Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

PAYPAL - blokowanie platnosci

dosc dlugo nie korzystalem z Ebay`a, regularnie sprzedaje na Allegro (1200+ komentarzy) i teraz PP zablokowal moje 40 GBP na 21 dni po wplacie klienta. to jest po prostu smiech na sali -> jestescie dziadowska firma. proponuje kazdemu przyjmowac platn...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 198 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pytanie odnosnie zwrotu pieniedzy

Czesc, (mam konto na ebayu ma od 3 lat)ale jeszcze nigdy sie nie spotkalem z zwrotem pieniedzy!!mam pytanie odnosnie zwrotu pieniazkow za niechciana rzecz. Jestem uzytkownikiem Ebaya w UK ostatnio kupilem aparat Canon sx1 is za 255.00 funtow + 5 funa...

• 42 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Forum poszkodowanch przez ZŁODZIEJA pieknachata.

Przez oszusta pieknachata zostało oszukanych już sporo osób. Tu wymieniajmy się informacjami o przebiegu sprawy może razem coś wymyślimy. Zgłaszaliście sprawę na policję? Wiecie czy policja poczyniła już jakieś kroki? Wiecie jak to jest ze zwrotem pi...

• 234 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

oszustwo

witam i prosze o pomoc. Sprzedalem przedmiot (glosnik basowy z okablowaniem) w stanie b.dobrym i w pelni dzialajacy. Kupujacy stwiedzil ze glosnik nie dziala i chce go odeslac. nie zgodzilem sie na zwrot, poniewaz wiedzialem ze sprzedany przedmiot je...

wpłata na PAYPAL jak księgowac...

Mam trochę pytań  Jak księgować wpłaty na paypal? mam działalność,jestem na ryczałcie, kasa fiskalna i jestem Vatowcem. Muszę ja te pieniądze przelać z paypal na konto firmowe? To trwa według Paypalu 5-7 dni. W takim razie bym wysłał paczkę wcześnie...

• 6617 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dwa przedmioty - sprz. nie chce uaktualnić całej sumy

Witajcie. Kupiłam dwa przedmioty w Niemczech. Na ebay sprzedawca nie chce uaktualnić całej nalezności, tzn. nadal nie moge rpzejść na paypal ze strony ebaya, bo suma za dwea przedmioty + wysysłka jest błędna /niższa/. Za to przysyła mi maila z linkie...

• 110 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal nie chce przesłać więcej niż 999 USD :(

Witam! Dziś zarejestrowałem sie do serwisu paypal, przy próbie zapłaty na jaką opiewał mój rachunek ~2400 USD system odmówił posłuszeństwa wymawiając się komunikatem: Autoryzacja nie powiodła się W tym momencie nie można sfinansować tej płatności prz...

• 1332 Wyświetlenia
  • 28 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z finalizacja transakcji Kup Teraz z natychmiastowa wplata przez PP

Witam, "Nie można teraz przetworzyć Twojego żądania Przepraszamy, ta strona jest obecnie niedostępna. Aby sfinalizować transakcję, skontaktuj się ze sprzedającym. " - taki oto komunikat wyswietla mi sie zaraz po zalogowaniu w systemie PayPal. Aukcja ...

Niemoge zapłacić za przedmioty Paypalem

Witam Chciałem dziś wpłacić pieniądze Paypalem za wygrane aukcje 21.02.2010 ale po kliknięciu na wygrany przedmiot tam gdzie zawsze jest zapłać za przedmiot w niebieskiej ramce ja mam tylko Wyświetl szczegóły zamówienia Po zalogowaniu do Paypala nie ...

• 56 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zamiana pieniędzy.

Witam. Chciałbym zamienić sobie pieniądze. chodzi mi oto że ja przelem pieniądze komuś na konto bankowe a ten ktoś przelewa mi na paypal. Kontakt gg: 8959755

• 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wpłacić do PP. Nie mam konta bankowego

Witam, tak jak już w temacie napisałem nie posiadam konta bankowego, a chcę kupić przedmiot z UK. Jak mogę dodać pieniądze na PP? Mogę iść na pocztę i nadać przelew do PP? Jakie dane będę musiał wtedy wpisać? I czy pieniądze mam przelać już w funtach...

• 110 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

przelew- inna kwota niż w aucji

mam zamiar kupić pow 10 szt pewnego przedmiotu, sprzedawca podał ze jeśli pow 10 szt to daje rabat ok 5%, mam wobec tego pytanie, jeśli kliknę "kup teraz" to podpowie mi się w paypal do przelewu kwota bez rabatu, jak wiec przelać mniejszą kwotę?? dzi...

• 351 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy zwrot pieniędzy może być tylko z konta sprzedającego?

Witam, Mam taką sprawę, "kupiłem" ,monitor od użytkownika pieknachata który okazał się złodziejem i oszustem ma już 6 negatywów pod rząd z 13 ocen. Oczywiście go nie otrzymałem kosztował 700zł. Otworzyłem spór w paypalu(bo płaciłem przez paypal), pot...

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot towaru po przynzaniu zwrotu pieniedzy przez PAYPAL

Wiec sprawa wyglada tak: Sprzedałem cześć do samochodu niemocowi nie podobal mu sie stan (mialbyc idealny) on twierdzi ze jest dobry ale to nie jest istotne. Firma PAYPAL przyznała mu zwrot pełnych środków dość znaczna suma wiec chce teraz towar spow...

• 72 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy kiedykolwiek doczekamy się PayPal Security Key?

Czy token sprzętowy PayPal Security Key generujacy hasła jednorazowe w ogóle jest jeszcze dostępny i czy my kiedykolwiek się go doczekamy? W internecie na stronie https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing_CommandDriven/securitycenter/Pa...

• 6712 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 1 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań