?

Witam! Jak przeprowadzić taką transakcję? Powiedzmy, że chce zakupić od kogoś 500 USD na paypal w zamian przelewajac kase po uzgodnionym kursie przelewem bankowym (np: mbank). Pozdrawiam i prosze o pomoc

• 72 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal a karta Mastercard Payback z BZ WBK.

Drodzy moi, mam pytanie - jako, że moja Allekarta z BZ WBK zakończyła swój żywot stanąłem w obliczu poważnego problemu. Jako, że nie przedłużają już ważności tych kart, zaproponowali mi w zamian kartę MasterCard PayBack, pytanie brzmi: czy system Pay...

• 2491 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Karta EUR do PayPal w jakim banku polecacie?

Witam serdecznie Chcialem sie dowiedziec jakie konto walutowe bylo by najlepsze do transakcji w papalu(konto w EURO). Płatności za sprzedany asortyment(sprzedaz wylacznie na serwisach zachodnich ebay) chce odbierać w walucie EURO i przelewać następni...

• 1161 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak szybko dociera przelew do paypal?

Wiem, ze zalezy to od konkretnego banku, ale pytam tak srednio. Dyspozycje przelewu nadalam w sobote(wiem w weekendy banki nie pracuja), no ale dzis juz wtorek wieczor a paypal nadal pokazuje zero. Wydaje mi sie, ze dwa dni robocze to duzo...

• 5696 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań