anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wpłata z banku ING na konto PP - duży problem

Witam.

Opiszę mój problem. Wpłaciłem z mojego konta w banku ING kwotę 220zł na konto PP znajomego. W tytule przelewu podałem unikalny kod do wpłaty, prawidłowy numer konta PP, dane osobowe znajomego oraz kwotę 220zł. Minęło już około 20 dni i znajomy nie dostał pieniędzy na konto PP. Złożyłem reklamację w moim banku ING, w odpowiedzi dowiedziałem się, że Bank ING twierdzi, że pieniądze zostały zaksięgowane na koncie w Deutsche Bank. Jednak nie dotarły na konto PP znajomego. Moje konto w ING nie było powiązane z kontem PP znajomego. Konto w ING jest oczywiście założone na moje nazwisko, a konto znajomego PP na jego nazwisko. Co w takiej sytuacji zrobić? Chcę odzyskać pieniądze.

Z góry dziękuje za pomoc, jeśli coś niejasno napisałem postaram się poprawić.

Pozdrawiam.
Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Wpłata z banku ING na konto PP - duży problem

Zadzowoń do PayPala i się dowiedz, ale zrobiłeś mega błąd ponieważ jak piszesz przelałeś ze swojego konta bankowego na PayPal znajomego, a tego robić nie wolno.

Prawda jest taka i to Ci potwierdzą moje słowa na infolinii, że dane z konta bankowego muszą być zgodne z PayPal'a

Podejrzewam, ale to są już moje gdybania, że cofną te pieniądze z powotem, na Twoje konto ale "zabiorą" 30 zeta

Tutaj masz telefon i dźwoń 0801386686 (poniedziałek-piątek od 8.30 do 17)
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź